×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris 15 - 19,9 cm

Elementi 33 do 64 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229810

    Le malo stvari je boljše od res dobrega orgazma, se strinjate? Spolno zdravje je pomembno in ga ne smemo podcenjevati! Zadovoljujoče spolno življenje izboljšuje razpoloženje, čustveno zdravje in kakovost spanja, zmanjšuje stres in deluje kot naravni analgetik. OhMama igrače vam bodo pomagale izboljšati vaše spolno življenje! Ta tulec za penis z mini vibratorjem bo razveselil oba partnerja in popestril vajine ljubezenske trenutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi združuje fenomenalno stimulacijo klitorisa z vznemirljivo stimulacijo točke G. Dva popolnoma neodvisna motorja vas zagotovo popeljeta na vrh! V času intenzivnega razvoja in serije nam je uspelo ustvariti obliko, ki s svojo prilagodljivostjo popolnoma zadovoljuje ženski anatomiji. Ukrivljen konec draži vašo točko G, ko je popolnoma vstavljen, medtem ko široka in prilagodljiva izboklina vibrira vaš klitoris in zunanji del intimnih delov. Poleg tega vam bo res širok zaključek te igrače dal prijeten občutek popolne izpolnjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite uživati v daljši erekciji in čutnih vibracijah? Nadenite si to klasično erekcijsko zanko, prilagodite oprijem svojim potrebam in vklopite vibracije, v katerih bo vaš partner užival med ljubljenjem. Uživajte v vseh svojih erotičnih fantazijah in se ljubite vznemirljivo in dolgo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Se počutite kot trojka in zagotovo ne želite drugega moškega? Ni vam treba! Vse kar morate storiti je, da si ta prstan z vijoličnim vibratorjem in zajcem nataknete na penis. Snemljiv mini vibrator doda stimulacijo klitorisu in ga bo treba le uporabiti. Zato poskusite!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Sodoben, visokokakovosten in estetski dildo z naramnicami brez pasu. Narejen je iz zelo udobnega silikona in verjeli boste, da vam bo všeč! S svojim nosilcem bo zadovoljen, božanska točka G in uporaba bo zelo zadušljiva.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S tem zajčkom boste zlahka imeli veliko noč vsak dan! Je seksi realistične oblike, barve karoserije in skriva dva močna motorja. En motor je v konici, drugi pa v stimulatorju klitorisa, kar obljublja dih jemajoče dvojno božanje. Je tudi zelo prilagodljiv, zato se prilagaja vašim obrisom in doseže najbolj občutljiva mesta z želeno natančnostjo. Izbirajte med 30 intenzivnimi načini vibriranja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Kaj pa, če svoj penis skoraj takoj spremenite v nekaj še bolj razburljivega? S tem tulcem za penis bo to mogoče! Okrepil bo vašo erekcijo in božal ne le notranjost nožnice, ampak tudi klitoris. Uživajte in podarite dobre občutke tudi svojemu partnerju!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Rock N'Ride ima 2 zmogljiva motorja in je pripravljen, da vas potroji! Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra močne vibracije za zunanji in notranji užitek! Ta nepogrešljiv roza močan vibrator znamke Sweet Smile vas bo navdušil s svojim realističnim dizajnom, ki neposredno spodbuja prijetne erotične igre. Glavica bo skrbela za točko G, njegova moda pa bodo ugajala klitorisu. Prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v brezročnih užitkih.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neustavljivo vijolični vibrator ne bo zadovoljil le vaše točke G, temveč tudi vaš klitoris. Zelo tih in močan Feelz Toys Fonzie je vodoodporen in ima 7 načinov divjih vibracij, zato izberite svojega najljubšega!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje niso izpolnjene, ste žalostni in potrebujete navijanje? To je Tracy, tvoja nova ljubimka, ki ti je pripravljena prinesti srečo! Je prijetno gladka, čudovito prožna in popolnoma oblikovana, da zadovolji tako točko g kot klitoris. Navdušite se s 7 intenzivnimi načini in doživite orgazem za orgazmom noč za nočjo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Dual Love Red

    Poleg stimulacije tlačnih valjev, model Dual Love ponuja, da se možnost stimulacije ponaša z vibrirajočo stopnjo. To orodje vam bo omogočilo nadzor nad uporabo in oblikovanjem mehkega silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun zagotavlja zelo natančno stimulacijo z močnimi krožnimi vibracijami, zaradi česar je primeren za klitoris, sramne ustnice ali druge erogene cone. Njegov športni dizajn dopolnjuje intuitiven nadzor.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Pustite se obvladovati užitku, podlegajte mu in se pomešajte z blaženostjo! Emrowed Smart Pleasure Idol je revolucionarna igrača, s katero bomo uživali v času zase. Ponuja vam 36 različnih načinov užitka s sesanjem in vibriranjem. Preizkusite 6 edinstvenih funkcij sesanja in dodajte 6 stopenj vibracij in se povzpnite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Obožujete oralni seks in vse pametne jezike? Holey Trinity jih ima 3 in se veseli, da bo z njimi pobožal vsa vaša usmiljena mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Naredite najboljše za svoj klitoris z največjo natančnostjo! Ta ergonomsko oblikovan stimulator klitorisa ima tanek zaobljen konec, s katerim lahko natančno ciljate na pravo mesto. Dotaknite se najvišjih vrhov, na katere se ne povzpnete, dokler ne najdete svoje najbolj vroče točke v klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.