×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 15 - 19,9 cm

Elementi 97 do 128 od 1003 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Me You Us Orgasma Sleeve

    Zelo mehak in prožen rokav z izboklinami, ki so po vsej površini. Dolžina je 15 cm in premer 2,5 cm in se zlahka raztegne.

    13,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Black

    Realističen silikonski dildo z gredjo dvojne gostote.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Jet Stealth Carbon Metallic Black

    Elegantna in igrivo nevarna zbirka jet Jet za vse ljubitelje več naprav! Igrajte trdo in lahko kuhate! Vložki in dildo so izdelani iz laboratorijsko testiranega PVC materiala, ki je mehak, fleksibilen, enostaven za namestitev in se lahko kombinira z vsemi plastmi maziv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension Black

    Iščete le nekaj centimetrov več na najbolj udoben način? Potem je to točno to, kar potrebujete! Debel rokav je asnovan tako, da vašemu penisu doda 2,5 cm, vašemu obodu pa 0,4 cm. Debel rokav je oblikovan tako, da zagotavlja optimalno stimulacijo, zaradi traku s kroglico pa bo ostal na svojem mestu. Tudi z najboljšimi gibi ga ne boste mogli sneti! Izdelan je iz najkakovostnejšega mehkega TPE in je na voljo v črni, sivi in prozorni barvi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Love Throb

    Za te drobne analne kroglice je značilna popolna fleksibilnost, zelo fina površina in praktično oblikovana končna priseska za pritrditev na gladko površino, kot je tuš kabina. Z njimi odkrijte vse prijetne občutke, ki jih bo vzbudil njihov uvedba in predvsem odstranitev!

    5,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Strastno se vrže znova in znova!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zabavna in ekscentrična igrača za vse ljubitelje BDSM! Deluje na principu ključavnice in deluje z ledeno vodo, tako da ustvari povsem nov in edinstven način nevarne igre. Ključavnico napolnite z vodo, pustite, da zamrzne v zamrzovalniku, nato pa jo po želji obesite na verigo ali kamor koli želite. Ključavnica se sprosti takoj, ko se led odtali!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo na prvi pogled očaral s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo črno barvo. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske z nežnimi dražečimi izboklinami po celem telesu. Njegov spremenljiv premer povečuje razburjenje. Naj vas razbije do popolnega užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Charlie Tango je še bolj vznemirljiv kot njegov soimenjak, saj je izjemno gladek klasični vibrator, ki vas bo popeljal v nove višave užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska, G-točko pa z močnimi vibracijami. Zahvaljujoč gibljivemu verižnemu sklepu se ta silikonski vibrator prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Adam's Extension

    Sanje postanejo resničnost in končno ste lahko veliko večji in močnejši. To je Adamova navada penisa, ki vam bo dala moč, dolžino, obseg in samozavest. In kaj bo to prineslo vašemu partnerju, kajne? Je mehak, elastičen in njegova tekstura je točno takšna, da ga bo vaš kolega oboževal.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Za razliko od številnih drugih izdelkov za vadbo Keglovega počepa je naš komplet opremljen s celotnim kompletom 4 žogic različnih tež. Snemljiva zasnova vam omogoča, da različne uteži sestavite po želji ali v sistematičnem načrtu krepitve. Predlagamo, da uporabite naš priročnik in se naučite posodobljenih tehnik skozi celoten program vadbe.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Zadovoljite svojo željo po največji izpolnitvi z Dick-Spandom! Je očarljiv silikonski dildo, ki prilagodi svojo velikost vašim zahtevam, željam in željam. Dovolj bo nekaj pritiskov na balon in realistične krivulje dilda bodo zrasle v ogromne oblike! Uživajte v dotiku luksuznega silikona in raztegnite svojo luknjo preko trenutnih meja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension Transparent

    Iščete le nekaj centimetrov več na najbolj udoben način? Potem je to točno to, kar potrebujete! Debel rokav je zasnovan tako, da vašemu penisu doda 2,5 cm, vašemu obodu pa 0,4 cm.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Ta zlati vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Merlot

    Netrajno mehki premazi iz posebnega materiala, ki vsebuje tekočine, maziva, olja in druge tekočine. Po eni strani je postelja prevlečena s satenom, po drugi strani pa je pogosto kot košara divjih živali.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Purple

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožnnosti, je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gläs Double Trouble Glass Dildo

    Obožujete čudovite in neplačane dodatke? V ta stekleni dildo se boste tudi zaljubili! Je eleganten in predvsem domiselno oblikovan kos, s katerim boste zaradi dveh uporabnih koncev uživali v popolnem vznemirljivem užitku. Z njim lahko udobno dosežete G-točko in doživite globok notranji užitek. Preizkusite tudi termalne igre in dildo preprosto segrejte ali ohladite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Obožujete čudovite in neplačane dodatke? V ta stekleni dildo se boste tudi zaljubili! Je eleganten in predvsem domiselno oblikovan kos, s katerim boste zaradi dveh uporabnih koncev uživali v popolnem vznemirljivem užitku. Z njim lahko udobno dosežete G-točko ali prostato in doživite globok notranji užitek. Preizkusite tudi termalne igre in dildo preprosto segrejte ali ohladite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 Beige

