×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 2 - 2,9 cm silikona stimulativno

Elementi 33 do 64 od 199 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Pivot

    Vstopite v ring in odkrijte nov svet intimnih užitkov. Pivot iz We-Vibe zagotavlja udobje, stabilnost in predvsem neskončno vznemirjenje in osupljiv orgazem. Uporabite ga med seksom, deloval bo kot erekcijski obroč in vaša erekcija bo veliko močnejša. Hkrati bo z intenzivnimi tresljaji spodbudil partnerjev klitoris, katerega nivo si nastavite sami.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +3cm

    Ali želite svojega partnerja dobesedno presenetiti z impresivno erekcijo? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima lepo oblikovan želod in zahvaljujoč tesnemu oprijemu tvoje moškosti bo podpiral tvojo vzdržljivost. Uživajte v svojem penisu, ki je 2 cm debelejši in 3 cm daljši!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Bubble Butt Player Starter Black

    Prijetno gladek in kvaliteten analni čep priljubljene znamke TOYJOY Classics vas bo navdušil predvsem z elegantnim dizajnom.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Ta priročna igrača bo najboljši vodič za začetnike, ki odkrivajo lepote za stimulacijo prostate. Izdelan je iz plastike v kombinaciji s svilnato mehkim in gladkim silikonom, ukrivljenost stimulatorja pa obljublja popolno ciljanje na prostato. Robusten ročaj je tukaj za varno in enostavno uporabo.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Uživajte v občutku fafanja z vibracijskim simulatorjem fafanja iz zbirke Boners. Ta eleganten masturbator je opremljen z zmogljivim motorjem z 10 različnimi nastavitvami vibracij. Nastavitve lahko preprosto upravljate z gumbi na dnu.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ta vibrator zagotavlja neverjetno prijetno stimulacijo, saj združuje izjemno intenzivne vibracije in pametno oblikovano strukturo. Ta vibrator je izdelan iz elitnega silikona s podlago iz polirane plastike, je gladek, prefinjen in ima 12 močnih vibracijskih vzorcev. 

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Ustvarili smo upogljiv dildo z zunanjo plastjo, ki zagotavlja najbolj realističen občutek, kar jih je bilo kdaj koli narejenih!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podpira sprednji del in ogreva zadnji del! Ta edinstvena igrača združuje obroček za penis in moda z analnimi kroglicami. Vse je povezano, erekcijski obroč ima nastavljiv oprijem in lahko boste uživali v popolnem vznemirjenju in prekrvavitvi! Uživajte v številnih užitkih in stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring + Plug

    Kaj pa povežite svoje navdušenje? Ta naprava 3 v 1 vam bo omogočila trojno stimulacijo od penisa preko moda do analnega. Umik penisa pri korenu bo okrepil erekcijo in izkušnja stimulacije prostate bo še intenzivnejša. V svilnato mehki silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik in pa tudi v dih jemajoč trojni užitek!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Clyde Beaded Butt Plug with Easy Pull Ring Silicone Black

    Želite svojo analno igro dvigniti na višjo raven? Poskusite s Clydom! Z njim boste odkrili res prijetne in vznemirljive občutke, saj je narejen iz mehkih in prožnih perlic iz visokokakovostnega silikona. Zaobljena konica zagotavlja enostavno vstavljanje in končni obroč v obliki srca za udobno rokovanje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali napredni, vam bodo te analne kroglice zamajale zadnja vrata!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Luxe Candy Rimmer Small Fuchsia

    Popolna igrača za varno in udobno analno igro. Roza Candy Rimmer je izdelan iz luksuznega silikona in je zelo prijeten na otip. Idealen je za začetnike, ki lahko uživajo v enostavnem rokovanju zahvaljujoč končnemu očesu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Fun Vibrating Bullet Fuchsia

