×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen 10 - 14,9 cm

Elementi 33 do 64 od 133 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Inflatable Dildo Long Black

    Črn napihljiv dildo s prijetno površino. Počasi ga potisnite v anus ali nožnico in pritisnite ročno črpalko. Vibrator se bo začel povečevati in napolniti vašo luknjo užitka do maksimalne nasičenosti. Ročna črpalka ima ventil za takojšnjo sprostitev tlaka, kar prispeva k varnosti izdelka.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Pustite se razvajati s tem priročnim maserjem in vibratorjem v enem. Razveselila vas bo s pomočjo čutnih valjčkov, zaradi katerih bo v vašem telesu vzbujala užitek. Želite več? Vibrator iz drugega dela vas boža na najbolj občutljivih mestih, točno tam, kjer se nahaja G-točka. Uporabite Fireball za sprostitev mišic in lajšanje bolečin po telesu, pa tudi za vznemirljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Minds of Love Timo Purple

    Sodoben močvirni vibrator za vašo polno korist! To bo spodbudilo vaš klitoris in b-točko, vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Izberite živahen in živahen mehak in visokokakovosten silikon z živahnim in pulzirajočim učinkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Naj vaša zadnja vrata obnorejo od navdušenja! Te vibrirajoče napihljive kroglice zdrsnejo v notranjost v napihnjenem stanju in se nato napihnejo tako, da vas napolnijo do roba. Uporabite daljinski upravljalnik in izbirajte med 7 intenzivnimi hitrostmi tresljajev v ergonomski podlagi in vsak dan odkrijte nepozabna doživetja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Inflatable Dildo Black

    Črn napihljiv dildo s prijetno površino. Medtem ga potisnite v anus ali škarje in pritisnite letno črpalko. Vibrator se bo začel povečevati in napolniti vašo luknjo užitka do največje nasičenosti. Letna črpalka ima ventil za takojšnjo sprostitev tlaka, kar prispeva k varnosti izdelka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Ali želite svojemu partnerju ponuditi dodaten obseg in kljub temu skupaj uživati v bučečih vibracijah? Samo s to priročno igračo na daljinsko upravljanje! Ponujal vam bo 8 vzorcev vibriranja in 2 hitrosti ter se bo držal vašega penisa zahvaljujoč 2 gibljivima obročema. Uživajte v še boljšem ljubljenju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Če bi ta čokoladni poljub po imenu Heather lahko govoril, bi ti rekla, da komaj čaka, da to stori. Je prijetno mehka in prožna in zahvaljujoč odprtemu koncu lahko drži vsak velik penis. Njegova notranja tekstura je čudovito stimulativna in v trenutku, ko dodate vibracijo, boste pršili enkrat ali dvakrat.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Cock Ring with Vibration

    Čisti vibrirajoči užitek! Edinstvenost te naprave je v tem, da vznemirljivo povezuje vaš penis in moda s prostato, kar zagotavlja čutne vibracije s pritiskom na gumb. Zdaj nič ne ovira intenzivnega užitka in globoke stimulacije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite doživeti orgazmično eksplozijo? Zmogljiv stimulator prostate Mach 2 bo z absolutno natančnostjo masiral vaš kraj užitka, kar prinaša neverjetne rezultate. Njegov prijeten in eleganten dizajn iz mehkega in fleksibilnega silikona se bo prijetno sprostil v vašem anusu, močan motor pa ga bo razjezil z intenzivno stimulacijo. Ne čakajte na potres, naredite ga sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crazy Bull Lillian New Material No Smell Fresh Surface Masturbator