    Zdravnik je na vrsti! Realistični penis Dr. Skin je realističen dildo z robustnim podstavkom s priseskom, ki se drži na kateri koli ravni površini in omogoča solo užitke. Ali pa se povežite s partnerjem za zabavo s pasovi! Ta realistični penis Dr. Skin je izdelan iz mehkega PVC brez ftalatov. Za čiščenje uporabite vodo in milo ali čistilo za igrače, nato pa pustite, da se posuši na zraku. Za čiščenje uporabite vodo in milo ali čistilo za igrače, nato pa pustite, da u​r​n​a se posuši na zraku.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Dopolnite svojo zbirko vezivnih igrač s tem iznajdljivim kompletom EasyToys. V kompletu so zapestne manšete, manšete za gležnje in križ za kravato. Od vas bo odvisno, ali boste uporabljali vse dodatke naenkrat ali jih uživali ločeno. Lisice so na križ pritrjene preko trdnih vponk in jih lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi igračami, vse je seveda odvisno samo od vaše domišljije.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Sweet and Hard 19cm Purple

    Vrnite se k osnovam! Blush Novelties Sweet n Hard 4 je realističen dildo z robustnim podstavkom s priseskom, ki se drži na kateri koli ravni površini za solo užitke. Ali pa se povežite s partnerjem za zabavo s strap-on! Sweet n Hard 4 je prijetno odišavljen in izdelan iz mehkega PVC brez ftalatov. Za čiščenje uporabite vodo in milo ali čistilo za igrače, nato pa pustite, da se posuši na zraku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Podvojite užitek in zabavo s tem silikonskim dildom. Oblecite si tega pomočnika in lahko uživate v dvojni penetraciji brez sodelovanja drugega partnerja.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Nič nima več moči kot ta seks stroj, ki ima do 2000 vrtljajev na minuto! Uživajte bodisi v počasnem prodiranju bodisi v res hitrem in trdem jebanju z njim. Zahvaljujoč varnostnemu gumbu vam ni treba skrbeti, da bi vam igre ušle izpod nadzora, tako da lahko brez skrbi uživate v spoznanjih realističnega dilda. Dildo povežite z napravo, doživite občutek, da držite motorno žago v rokah in pokažite sebi ali svojemu nasprotniku dodatno moč prodiranja, ki vam jo lahko ponudi samo ročni vsestranski seks stroj Lovebots Thrust Bot.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Poseben napihljiv kavč z realistično oblikovanim vibratorjem. V srednjem delu sedeža je ojačan, ob straneh ima dva ročaja za enostavno rokovanje. Brezstopenjsko nastavljiva intenzivnost tresljajev.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Privoščite svoji zadnjici trojno skušnjavo. 17x P-Trigasm ima močno brenčeče  steblo s 3 hitrostmi in 4 vzorci zunanjih vibracij. Vsebuje tudi več vrst vrtečih se kroglic pod površino osnove gredi, ki se s 5 nastavitvami zapeljivo vrtijo okoli vašega sfinktra. Nazadnje se kroglice pod površino konice premikajo navzgor in navzdol ter z dodatnimi 5 načini gibanja dovajajo mleko v vašo sladko točko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Okrepite užitek za oba in takoj dodajte centimetre z vibracijskim rokavom X-tender! S krogličnim trakom, ki se tesno ovija okoli vas, boste podaljšali ejakulacijo za najbolj eksploziven vrhunec, kar ste si jih kdajkoli zamislili. Vaš partner bo s 3-palčnim podaljškom na konici užival v globlji penetraciji, medtem ko boste zaradi izjemno živopisane gredi za 50 % debelejši po vsem telesu. Ta realistični podaljšek je izjemno raztegljiv, da se prilagodi večini velikosti, dovolj tesen, da vam pomaga trajati dlje, izjemno mehak material pa se zdi kot druga koža - le boljši!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realističen silikonski dildo z gredjo dvojne gostote.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tanga je številka ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura prinaša odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Deep Throat Cocksucker Mega Stroker

    Zabavajte se na poti s Fuck Me Silly To Go! Pametna velikost, ki je realistična in kompaktna, ter patentirano Fanta Flesh'® in izjemno mehak notranji tunel sta podobna pravemu, le da sta boljša! ?Zdrsnite med te sočne ustnice, mimo mehkega jezika in realističnih zob v teksturirano grlo, ki je vedno odprto in pripravljeno a​m​e​t na globoko vdihavanje vašega trdega kurca. Obe vrsti dražilnih zob božata vašo gred, medtem ko vas bo tesen predor z zaprtim koncem vsakič izsušil.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 1003 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.