×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 15 - 19,9 cm penis

Elementi 129 do 160 od 192 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zero Tolerance The Vortex

    Ta masturbator vas bo stisnil točno tam, kjer ga potrebujete! Njegova notranja realistična tekstura bo podpirala vašo domišljijo, saj se boste počutili, kot da ste v pravi vagini. Dve luknji vam omogočata izbiro, kam želite prodreti v tunel užitka, super mehak TPE material pa je zelo prilagodljiv, zato se udobno prilagaja vaši velikosti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Uživajte v najboljšem oralnem seksu svojega življenja, ki ga potrebujete samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker! Robustno zunanje ohišje se udobno in trdno prilega vaši roki, končni ventil pa vam omogoča enostavno doživetje razburljivega sesanja. Prijetno gladek in realističen material Fanta Flesh, ki ga težko ločite od pravega telesa, najboljša stvar pa je njegova notranja tekstura, ki bo odlično stimulirala vaš penis. Skratka, dih jemajoči oralni seks še nikoli ni bil tako dosegljiv kot z Air Tight Oral Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Dream Masturbator

    Vaše sanje se lahko končno uresničijo s to multivaginalno masturbacijo. Eden se ti nasmehne od spredaj, drugi pa od zgoraj. Uživajte v prijetno mehkem in prožnem materialu, mamljivo vznemirljivi notranji teksturi in realistični izdelavi, ki ne pozabi na detajle v obliki klitorisa in g-točke.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Hannx1 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.9"

    To so kakovostne erotične igrače za moške, ki vedo, kaj hočejo. Ta masturbator je narejen iz premium TPR in je čudovito prilagodljiv in super udoben. Uporablja se ročno, zato se sami odločite za tempo, kar vam je všeč. Njegova notranja tekstura je prijetno spodbudna, zato ga poskusite okusiti na svojem penisu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Domiseln in pametno oblikovan masturbator za intenzivno stimulacijo! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki vam bosta ponudila 10 okusnih funkcij vibracij. Je prijetno prilagodljiv in se prilagaja vaši velikosti. Razdraži želod in cel penis ter uživajte v nezemeljskih izkušnjah, ki si jih vaš desničar sam ne bi mogel privoščiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Almighty Ribbed Cock Sheath 18cm Clear

    Iščete nekaj, kar bi zadovoljilo vas in vašega partnerja? Spoznajte Brutusa! Je močan teksturiran penis rokav iz prvovrstnega TPE materiala, ki bo dodal vaš obod in navdušil vas in vašega kolega. Spodbujevalna tekstura ni le na zunanji strani, ampak tudi na notranji strani! Potopite se v svet slastne stimulacije in ga privoščite svoji polovici!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM06 je čudovito diskreten in vam bo ponudil 10 vznemirljivih nastavitev vibriranja. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov. Prav tako ne pozabite na seksi glasovno funkcijo, ki bo povečala vaše trenutke ljubezni do sebe!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 1" Silicone X-tension Light

    Želite od svojega penisa nemogoče? Zato pozor, s tem rokavom je vse mogoče! Vaš obseg bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 5,1 cm. Imenuje se X-tension in je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostaven je za obuvanje in se odlično drži, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo njegovega nosilca. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Blow Tornado Sleeve for Masturbator Transparent

    Drhtalec za masturbacijo, ki se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji s torbico Deep Blow. Pomagal vam bo povečati izkušnjo masturbacije, zahvaljujoč dejstvu, da je prozoren, vendar vam ne bo manjkalo vizualne koristi. Notranja tekstura je super vznemirljiva, TPE material je visokokakovosten, prijeten na dotik in prožen.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider 3 pack

