×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki gladko 15 - 19,9 cm

Elementi 65 do 96 od 523 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Popestrite svoje intimno življenje s tem svetlo roza dildo! Njegovo dvojno ohišje skriva trdno jedro, zavito v mehak in puhast PVC material. Uživajte v pristnih občutkih, povezanih z realistično obdelavo, bodisi vaginalno ali mirno analno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Layla Peony Double Vaginal Dumbbell Purple

    Z Leylo Pivoňka boste združili prijetno s koristnim. Nošenje vam bo zagotovilo prijetne občutke, povezane z nežno stimulacijo, predvsem pa krepi mišice medeničnega dna. In zakaj je dobro krepiti medenično dno? Ožili boste nožnico (kar bo vaš partner še posebej cenil) in v prihodnje preprečili neprijetno spontano uhajanje urina, cenili boste tudi njihovo delovanje po porodu.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LUV EGG Pink

    Izzovite sebe in svojega partnerja z LUV EGG! To vibrirajoče jajce z daljinskim upravljalnikom je kot nalašč za partnerje, ki iščejo vznemirljivo spolno igračo. Vibracijsko jajce je ovito v mehak silikon, ki je varen za telo, prijeten na koži in ga je mogoče temeljito očistiti. LUV EGG ima izjemno močan motor z 12 nastavitvami vibracij. Jajce je vodoodporno, lahko se polni in uporablja v kombinaciji z lubrikantom na vodni osnovi.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni je specialist za vašo točko G! Njegova učinkovita ukrivljena zasnova udobno doseže tudi G-točko ali prostato. Ima mehko silikonsko površino, zaradi česar je izjemno udoben in prijeten za uporabo. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate o lepi in kvalitetni odeji, ki bo poskrbela za vašo g-točko? Amyin vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je lepa in elegantna, na prvi dotik je neverjetno mehka in prijetna, saj je narejena iz silikona. Navdušite vas 6 strastnih načinov od vibracij do pulziranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasični vibrator je z našo sodobno barvno paleto in izjemno gladkim satenastim zaključkom dobil elegantno preobrazbo. Vibracije z več hitrostmi upravljate s preprostim zasukom kolesca na dnu. Luxuriate ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je vodoodporen za užitek pod tušem. Luxuriate je 7 palcev čistega vibracijskega užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Debela, prožna in dovolj močna, da boste od te silikonske igrače kričali od veselja. Ponuja vam 8 funkcij vibriranja, vključno z 10 sekundami intenzivnih turbo vibracij. Da bo vaše navdušenje resnično neomejeno, je Joy Ride With Power Boost možnost polnjenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Colourful Love Strap On Solid Dildo

    Ta barvni dildo Love v svetlih mavričnih barvah v kombinaciji s črno, je izdelan iz silikona, ki je mehak na dotik in ne vsebuje ftalatov. Široka podlaga je kot nalašč za to, da je dildo trdno nameščen v priloženem strap-onu. Na strap-on ga je mogoče preprosto pritrditi z gumbi za zaskočitev in kovinskim obročkom. Strap-on je mogoče prilagoditi, da ustreza velikosti telesa. 

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Večji stožčasti analni čep za udobno vstavljanje z ravnim dnom, posebej primeren za napredne.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Silicone Extension Skin

    Čudovito mehka in prijetno prožna! Ta rokav za penis vam bo dal dolžino in bo prijetno presenetil vašo drago polovico. Narejen je iz izjemno mehkega silikonskega materiala, v katerega se boste zaljubili. V notranjosti je žametno gladka, zunaj pa super realistična. Končno si privoščite želeni daljši penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • b-Vibe Rimming XL

    Spoznajte prvi vrhunski zatič, ki je opremljen z vrtljivimi kroglicami in vibrirajočo konico za popolno stimulacijo in neskončen orgazem. Zatič b-Vibe je dovolj velik, varen za telo, brez težav, prijetno silikonski in razvit natančno za stimulacijo najbolj občutljivih točk na vašem telesu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension Black

    Iščete le nekaj centimetrov več na najbolj udoben način? Potem je to točno to, kar potrebujete! Debel rokav je asnovan tako, da vašemu penisu doda 2,5 cm, vašemu obodu pa 0,4 cm. Debel rokav je oblikovan tako, da zagotavlja optimalno stimulacijo, zaradi traku s kroglico pa bo ostal na svojem mestu. Tudi z najboljšimi gibi ga ne boste mogli sneti! Izdelan je iz najkakovostnejšega mehkega TPE in je na voljo v črni, sivi in prozorni barvi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Anal Beads 273

    Če še nikoli niste poskusili analnih iger, je Pretty Love Anal Beads popolno orodje za raziskovanje tega neverjetnega sveta stimulacije. Kroglice imajo zoženo konico in vsaka dodatna kroglica je nekoliko večja.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Iščete nekaj za popestritev razmerja na daljavo? Z aplikacijo za pametni telefon Irena 1 lahko vaš partner upravlja vašo igračo ne glede na to, kako daleč je!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova stopnja razkošja - s pravim usnjem in pravo plemenito kovino

