×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 20 - 24,9 cm predvsem za ženske

Elementi 129 do 160 od 181 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrator Vibe Therapy Delight je vibrator brez primere za ženske, njegov skriti konec za dražbo G-točke poveča učinek dražbe. Druga dražbena točka je slika v obliki zajca z vibriranjem za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Niva Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Polnilna Vive Niva spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive konice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Lici bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Ali hrepeniš po popolni g-točki in stimulaciji klitorisa hkrati? Omg in kdo ne? Ta selfie vibrator je tukaj, da vam ponudi prav takšno uslugo. Je čudovito prilagodljiv in v mehkem silikonskem ohišju skriva 2 motorja z 10 načini vibriranja za popoln užitek. Poleg tega je vodoodporen, zato ga ne oklevajte, da ga vzamete s seboj v kopel!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Z 2 zmogljivima motorjema, ukrivljeno, ergonomsko obliko in ozko, fleksibilno konico Satisfyer A-Mazing razvaja 1 točko A in zagotavlja nenavadno globoko stimulacijo. Silikonska površina je še posebej prožna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Webb Purple

    Želite izvedeti skrivnosti intenzivnega užitka in dih jemajočih orgazmov? Gledate igračo, ki vas bo popeljala do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima premišljeno obliko in hkrati zadene tako točko g kot klitoris. V mehkem silikonskem ohišju skriva 2 zmogljiva motorja z 12 načini vibracij. Naj vaše fantazije zaživijo in zadovoljite svoje telo in um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje to elegantno in romantično vibrirajoče jajce z močnim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibriranja. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro delajte s sodobnim jajcem z neustavljivimi lastnostmi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Mislite, da nobena erotična igrača ne more nadomestiti izkušnje pravega seksa? Ne, moralo bi biti obratno. Noben moški ne zmore tega, kar zmore ta čudoviti vibrator iz Paloquetha! Zabava se začne s 7 načini pulziranja, ki simulirajo gibanje in zagotavljajo resnično dih jemajoč občutek, podoben udarcu. Temu dodajte 10 načinov vibriranja v traku za klitoris, ki vibrira majhen, a priročen jezik. Kako se bo končalo? Najboljši orgazem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove vaše navdušenje ne bo imelo meja! Igrali boste lahko kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, ali vaši kolegi ali vi sami grabite kontrole, verjemite mi, da bodo uživali v vašem klitorisu in točki G. Wonderlove ima dva motocikla, ki se upravljata neodvisno in s svojimi močnimi tresljaji ciljata na najbolj občutljiva mesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Eden najbolj priljubljenih vibratorjev v zajčjem slogu zdaj v novem dizajnu! INA 3 je narejena iz gladkega silikona in vas bo razveselila z dvojno stimulacijo, ki se bo končala z nepozabnim vrhuncem. Izbirajte med 10 čudovitimi načini vibriranja in se potopite v razburljivo izkušnjo na prostem in v zaprtih prostorih.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Gili bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Aimi spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 3 motorje in osupljive funkcije vibriranja ter trak, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Prefinjene vibracije + čudovito sesanje klitorisa = popoln orgazem! Ta vibrator ni le lep na pogled zahvaljujoč osupljivim detajlom, ampak vas bo razveselil tudi s svojimi funkcijami. Za vas vibrira v 7 načinih, zadovolji G-točko in funkcijo sesanja v 6 načinih, nato vam pokaže vrh skozi klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Ko vzamete ta vibrator v roko, boste prijetno presenečeni nad njegovo ergonomsko obliko in popolno mehkobo visokokakovostnega silikonskega materiala. Zasnovan je bil natančno tako, da se popolnoma prilega roki in cilja tako na notranji kot na zunanji del ženskih intimnih delov. Hkrati bo spodbudil točko G in klitoris ter vas strastno popeljal do neverjetnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Mira Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Mira spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive kroglice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam ponuja najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoči na najbolj občutljive točke in jih draži z tresljaji močnega motorja z vrtljaji do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in čedno igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo črne in zlate. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon izstopa med drugimi igračami! Je čutno črna s kromiranimi detajli na dnu. Narejen je iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je svilnato mehak in mehak na dotik, gumbi pa poskrbijo za udobno upravljanje. Uživajte v njegovi mehki konici, ukrivljeni obliki s stimulativnimi grebeni in dosežete svojo točko G, medtem ko nežno božate klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator vas bo navdušil s popolno dvojno stimulacijo za notranjo in zunanjo stran vagine. Sprostite se, opustite svoje zavore in se sprostite z dih jemajočim orgazmom!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Želite doživeti čisto veselje? Ta trkači zajec vas bo poslušal in razumel. Je super močan in ima prožen stimulator klitorisa ter vrtljive kroglice za orgazmični užitek. 2 močna motorja vam omogočata 10 načinov vibriranja za stimulacijo klitorisa in 3 učinkovite načine sunka/rotacije. Izberite in podlezite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vašim letom in vam ponuja najnatančnejšo stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke na sredini ceste od tresljajev močnega motorja od vrtljajev do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in lično igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Mednje spada tudi ta vibrator, ki bo hkrati razveselil notranjost nožnice in klitoris. Uživajte v moči njegovih 3 motorjev s funkcijo nihanja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski zajčji vibrator s priseskom in vodoodpornim daljinskim upravljalnikom z dosegom 10 metrov. Želite posodobiti svojo kopalnico? Spoznajte vibrator Whir-Pulse z daljinskim upravljalnikom, ki je zasnovan predvsem za uporabo v kopeli, tušu, whirlpoolu, bazenu ali kjerkoli drugje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Dual Pulse Wave Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponujal vam bo 3 motorje in osupljive funkcije pulznih valov, ki ciljajo tudi na notranji klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nilo Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Nilo bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam vrtljivo konico z 10 funkcijami G-točke in 10 + 10 funkcijami vibracij za G-točko in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo srebrne in roza. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate o neskončnih nočeh, polnih neprekosljivega užitka? Družbo vam bo z veseljem delal vibrator TardeNoche! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je prijetno svilnato gladek in mehak. Najboljši del pa so njegove zmogljive funkcije, ki vam bodo omogočile zabavo na tisoč različnih načinov. Pridite izvedeti več!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 181 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.