    Iščete praktično in priročno muco za vsak dan? Poglejte to lepoto! Je kompakten, prenosen in čudovito realističen. Všeč vam bo njegov material! Je mehka in sveža, tako da se v notranjosti ne boste le počutili čudovito, ampak bo prijetno tudi na dlani. Vzemite ga s seboj kamor koli, ne bo zavzel veliko prostora!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Želite odkriti nove in neverjetno vznemirljive občutke v svoji rit? Ta žebljiček vam bo pokazal nekaj, kar še nikoli niste imeli! Njegova oblika je na prvi pogled čutna, še bolj čutnih pa je 10 načinov vibriranja. Uživajte v pridihu izjemno mehkega silikona in ergonomski zasnovi, sestavljeni iz 2 kroglic.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Igla b-Vibe Rimming Petite komaj čaka, da razveseli vaš anus. Pri tem mu bodo pomagale vrtljive kroglice in tresljaji, ki bodo razburkali konico keglja. Ta kompaktni žebljiček vam bo omogočil razburljive igre v javnosti zahvaljujoč brezžičnemu krmilniku in bo stimuliral vsa mesta, kjer je to potrebno. Narejen je iz vrhunskega silikona, zato je svilnato mehak in varen za telo, polnljiv pa je preko USB-ja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Majhen, a priročen, vznemirljiv in živahen, to je Pretty Love Atlas. Njegova uporaba je popolnoma enostavna, samo pritisnite gumb. Mehki silikon in značilna glava bosta prava stvar za vaše navdušenje, genialni ukrivljeni pa bodo še posebej uživali v točki g. Poiščite svoj pravi kot in se igrajte z vami kot še nikoli!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Zatič b-Vibe Rimming Petite komaj čaka, da ugodi vašemu analu. Pri tem mu bodo pomagale vrtljive kroglice in vibracije, ki mešajo konico žebljička. Ta kompaktni zatič vam omogoča igranje razburljivih javnih iger zahvaljujoč brezžičnemu krmilniku in bo spodbudil vsa mesta, ki to zahtevajo. Narejen je iz prvovrstnega silikona, zato je svilnato mehak in varen za telo ter se polni preko USB-ja.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Heavy Beads

    Kaj za vaša zadnja vrata? Ja! Dajte jim 145 gramov strasti! Ta zatič v obliki treh povezanih kroglic je idealen za začetnike in zahvaljujoč robustnemu podstavku obljublja varnost. V njeno mehko silikonsko površino se boste zaljubili že ob prvem dotiku, pa tudi v občutek prodiranja kroglice za kroglico.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite nekaj več za svojo prostato? Ta vibrator za prostato iz črnega mehkega silikona ima v zgornjem delu premično kroglico za dodaten stimulativni občutek. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 7 načini vibriranja in 4 načini tiktakanja. Zato ne čakajte in se zabavajte z g. Igraj.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Vam je všeč mehka žepkasta nožnica? Spoznajte Tracey! V notranjosti je lepo realistična in prijetno teksturirana. Ona je samo dekle iz glavnega, ki bo to naredila namesto tebe. Izdelan je iz trpežnega TPE materiala, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik. Prav tako je čudovito prilagodljiv in njegov odprt tunel ljubezni se bo brez strahu prilagodil vaši velikosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako majhen in tako močan! Valencia je mini vibrirajoča glava z resnično močjo. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja in zahvaljujoč tihemu motorju boste imeli občutek največje diskretnosti. Valencia vam bo pomagala doseči orgazem in sprostila mišice pred napetostjo. Je zelo prijeten na otip, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Naj se te dotakne, kjerkoli mora.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Love Edition

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Vam je dodeljen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi bi tvegali njihove neskončne koristi. Potreba po izpostavljenosti samovžigu bo neverjetno sprejemljiva, to je čudovito mehka in mehka silikonska površina z gasilnimi rebri. Zabavajte se tam, medtem ko so vaši prsti na nogah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ničesar ne mara tako zelo, kot ko se nekdo poigrava z njenim klitorisom. Iz torbice je potegnila svojo novo vijolično igračo in se nasmehnila, danes bo v redu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzel, vešč popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Ali želite svojemu analu najboljše? Čep je zbirka čudovitih analnih klobukov, narejenih iz visokokakovostnega medicinskega silikona in ni prav prijeten na dotik, pa tudi kuhanje za telo. Vsi zalivi Plugz imajo okrogla tla, ki zagotavljajo maksimalno raven analnega vstajanja in vam bodo zvišala ceno. Uživajte v njih vsako sekundo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Black

    Sodoben močan vibrator za vaš popoln užitek! Timo bo hkrati stimuliral vaš klitoris in b-točko, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Med vibrirajočimi in pulzirajočimi načini izberite pravega zase in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venus kroglice Mya Beds Pro so eliptično oblikovane kroglice Venus (paket vsebuje eno ali dve krogli), v vsaki od njih je jeklena krogla, ki med premikanjem prenaša tresljaje. Žoge različice Pro so težje.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 64 od 133 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.