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Vam ni uspelo pri sondiranju? S to igračo boste uživali tudi v stimulaciji penisa od znotraj, ki bo vibrirala od zunaj in neverjetno dražila želod. Penis Head Teaser je izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je varen za telo in se hkrati prilagaja vašemu telesu. Združite zvok z vibracijami za želod!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Odkrijte naše najbolje prodajane izdelke v kompletu Satisfyer Fabulous Four. Vsebuje analni vibrator, zajčji vibrator, vibrator tlačnega valovanja in masažni vibrator. Vsi izdelki so narejeni iz silikona in jih je enostavno zamenjati.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Majhen žebljiček, ki prinaša velik užitek! Black Velvets Silicone Vibration Plug je mehak silikonski analni čep sorazmerno majhnih dimenzij, ki lahko zelo prijetno in hkrati diskretno vibrira. Uživajte v 5 stopnjah vibracij, ki vam jih ponuja, in si zagotovite analni orgazem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mehki bel in lep Dream vibrator znamke Vibe Therapy bo izpolnil vse vaše sanje. Ima 7 načinov tihih, a močnih vibracij, v katere se bo vaše telo zaljubilo, ter domiselno in ergonomsko zasnovo te igrače. Izdelan je iz visokokakovostnega medicinskega silikona v kombinaciji z ABS plastiko in je popolnoma varen za telo in brez ftalatov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Kozarec šampanjca v baru visoko nad strehami mesta, wellness hotel z neskončnim bazenom ali novi Satisfyer Luxury High Fashion iz poliranega aluminija – privoščite si ga, ker si to zaslužite. Prstan iz ekstra mehkega medicinskega silikona z lahkotno eleganco obdaja vašo piko in ga očara z osupljivo stimulacijo, ki temelji na tlačnih valovih Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Kegel Tighten Up I Pink

    Se želite pohvaliti z okrepljenim medeničnim dnom? Čas je, da začnete trenirati! Te silikonske kroglice skrivajo še bolj gibljive kroglice, ki povzročajo nežno, a prijetno stimulacijo. Združite prijetno s koristnim in okrepite svoje medenično dno na vznemirljiv način!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silky Ribbon Black

    Prevzemite nadzor nad svojim ljubiteljem svilenih trakov Ouch in odkrijte navdušenje prevladujočih iger. Uporabite svojo domišljijo in se odločite, kako vkleniti svojega sužnja.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zagotovljen orgazem je zagotovljen način, da izboljšate svoj najslabši dan! S svojo edinstveno tehnologijo Pleasure Air vam bo ta brezkontaktni stimulator klitorisa poskrbel za orgazem, kadar koli želite. Z njim boste uživali v občutku, podobnem sesanju, odkrili boste nove prijetne izkušnje in tudi najboljše vrhove, ki si jih boste vedno znova želeli.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite okusiti še bolj intenzivne orgazme, ki izhajajo iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick bodo vaše želje red! Je močno analno orodje z zmožnostjo gnitja in tudi vibriranja. V njem se skrivata 2 motorja in užitka ne bo doživela le vaša prostata, temveč tudi jez, na katerega so usmerjene vibracije. Odkrijte 3 zmogljive načine vibriranja in 4 zabavne vzorce ter predvsem 3 načine vrtenja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Razvito za spodbujanje in povečanje orgazma! Ta čudovit domišljijski dildo je popolnoma ukrivljen in popolno oblikovan, da vam nudi edinstveno razburljivo doživetje! Natančno bo ciljal na G-točko in ga navdušil z močnimi tresljaji. Všeč so njegove značilnosti, oblika in neverjeten galaktični dizajn!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Kateri retro nikoli ne bo šel iz mode? Tako učinkovit tudi po letih, tako kot ta vibrator. Je klasične oblike, gladke površine in je izdelan iz higienske ABS plastike. Enostavno je upravljati preko spodnjega vrtljivega dela in ima več stopenj tresljajev. Odkrijte intenzivne orgazme z že leta preizkušenim vibratorjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primeren je za stimulacijo tako notranjosti vagine kot klitorisa, je tanek, ima zoženo konico in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolje in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Velvet Balls Purple

    Zmogljiv trio žogic za čuten užitek! Vsaka od žogic skriva še eno težjo žogico, ki bo z vsakim gibom udarila v stene zunanje in vas prijetno razdražila. Praktični končni rep zagotavlja udobno izvleko in v silikonsko površino se boste zaljubili že na prvi dotik.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    SMARTBALLS DUO je preprost in učinkovit način za vadbo mišic medeničnega dna med običajnim vsakodnevnim delom. dejavnosti.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 523 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.