    Ne morete izbrati, katera luknja je boljša? Imejte jih torej vse! Set masturbatorjev s 3 različnimi vhodi. Tesna analna odprtina, fine ustnice ali mehka nožnica, izbira je vaša.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojna in trojna stimulacija za pare in posameznike! Ta izjemno prilagodljiv dvojni vibrator na daljinskem upravljalniku bo postal vaš najljubši erotični pripomoček. Ponuja vam 10 načinov vibriranja na vsakem koncu in lahko na zelo seksi način stimulira zunanje in notranje vroče točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Uživajte v najboljšem analnem seksu svojega življenja, ki ga potrebujete samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker! Robustno zunanje ohišje se udobno in trdno prilega vaši roki, končni ventil pa vam omogoča enostavno doživetje razburljivega sesanja. Prijetno gladek in realističen material Fanta Flesh, ki ga težko ločite od pravega telesa, najboljša stvar pa je njegova notranja tekstura, ki bo odlično stimulirala vaš penis. Skratka, dih jemajoči analni seks še nikoli ni bil tako dosegljiv kot z Air Tight Anal Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs INVADER Cocksheath Black Ice

    Napadalec je prvi jajčnik penisa, vedno bo ubil in trd! Njegov obraz bo povečal vašo sposobnost v Debeliniju, konec pa bo zavrnjen, ker bo poskrbel, da bo vaša želja bolj uživala v vsem. Igrajte, kot želite, ali pa naj vas obdržijo v mestu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Original Vacuum Cup Soft

    Odkrijte novo dimenzijo masturbacije! Ta masturbator prestižne blagovne znamke Tenga ima posebno strukturo in vam bo zagotovil tudi neverjetno sesanje, če bo zakril zračno luknjo v zgornjem delu. Uživajte v osupljivem užitku in zelo stimulativnem dizajnu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Premium Rolling Head Cup

    Vrhunski koristi od masturbatorja Tenga! Spoznajte najnovejši dodatek družini Tenga in odkrijte naslednjo raven ugodnosti. Njihove zasidrane notranje podrobnosti in materiali iz prve roke vam bodo naredili orgazem.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Robin Masturbator White

    Sodoben maturbator s hipnotičnimi vibracijami! Ta očarljiva erotična igrača ima vgrajen prvovrsten motor, ki ustvarja 5 različnih načinov vibracij, ki vas bodo navdušili. Ne pozabite preizkusiti gumba BOOS, s katerim boste v sekundi doživeli intenzivne občutke!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Igrivo, barvito in razburljivo! Tak je ta masturbator Bobble prestižne znamke Tenga, ki dominira na trgu moških masturbatorjev. Prozorni gelni del je neverjetno prožen in mehak, medtem ko notranje barvne oblike povzročajo popolno stimulacijo in so rahlo gibljive. Mednje vstavite svoj penis in se prepustite popolni stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Mozaični erotični pripomočki so pogosto prezahtevni in težki za uporabo v pari. Elegantna MANTA je vsestranska za uporabo tako, da se vaš penis spremeni v vibrator, pa tudi ustnik z ustnim delom, ki pomaga priklicati težo kroglaste škrge. Ne ubijajte jih zaradi samozadostnosti! MANTY Tuesday ohranja mazalni gel v pravem mestu in zagotavlja boljše koristi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Sanjate o čistem užitku? Potem morate zagotovo preizkusiti dvojno penetracijo s to neverjetno igračo! Preprosto namestite čvrst, a upogljiv silikonski obroček na penis in moda, ki zagotavlja varno prileganje. Nato bo kunčji stimulator žgečkal in z vibracijami vznemirjal klitoris, dodani dildo pa bo prodrl analno in vaš penis vaginalno. Uživajte v tej vožnji, vredno bo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zolo Personal Trainer Cup

    Vaja naredi mojstra, zato treniraj svojo vzdržljivost, sicer nikoli ne boš mojster! Zasnovan je tako, da iz vas naredi prvaka, prijaznega do postelje, ki traja, dokler to želi njegova ljubica, in to si želi vsak moški, kajne? Ergonomska oblika masturbatorja se udobno prilega vaši roki in zahvaljujoč fleksibilnosti materiala boste s pritiskom sami izbrali stopnjo stimulacije.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs INVADER Cocksheath Hot Pink Ice

    Napadalec je prvi jajčnik penisa, oba bosta dolga in trda! Njegov obraz bo povečal vašo sposobnost v Debeliniju, konec pa bo zavrnjen, ker bo poskrbel, da bo vaša želja bolj uživala v vsem. Igrajte, kot želite, ali pa naj vas obdržijo v mestu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Rolling Head Cup Hard

