×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vagina 2 - 2,9 cm

Elementi 33 do 64 od 153 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Naturally Yours 5 Inch Mini Cock Purple

    Imate raje manjše navihanke in verjamete v velika gledališča? Ta dildo bo popoln za vas! Dolga je le 14 cm in je popolnoma realistična. Ima tudi prisesek in v njem lahko uživate sami ali s svojim partnerjem. TPE material bo zelo prijeten na dotik, zato pričakujte, da po razpakiranju dilda iz škatle ne boste zdržali in ga boste morali takoj preizkusiti.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Sleeve Blue

    Se sprašujete, kaj bi lahko doživeli s tem rokavom? Verjemite, veliko je! Lahko ga položite na penis in podpirate erekcijo, lahko ga uporabite na prstu za stimulacijo partnerja ali pa ga uporabite za nadgradnjo svojega najljubšega vibratorja. In cena? Ta večnamenski pripomoček ne sme manjkati v vašem vozičku!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Bodite pozorni na svojo točko G s tem elegantnim luksuznim mini vibratorjem G-Spot iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Je čudovito mehak in prijeten na dotik, njegove vibracije pa so tihe, a močne in intenzivne. Ima tudi domiselno ukrivljeno konico, s katero se lahko udobno dotaknete svojega kraja užitka in uživate v neponovljivem čutnem vznemirjenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Ta zlati vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator z zelo močnimi, a tihimi vibracijami. Zaradi mehke gladke površine je primeren za intenzivno stimulacijo. Vibracije je mogoče kontinuirano regulirati (nadzorujemo z vrtljivim gumbom, v katerega so vstavljene tudi baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Naj vaša vagina in bradavičke zaskelijo od vznemirljivega užitka s temi sponkami za bradavice in vibrirajočim jajčkom znamke Pretty Love! Udobno prileganje in elegantna izdelava so lastnosti, ki vas bodo popolnoma očarale. In ko dodate 7 funkcij vibriranja in 1 funkcijo ter 3 stopnje elektrostimulacije, vam bodo kolena zašibala od navdušenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LUV EGG Pink

    Izzovite sebe in svojega partnerja z LUV EGG! To vibrirajoče jajce z daljinskim upravljalnikom je kot nalašč za partnerje, ki iščejo vznemirljivo spolno igračo. Vibracijsko jajce je ovito v mehak silikon, ki je varen za telo, prijeten na koži in ga je mogoče temeljito očistiti. LUV EGG ima izjemno močan motor z 12 nastavitvami vibracij. Jajce je vodoodporno, lahko se polni in uporablja v kombinaciji z lubrikantom na vodni osnovi.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys European Lover Small

    Realističen dildo telesne barve z izrazitim želodom in pristnimi žilami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads Mini

    Venus kroglice Luna mini združujejo užitek in vadbo hkrati. Poleg prijetnega in vznemirljivega draženja krepijo tudi nožnične mišice in krepijo medenično dno. Luna je bila razvita kot modularna naslednica tradicionalnih "geisha-ball", vendar je veliko bolj trpežna. Ne samo, da njena vibracija deluje zelo prijetno, ampak ob redni nošnji učinek tako imenovanih "Kegelovih vaj" očitno preprečuje inkontinenco.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasični vibrator je z našo sodobno barvno paleto in izjemno gladkim satenastim zaključkom dobil elegantno preobrazbo. Vibracije z več hitrostmi upravljate s preprostim zasukom kolesca na dnu. Luxuriate ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je vodoodporen za užitek pod tušem. Luxuriate je 7 palcev čistega vibracijskega užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mehki bel in lep Dream vibrator znamke Vibe Therapy bo izpolnil vse vaše sanje. Ima 7 načinov tihih, a močnih vibracij, v katere se bo vaše telo zaljubilo, ter domiselno in ergonomsko zasnovo te igrače. Izdelan je iz visokokakovostnega medicinskega silikona v kombinaciji z ABS plastiko in je popolnoma varen za telo in brez ftalatov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Odlično za ogrevalno masažo celega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Barny Dildo Black

