×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno 2 - 2,9 cm

Elementi 97 do 128 od 361 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, ste že našle svojo točko G? Vemo, da iskanje ni zabavno in včasih zahteva veliko potrpežljivosti, vendar je to hkrati tudi velika zmaga. S tem vibratorjem boste enkrat ali dvakrat našli svojo točko največjega užitka! In če ste eden izmed srečnejših in veste, kje je vaša G-točka, je to popolna igrača, s katero ga lahko dražite. Izbirajte med 12 načini vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Ta priročna igrača bo najboljši vodič za začetnike, ki odkrivajo lepote za stimulacijo prostate. Izdelan je iz plastike v kombinaciji s svilnato mehkim in gladkim silikonom, ukrivljenost stimulatorja pa obljublja popolno ciljanje na prostato. Robusten ročaj je tukaj za varno in enostavno uporabo.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primeren je za stimulacijo tako notranjosti vagine kot klitorisa, je tanek, ima zoženo konico in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolje in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Bubble Butt Player Starter Black

    Prijetno gladek in kvaliteten analni čep priljubljene znamke TOYJOY Classics vas bo navdušil predvsem z elegantnim dizajnom.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Prepustite se temu, kar lahko naredijo mehki stimulativni vrtljivi jeziki! Tako intenzivne masaže penisa najbrž še niste doživeli. Ta masturbator znamke Stroker ima mehak vrtljivi vhod v obliki ust, v katerem se skrivajo čudoviti jeziki. Ponuja 4 načine vrtenja in 3 hitrosti. Ko končate, mehki rokav obrnite na glavo in preprosto operite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Luxe Candy Rimmer Small Fuchsia

    Popolna igrača za varno in udobno analno igro. Roza Candy Rimmer je izdelan iz luksuznega silikona in je zelo prijeten na otip. Idealen je za začetnike, ki lahko uživajo v enostavnem rokovanju zahvaljujoč končnemu očesu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ta vibrator zagotavlja neverjetno prijetno stimulacijo, saj združuje izjemno intenzivne vibracije in pametno oblikovano strukturo. Ta vibrator je izdelan iz elitnega silikona s podlago iz polirane plastike, je gladek, prefinjen in ima 12 močnih vibracijskih vzorcev. 

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Small

    Okrasite se z bleščečim draguljem! Ta čudovit analni čep simbolizira kristalno čistost, neskončen šarm in očarljivo strast. Izdelan je iz visokokakovostnega stekla, ki ga lahko pred uporabo segrejete ali ohladite, zaključeno pa je s svetlečim rožnatim kamnom. Nosite ga kot kos nakita, ki bo super lep v vaši zadnjici.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring + Plug

    Kaj pa povežite svoje navdušenje? Ta naprava 3 v 1 vam bo omogočila trojno stimulacijo od penisa preko moda do analnega. Umik penisa pri korenu bo okrepil erekcijo in izkušnja stimulacije prostate bo še intenzivnejša. V svilnato mehki silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik in pa tudi v dih jemajoč trojni užitek!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Naturally Yours 4 Inch Mini Cock Pink

    Imate raje manjše navihanke in verjamete v velika gledališča? Ta dildo bo popoln za vas! Dolga je le 12 cm in je popolnoma realistična. Ima tudi prisesek in v njem lahko uživate sami ali s svojim partnerjem. TPE material bo zelo prijeten na dotik, zato pričakujte, da po odpakiranju dilda iz embalaže ne boste zdržali in ga boste morali takoj preizkusiti.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Clyde Beaded Butt Plug with Easy Pull Ring Silicone Black

    Želite svojo analno igro dvigniti na višjo raven? Poskusite s Clydom! Z njim boste odkrili res prijetne in vznemirljive občutke, saj je narejen iz mehkih in prožnih perlic iz visokokakovostnega silikona. Zaobljena konica zagotavlja enostavno vstavljanje in končni obroč v obliki srca za udobno rokovanje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali napredni, vam bodo te analne kroglice zamajale zadnja vrata!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit in erotična igrača hkrati! Ta odprt prstan iz nerjavečega jekla vas bo očaral s svojima 2 kroglicama in okrasil tako obrezane kot neobrezane penise. Pritrdi se neposredno na želod in njegova tesnost povzroči rahlo zamašitev tega občutljivega predela, ki postane debel in občutljiv na dotik. Preizkusite tudi, kako je, ko žoge stimulirajo uzdo in nosite prstan za veselje, vznemirjenje in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • O-Products Bunny Tail White

