×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski 20 - 24,9 cm

Elementi 65 do 96 od 413 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Spoznajte pravega, spoznajte King Donga. Je realistična, živahna, mehka in čvrsta hkrati, prav v redu je! Zahvaljujoč močni priseski se boste z njo lahko igrali brez uporabe rok, zahvaljujoč uporabljenemu TPE materialu pa boste prepričani, da je vaša igrača za vas popolnoma varna. Ne čakajte, zaljubite se.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Black Hammer

    Črni vibrator. Mehak material, ki zlahka drsi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Poleg tega lahko vibrira in se čutno vrti. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Okrepite svoje intimne užitke z enostavnim za uporabo Optimum Power Ultimate Power Strokerjem. Kompakten, samostoječ vzburjevalnik se ponaša s sedmimi intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanjem ter izjemno ekstazo pri božanju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte v moči gibanja in vibracij! Ta analna igrača za popolno dinamično stimulacijo vaših zadnjih vrat lahko naredi popolnoma vse! Ogrel se bo na prijetnih 41 °C, prišel vam bo z močnimi udarci, hkrati pa bo vznemirljivo vibriral na končnem vrhuncu. Prepustite se vznemirjenju, analni strasti in popolnemu zadovoljstvu z vsem tem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Gospa Alexis vas prosi, da jo pravilno napolnite! Ta seksi masturbator z muco in zadnjico ima čudovit realističen videz in ročno poslikane podrobnosti. Njeni dve tesni ljubeči odprtini vas bosta naredili neverjetno pristni, dodali pa lahko vibracije 10 intenzivnih vzorcev. Uživajte v super užitku s svojimi nogami punce po imenu Alexis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Gladka in zaobljena glava tega vibratorja je ergonomsko nagnjena, da z lahkoto doseže vaše nedosegljivo območje užitka, medtem ko je par zajčjih ušes v najboljšem položaju za spodbujanje klitorisa z bleščečimi vibracijami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Čudovit vibrirajoči dilator, zasnovan za vse bolj priljubljeno sondiranje, torej stimulacijo penisa od znotraj.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G z uporabo dveh motorjev za urin. Obseg omejevalnega vibriranja vibratorja združuje praktična pogajanja s popolno stimulacijo uporabnih točk.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Iščete kompaktno, a močno masažno glavo? Flip bo izpolnil vaše želje! Skriva pravo moč in zahvaljujoč prožni glavi bo lahko užival ne le v stimulaciji erogenih con, temveč tudi v sproščujoči masaži togih mišic po celem telesu. Privoščite si neverjetne vibracije, skrite v tej očarljivi bojni glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pospešite s tem vibratorjem! Ponuja vam 9 vzorcev vibriranja in vrtenje za 360°, njegove možnosti so neskončne. Ergonomska oblika se zlije z vašim telesom in preplavi vas val zadovoljstva. Mehka površina in realističen dizajn vas bosta osvojila na prvi pogled in prevzela vas bo želja po igri z njo. Ni časa za oklevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA001-M Wildolo Ardoris Monster Dildo 10 Vibration Modes & Wireless App Suction Cup 8" Purple-Pink

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten oblikovalski kos, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Naelektrite svoje čute s to vznemirljivo igračo za elektrostimulacijo! Je čudovito prilagodljiv in vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibriranja. Upognite ga, kot želite, in ustvarite dih jemajočo stimulacijo zahvaljujoč kroglicam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Gugajte, da bo vaše intimno življenje boljše in bolj razburljivo. Ta realističen vibrator očarljive roza barve vam je na voljo za izpolnitev vaših skrivnih želja. Ponuja vam več načinov intenzivnih vibracij in je tudi vodoodporen. Pridi dobro!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ta svetel, vesel rumeni vibrator z močjo točke G iz 100-odstotno prilagodljivega silikona bo zagotovo poskrbel, da bo sonce zasijalo za vas.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mesec dni bi lahko vsak dan uporabljali drug način vibriranja, pa še vedno ne bi izkusili vsega, kar ponuja krivulja Adam & Eva G-Gasm Curve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Želite okusiti razburljive lastnosti, se skriti v čudnem realističnem dildu? Pridružite se in spoznajte tega oboževalca King Cock Plus! Ima primerno obliko in pogled na penis ter je izdelan iz kakovostnega materiala Fanta Flesh. Ponudil vam bo funkcijo ogrevanja, tresljajev in udarcev, prav vse, kar potrebuje, da vašo avtomobilsko izkušnjo postavite v polje realne bolečine. Jebi se, potisni žvečilko in avto!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrator, ki je vreden vaše neskončne ljubezni priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Eleganten vibrator Trinity ponuja osupljiv trojni užitek, ki ga zagotavlja hkrati in hkrati! Njegova premišljena zasnova vključuje trdno ohišje, močan stimulator klitorisa in neverjeten stimulator zadaj. Vse vaše mokre sanje se lahko uresničijo zdaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Blazinica z grebeni poskrbi za blaženost klitorisa, ko se drgnejo ob njo. Medtem bo vsak potisk poslal dolgo, gladko gred v njuno partnerico. Zakrivljeni konec je namenjen neposredni stimulaciji točke G ali točke P. Za večje udobje lahko z brezžičnim daljinskim upravljalnikom upravljate funkcijo napihovanja in močne dvojne motorje. Raziščite 3 hitrosti brenčanja in 7 vzorcev pulziranja za vsakega partnerja. Za mokro in vročo zabavo v kopeli, pod tušem ali v bazenu je celo vodoodporen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Sodobne tehnologije so danes daleč in to dokazuje to vibrirajoče jajce Svakom Ella. Nadzira se preko aplikacije, ki si jo naložiš na telefon in nato preko Bluetootha vibriraš jajce po želji. Prepustite se zabavi sodobnega časa in preizkusite čisto novo razburjenje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ta fantastični masturbator SM360, ki ga je mogoče polniti prek USB! Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v gred in se prepustite razvajanju čarobne sesalne funkcije v kombinaciji z vibracijami za največji užitek.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplota, vibracije in sesanje, to so tri vznemirljive funkcije za solo igre, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Ta masturbator znamke Rebel se vas bo dotaknil s prijetno notranjo pikčasto teksturo, funkcija segrevanja do 42 stopinj pa vas bo pripeljala do vrenja v kombinaciji s 5 načini vibracij in 3 hitrostmi sesanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 413 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.