×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski gladko 20 - 24,9 cm

Elementi 97 do 128 od 233 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Bruno Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Bruno, cenovno ugoden vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Konica za stimulacijo točke G je prijetne teksture in pametno ukrivljena. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredi nekaj zase in povabi svojega razburljivega prijatelja Bruna v svojo spalnico!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Privoščite svoji G točki masažo, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba niti premakniti prsta, da dosežete orgazem – je prostoročno!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Bodite očarani nad opojno močjo in čudovitim videzom te masažne glave s popolno ergonomsko obliko. Z njim na trg prihaja blagovna znamka Bodywand, ki očitno prevladuje v ponudbi masažnih glav. Prilagodljiv vrat, teksturiran nastavek, polnjenje prek USB-ja in moč, ki skoraj nič ne ustreza, točno takšna je ta masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Želite razveseliti svoja občutljiva mesta z intenzivnimi vibracijami? Ta vrhunska masažna glava ima ergonomsko oblikovan ročaj za udoben oprijem, tako da jo lahko dobite povsod, kjer je potrebna njena moč. Gladka in široka glava te naprave bo središče vibrirajočih valov, nežno prožen vrat pa bo zmanjšal neželeno trenje. Glavo lahko napolnite prek USB-ja in diskretno kapico uporabljate ne samo na cesti. Masaža do orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Bodite očarani nad opojno močjo in čudovitim videzom te masažne glave s popolno ergonomsko obliko. Z njim na trg prihaja blagovna znamka Bodywand, ki očitno prevladuje v ponudbi masažnih glav. Prilagodljiv vrat, teksturiran nastavek, polnjenje prek USB-ja in moč, ki skoraj nič ne ustreza, točno takšna je ta masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Massager

    Elegantna masažna glava kompaktnih dimenzij iz kolekcije Hype ne bo razveselila le vaših intimnih delov, temveč tudi utrujene mišice po napornem dnevu. Narejen je iz mehkega silikona, njegova upogljiva glava pa se vam bo razširila v 10 močnih načinih vibracij. Uživajte v temeljiti stimulaciji sami ali s svojim partnerjem, ki ga boste lahko nagajali tudi z bojno glavo Hype.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Faust Purple

    Ali najbolj od vsega obožujete oralni seks? S tem stimulatorjem ga boste lahko uživali vsak dan, njegov priročen jezik bo dosledno skrbel za vas v 12 načinih. Ko si zaželite nečesa drugega, ga preprosto obrnite in uživajte v vibracijah znotraj nožnice, usmerjenih v G-točko. Vaš najboljši ljubimec v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Sprašujete se, kako bi lahko dosegli popoln užitek? Odgovor je preprost – stimulirajte obe vaši občutljivi predeli hkrati. Pri tem bo idealen pomočnik Jazz Rabbit vibrator, ki bo s krajšo roko božal tako notranji del nožnice kot zunanji klitoris. Ne hočeš samo nečesa, hočeš vse!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Naj vaša roža cveti. Pri tem vam bo pomagala ta rdeča vakuumska črpalka s 4 zamenljivimi glavami, mehkimi silikonskimi robovi in kakovostno izdelavo, ki jo predstavlja znamka Doc Johnson. Zasnovan je tako, da razume vaše telo in njegove obline. Izbirajte med 7 vzorci vibriranja in 7 funkcijami sesanja in odkrijte neverjeten užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Strap On Strap On za začetnike in izkušene ljubitelje. Razveselili vas bo funkcija vibriranja, ki jo boste narekovali preko daljinskega upravljalnika. Božal bo svojo nosilko in njeno dvojko ter se osredotočil predvsem na G-točko. Izbirate lahko med 3 hitrostmi in 7 funkcijami vibracij.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je popolna kombinacija vibracij in novega vrtljivega sistema. Tako vam bo ponudil tridimenzionalno rotacijo, zahvaljujoč kateri se boste z užitkom zvijali! Uživajte v neverjetni stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati s tem močnim in priročnim orodjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Strapless Strap-On Rabbit Vibe Pink

    Ali želite vi in vaš kolega raziskati vse sladke točke na vašem telesu? Happy Rabbit Strapless daje svojemu uporabniku možnost prodiranja, saj je opremljen z vibratorjem z 12 privlačnimi načini. Narejen je iz gladkega in žametno mehkega silikona in ne bo pozabil na klitoris nosilca, za katerega je pripravil čutna zajčja ušesa. Odkrijte novo igračo, ki vam bo všeč!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Vas zanima velikost? Bang! XL je izjemno velik klasični vibrator s svilnato gladko površino. Ponudil vam bo 3 intenzivne hitrosti vibracij, v katerih boste lahko uživali navzven in znotraj. Sprostite svojo domišljijo in uživajte v tem vibratorju XL sami ali s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Toda velikost je pomembna? JAZ! Od Lady Bi iz Fun Factory bi uživali na najboljših mestih na svetu, v mokrem zraku, ki bo bolj verjetno kot kdajkoli prej, bo Lady Bi prišla do vašega najbolj privlačnega mesta na vratih in ne bo mogla izbirati. biti preprost in preprost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Želite doživeti osupljivo sesanje in vznemirljive vibracije, ki se končajo v omamnem vrhuncu? Za to boste potrebovali pomočnika z imenom Rebel! Je masturbacijski tabor s 4 načini vibracij in 3 načini sesanja z ločenim nadzorom. Uživajte v notranji stimulativni teksturi mehkega TPE materiala.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Pridite in uživajte v čutnih vibracijah v svoji maternici in okrepite mišice medeničnega dna! Te vibrirajoče kroglice ponujajo 7 intenzivnih načinov, ki jih lahko izberete s krmilnikom. Ga boste obdržali v rokah ali ga zaupali sogovorniku? Združite prijetno s koristnim in okrepite svoje medenično dno na neustavljivo vznemirljiv in živahen način!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Ali trpite zaradi hladne samote? Vibrator Cornelius jo nadomesti z vznemirljivo vročino. Njegova glava ima edinstveno sposobnost, da se segreje na neverjetnih 48 °C. Poleg tega imate tudi genialno obliko za ciljanje na G-točko in bodite pozorni na klitoris. Naj se vaša vagina dobesedno vname od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 233 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.