    Se želite jebati kot zajci? Dopolnite pristno vzdušje živalskih norčij s tem super nežnim repom. Nežna bela barva, puhasto krzno in prijetno vznemirljiv občutek v analnem prostoru, vse boste dobili z Bunny Tail žebljičkom iz O-Products po zelo ugodni ceni!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Želite več užitka? Ta rokav lahko nanesete na penis ali vibrator in ga spremenite v čutno oblikovano arhitekturo užitka. Visokokakovosten in prilagodljiv TPE material se prilagaja velikosti in zarezam neverjetno intenzivne stimulacije. Uživajte malo drugače!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Fun Vibrating Bullet Fuchsia

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? To majhno in izjemno gladko silikonsko jajce z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Purple

    Trenirajte svoje analne mišice in uživajte v prijetnem zadovoljstvu z Swirl Pleasure Beads. Imajo očarljivo vijolično barvo in jih povezuje zelo prožna in trpežna vrvica. Njihova velikost je razvrščena za enostavno namestitev in hkrati intenzivnejši orgazmični užitek. Uporabite jih v solo igrah ali s partnerjem in odkrijte skrivnosti analne avanture.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite uživati v daljši erekciji in čutnih vibracijah? Nadenite si to klasično erekcijsko zanko, prilagodite oprijem svojim potrebam in vklopite vibracije, v katerih bo vaš partner užival med ljubljenjem. Uživajte v vseh svojih erotičnih fantazijah in se ljubite vznemirljivo in dolgo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Zabavna, ljubka in rožnata, taka je tale žebljička znamke NS Novolties, ki bo vaš analni del okrasila s čudovitim rožnatim kamnom. Izdelana je iz žametno mehkega in kakovostnega silikona, ki je varen za telo. Njegova zaobljena konica olajša vstavljanje, končni kamen pa ga naredi nenavaden kos nakita. Uživajte v vznemirljivih trenutkih s svojim partnerjem in se okrasite s tem očarljivim dodatkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.50 Medium Hollow Tunnel Butt Plug 4 Inch Transparent

    Ta analni čep (tunel) vas bo popolnoma navdušil z novimi možnostmi, ki jih bo prinesel v vaše spolno življenje. Sestavljen je iz treh različnih obročev.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    V temi je analni čep Firefly Prince skrbno zasnovan samo zato, da vam nudi pravi užitek. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, je močan, a hkrati prožen in seveda tudi varen za telo. Njegova majhnost bo še posebej primerna za začetnike, ki želijo odkrivati čarobnost analnih iger na nekoliko bolj zabaven način.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Se počutite kot trojka in zagotovo ne želite drugega moškega? Ni vam treba! Vse kar morate storiti je, da si ta prstan z vijoličnim vibratorjem in zajcem nataknete na penis. Snemljiv mini vibrator doda stimulacijo klitorisu in ga bo treba le uporabiti. Zato poskusite!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Črni analni čep v vrtinčeni notranji krogli, ki vas bo s samostimulativno stimulacijo pepel na vrhu vžiga.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.51 Large Hollow Tunnel Butt Plug 5 Inch Transparent

    Ta votli analni čep vas bo navdušil z novimi možnostmi, ki jih bo prinesel v vaše spolno življenje. Sestavljen je iz treh različnih obročev.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Cock & Ball Ring

    Erekcijski prstan, prstan za moda in analne perlice, hočeš vse? Ti imaš! Obroček Cock Ball obdaja vašega tiča pri korenu in za seboj ne pušča mod. Kot bonus boste lahko svojega dragega razveselili z analnimi perlicami, tako da boste s to igračo v finalu uživali oboje. Kakovosten silikon vam bo všeč zaradi njegove prožnosti, mehkobe in varnosti in nič vas ne bo preprečilo, da bi uresničili svoje divje sanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Star Beads Large Silver

    Želite popestriti prtljažna vrata? Čudovit zadnjični čep z bleščečim kamenčkom na spodnjem delu bo poskrbel, da bo vaša zadnjica dobesedno zasijala in vas hkrati prijetno stimulirala. Njegova elegantna oblika vam bo dala resnično privlačen občutek, tako pri vstavljanju, nošenju in odstranjevanju. Sestavljen je iz 3 snemljivih žog in ima podaljšano dno. Uživajte v dotiku visokokakovostnega aluminija, še posebej v elegantnem in lepem videzu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads Noir

    LUNA Beads™ Noir so elegantna in zapeljiva različica najbolje prodajanih kroglic Ben Wa, ki prinašajo neustavljive užitke med predigro in po njej.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +4cm

    Ali želite svojega partnerja dobesedno presenetiti z impresivno erekcijo? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima lepo oblikovan želod in zahvaljujoč tesnemu oprijemu tvoje moškosti bo podpiral tvojo vzdržljivost. Uživajte v svojem penisu, ki je 2 cm debelejši in 4 cm daljši!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 361 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.