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? To majhno in izjemno gladko silikonsko jajce z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    V temi je analni čep Firefly Prince skrbno zasnovan samo zato, da vam nudi pravi užitek. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, je močan, a hkrati prožen in seveda tudi varen za telo. Njegova majhnost bo še posebej primerna za začetnike, ki želijo odkrivati čarobnost analnih iger na nekoliko bolj zabaven način.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Zabavna, ljubka in rožnata, taka je tale žebljička znamke NS Novolties, ki bo vaš analni del okrasila s čudovitim rožnatim kamnom. Izdelana je iz žametno mehkega in kakovostnega silikona, ki je varen za telo. Njegova zaobljena konica olajša vstavljanje, končni kamen pa ga naredi nenavaden kos nakita. Uživajte v vznemirljivih trenutkih s svojim partnerjem in se okrasite s tem očarljivim dodatkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Se počutite kot trojka in zagotovo ne želite drugega moškega? Ni vam treba! Vse kar morate storiti je, da si ta prstan z vijoličnim vibratorjem in zajcem nataknete na penis. Snemljiv mini vibrator doda stimulacijo klitorisu in ga bo treba le uporabiti. Zato poskusite!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaše moške oblike bodo v tej prevleki za moda še bolj moške! Narejen je iz zelo prijetnega in kakovostnega tekočega silikona, ki je fleksibilen in hkrati trdno drži. Nosite ga ob erotičnih večerih, ki bodo še bolj intenzivni, ali celo pod oblačili, da bo vaša bulica med nogami še bolj izrazita.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Črni analni čep v vrtinčeni notranji krogli, ki vas bo s samostimulativno stimulacijo pepel na vrhu vžiga.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Erekcijski prstan, prstan za moda in analne perlice, hočeš vse? Ti imaš! Obroček Cock Ball obdaja vašega tiča pri korenu in za seboj ne pušča mod. Kot bonus boste lahko svojega dragega razveselili z analnimi perlicami, tako da boste s to igračo v finalu uživali oboje. Kakovosten silikon vam bo všeč zaradi njegove prožnosti, mehkobe in varnosti in nič vas ne bo preprečilo, da bi uresničili svoje divje sanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +4cm

    Ali želite svojega partnerja dobesedno presenetiti z impresivno erekcijo? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima lepo oblikovan želod in zahvaljujoč tesnemu oprijemu tvoje moškosti bo podpiral tvojo vzdržljivost. Uživajte v svojem penisu, ki je 2 cm debelejši in 4 cm daljši!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Ali veste, kako priljubljena je bila šola? In kaj, če krepitev mišic medeničnega dna postane igra? Perifit je orodje, zasnovano za vadbo medeničnega dna z uporabo mobilne igre. Princip je preprost – mišice napneš in jih sprostiš, kar te v igri tudi premika. Perifit so zasnovali zdravniki in ga priporočajo vsem ženskam, ki želijo okrepiti svoje medenično dno ne le na zabaven, ampak tudi učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Purple

    Obožuješ nakit? Ta mali žebelj bo okrasil vaš anus z bleščečo pečjo in imeli boste opazen sijaj. Zatič je narejen tudi iz svilnato gladkega silikona, ki ni samo udoben, ampak se tudi prilega telesu. Primeren je za zanjo in zanj ter je udobne oblike. Oborožite se s kosom nakita, ki dodaja prijetno vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Silicone Anal Balls 4.05 Inch Black

    Pretty Love prihaja z novo zbirko luksuznih seks igrač, ki vključuje tudi te analne žogice. Njihova posebnost je v tem, da skrivata še dve malo težji žogici, ki z vsakim gibom udarita v stene večjih in te lepo stimulirata. Ta analna igrača je narejena iz prijetno mehkega silikona, ki je seveda popolnoma varen za telo. Uživajte v popolni čutni izkušnji kot še nikoli in zadovoljite vse svoje potrebe.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite uživati v daljši erekciji in čutnih vibracijah? Nadenite si to klasično erekcijsko zanko, prilagodite oprijem svojim potrebam in vklopite vibracije, v katerih bo vaš partner užival med ljubljenjem. Uživajte v vseh svojih erotičnih fantazijah in se ljubite vznemirljivo in dolgo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 s svojo zaobljeno, široko konico in izjemno močnimi vibracijami razvaja vas in točke vašega užitka. Vibrator je izdelan iz koži prijaznega silikona in ga dopolnjuje intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste zaljubili tudi v ta mali sladko roza vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Izrazite svoje trenutno razpoloženje in razpoloženje z zadnjim žebljičkom NS Novelties. Ali slišite slovo, ljubezen in zadušitev? Ta razlog bo razdelil vaše zadeve! Narejen je iz mehkega mehkega silikona, ki je kuhan za telo in komo, ki čaka, da v vašo spalnico vnese malo pestre in zabave.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 199 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.