    Odkrijte novo dimenzijo masturbacije! Ta masturbator prestižne znamke Tenga bo kriv za penis, potem je odvisno od vas. Natisnite na desno in levo roko po želji. To je normalno telo, ki bi si ga želeli v ljubezni, pa tudi vse živo življenje, ki ga ponuja!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider Mouth

    Ste se ga naveličali z roko in iščete mastrubberja? Ta ljubeči poljub bo nedvomno dobra izbira, v katerem se boste počutili, kot da ste v pravih ustih. Odstranite pokrov, dodajte lubrikant, vstavite v mehak silikon in se pustite razvajati s prijetno teksturo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics The Gripper Deep Throat Grip

    Obožujete pametne poljube in globoka grla? Ta masturbator je tisto, kar iščete! Simulira globok oralni seks, njegova notranja stimulativna tekstura pa vam bo pokazala nove višine ekstaze. Masturbator se udobno prilega vaši roki in tesno obda vaše občutljive predele, tako da se boste počutili, kot da ste v pravem grlu. Uživajte v tesnem občutku, sesanju zahvaljujoč zaprtemu koncu in iznajdljivi teksturi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    Žepni masturbator vedno pride prav! Vendar ta ni karkoli drugega, ima osupljivo prozorno barvo in tako omogoča opazovanje celotnega dogajanja, kar jih dela tudi precej razburljive. Hkrati ima sposobnost samomazanja in za aktiviranje potrebujete le kapljico vode. Potopite se v intenzivno stimulativno teksturo in odkrijte edinstvene občutke in poznejše vrhunce!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emily Masturbator Red

    Ali vaš celoten penis hrepeni po pravilni stimulaciji? Emily, eleganten masturbator z teksturiranim notranjim rokavom, je samo za vas. Vaše zadovoljstvo z njim bo tudi vizualno, saj izstopa s prozornim okencem. Najboljše od vsega pa je zadnje draženje, ki vam bo lizalo in masiralo glavico, dokler ne dosežete močnega in dih jemajočega vrhunca!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Belladonnina vagina je lahko samo vaša in vedno jo imate pri roki! Najbolj priljubljena pornozvezdnica prihaja na trg z masturbatorjem, oblikovanim po lastni vagini. Notranjost masturbatorja je prijetno tesna, teksturirana in zahvaljujoč končnemu pokrovčku obljublja prijeten učinek sesanja. Igrača je narejena iz Ultraskyn materiala, ki ga komaj ločiš od človeške kože, zato se lahko veseliš resnično pristnega doživetja Belladonna.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Si spet želite najboljše? Ta vrhunski masturbator s prefinjenim sesanjem, teksturiranim silikonskim ohišjem in dvojnim vhodom bo izpolnil vse vaše intimne želje. Imenuje se Pow in med uporabo prijetno raztegne in vpije penis, ventil za sproščanje pritiska povzroči intenzivno sesanje in čakajo vas novi in res neverjetni orgazmi.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Gentle

    Vrhunski koristi od masturbatorja Tenga! Spoznajte najnovejši dodatek družine Tenga in odkrijte naslednjo raven ugodnosti. Njihove zasidrane notranje podrobnosti in materiali iz prve roke vam bodo vedno naredili orgazem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zolo The Girlfriend Cup

    Masturbator Zolo The Girlfriend Cup vam bo služil bolje kot katera koli druga vagina. Z njim boste uživali v pristnih izkušnjah ali pa simulira pravi spolni odnos – kako vznemirljivo! Ergonomska oblika masturbatorja se udobno prilega vaši roki in zahvaljujoč fleksibilnosti materiala boste s pritiskom sami izbrali stopnjo stimulacije.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Želite postati tekač na dolge proge? Ta realističen masturbator vam bo omogočil usposabljanje, ki ga potrebujete, saj bo edini, ki vas bo naredil mojstra. Elegantna črna torbica skriva tesno nožnico s teksturirano notranjostjo, katere oprijem boste sami uravnavali s pomočjo zlatega dela. Povečajte svojo vzdržljivost in okrepite orgazme.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 192 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.