×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 20 - 24,9 cm gladko predvsem za ženske

Elementi 33 do 64 od 135 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Če ste oseba, ki meni, da sta dva orgazma boljša od enega, vas čaka užitek. Soraya™ 2 je najbolj razkošen zajčji vibrator na svetu, ki ponuja optimizirano dvojno stimulacijo za klitorisni orgazem in orgazem točke G na povsem novi ravni. Soraya™ 2 je s svojo razkošno zasnovo in nezamenljivo obliko popolna kombinacija moči in natančnosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ta elegantni vibrator za točko G ima izjemno zmogljiv motor nove generacije F1, ki vibrira z neverjetnimi 7200 vrtljaji na minuto. Ima 10 edinstvenih funkcij vibriranja (7 vzorcev vibriranja s 3 različnimi stopnjami intenzivnosti), ki bodo poskrbele za pretresljiv orgazem, kakršnega si zasluži vsaka ženska.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Potopite se globoko v noč s tem čarobnim masažnim aparatom znamke Pretty Love. Njegove čarobne vibracije bodo zmasirale vaš klitoris v hipnotični trans, ki bo napolnjen z neverjetnimi orgazmičnimi občutki, ki se jih ne boste mogli naveličati. Še več, priložena sta tudi 2 nastavka, tako da lahko svoje ljubimce menjavate poljubno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G z uporabo dveh motorjev za urin. Obseg omejevalnega vibriranja vibratorja združuje praktična pogajanja s popolno stimulacijo uporabnih točk.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Eleganten vibrator Trinity ponuja osupljiv trojni užitek, ki ga zagotavlja hkrati in hkrati! Njegova premišljena zasnova vključuje trdno ohišje, močan stimulator klitorisa in neverjeten stimulator zadaj. Vse vaše mokre sanje se lahko uresničijo zdaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Pink

    Si želite erotično igračo, ki vas zagotovo ne bo razočarala? Snail Vibe so zasnovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se bo vašim potrebam, vas razveselila z dvojno stimulacijo in z njo doživela najboljše orgazme! Ugotovite, zakaj je takšen, kot je, in vedite, da z njim ne boste potrebovali nobene druge igrače.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Black

    Se tudi vam zdi, da je dvojna stimulacija boljša od stimulacije v enem mestu? Tako je razmišljala tudi Lelo, odvetnik pa se pripravlja na najbolje razvit zajčji vibrator na svetu - Sorayo 2. Zelo drago bo, da se tvoja točka g in klitoris izgubita, zaplešeta, urina in neopazna. Zagotovo boste ga vzredili. Vendar pa ne ločite in povečajte prednosti elegantnega vibratorja.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Se podajate v svet erotičnih igrač in iščete prave pomočnike? Preizkusite GoPower, najbolj zasvojljive igrače na trgu! Med njimi je Jamie, vibrator v zajčjem slogu z edinstveno funkcijo udarca v 5 načinih in 10 stopnjami intenzivnega vibriranja. Ima realističen dizajn in močno črno telo, kar je super erotična kombinacija, ki bo uresničila vse vaše erotične sanje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Se vam zdi, da včasih želite več, kot ponujajo tudi najboljše spolne igrače? Torej je ta edinstvena novica samo za vas! Popoln je za vsako priložnost, saj ima 3 močne neodvisne motorje in boste lahko izbrali eno ali več funkcij hkrati. Berite naprej in odkrijte 3 načine tega pripomočka, ki se jih ne boste nikoli naveličali!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženske v roza so neločljiva kombinacija! Vrtnice so na sliki pričarale nasmeh in bile idealne za vsako priložnost. Kateri je najboljši? Imamo zasebni namig, da gre za slišno vrtnico iz Paloquethe. Vse obsedenosti z erotičnimi dodatki je konec, ta vrtnica žge romantiko in ljubezen. Poleg tega negira klitoris in notranji del vagine, zato se boste v njegov mehak silikonski material zaljubili na prvi dotik!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G hkrati z uporabo tresljajev dveh močnih motorjev. Zahvaljujoč zadrževalnemu obroču vibrator združuje praktično rokovanje s popolno stimulacijo točk užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bruno Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Bruno, cenovno ugoden vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Konica za stimulacijo točke G je prijetne teksture in pametno ukrivljena. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredi nekaj zase in povabi svojega razburljivega prijatelja Bruna v svojo spalnico!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Privoščite svoji G točki masažo, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba niti premakniti prsta, da dosežete orgazem – je prostoročno!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 135 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.