    Dildo z zelo domiselno in ergonomsko obliko s priseskom iz silikona.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 7

    Elegantno, boljše in vsako leto oblikovano s pozornostjo do detajlov, kot so izdelki iz luksuzne linije steklenih vibratorjev in analnih čepov, ki ste jih prejeli danes. Vendar je narejen iz zamrzovalnega stekla in vasi so edinstvene, prijazne in boljše.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 6" 15 cm Transparent

    Iščete čudovit vibrator za zajamčene orgazme? Najboljše vrhove lahko okusite z dildi iz RealRocka! So čudovito oblikovani, osupljivo jasni in svoje cilje boste dosegli s stilom. Primerni so tako za vaginalno kot analno uporabo, kakovosten TPE material pa zagotavlja enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +3cm

    Ali želite svojega partnerja dobesedno presenetiti z impresivno erekcijo? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima lepo oblikovan želod in zahvaljujoč tesnemu oprijemu tvoje moškosti bo podpiral tvojo vzdržljivost. Uživajte v svojem penisu, ki je 2 cm debelejši in 3 cm daljši!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ta roza-zlat vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Kateri retro nikoli ne bo šel iz mode? Tako učinkovit tudi po letih, tako kot ta vibrator. Je klasične oblike, gladke površine in je izdelan iz higienske ABS plastike. Enostavno je upravljati preko spodnjega vrtljivega dela in ima več stopenj tresljajev. Odkrijte intenzivne orgazme z že leta preizkušenim vibratorjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Hitsens 5 Black

    A vam je všeč, ki je nekaj mehkega in kvalitetnega? Ta dildo je narejen iz vrhunskega mehkega materiala Silexpan, v notranjosti je močvirnat in na površini prijetno razrezan. Poleg tega, če hočeš, boš mehkejši, če boš pa se bo komaj strdil. Uporaba v intenzivni negi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primeren je za stimulacijo tako notranjosti vagine kot klitorisa, je tanek, ima zoženo konico in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolje in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Bifun Strap-on Double Stimulation Pink

    Učinkovito ukrivljen značilen roza vibrirajoč dildo, ki bo hkrati navdušil vašo točko G in klitoris.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, ste že našle svojo točko G? Vemo, da iskanje ni zabavno in včasih zahteva veliko potrpežljivosti, vendar je to hkrati tudi velika zmaga. S tem vibratorjem boste enkrat ali dvakrat našli svojo točko največjega užitka! In če ste eden izmed srečnejših in veste, kje je vaša G-točka, je to popolna igrača, s katero ga lahko dražite. Izbirajte med 12 načini vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ta vibrator zagotavlja neverjetno prijetno stimulacijo, saj združuje izjemno intenzivne vibracije in pametno oblikovano strukturo. Ta vibrator je izdelan iz elitnega silikona s podlago iz polirane plastike, je gladek, prefinjen in ima 12 močnih vibracijskih vzorcev. 

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • No-Parts Logan Dildo 13.5cm Black

    Ste začetnik in iščete primeren dildo? Logan je popoln adept! Ima očarljivo ergonomsko obliko z rahlo ukrivljenostjo. Njegovo jedro je močno, a hkrati dovolj prožno za udobno analno ali vaginalno penetracijo. Zunanji material je zelo gladek in udoben. Uporabite tudi končni priseski in se igrajte brez uporabe rok!
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Ali si privoščite s prstom, mu želite začeti dajati boj? To bitje bo letelo! Ta mini vibrator je primeren kot prva erotična igra, ki bo nadomestila vaš prst ali pa vibrator tako slab. Poskusite z njimi!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 3" Extension Flesh

    Ponovite svoj penis in dodajte dolžino in dolžino iz sekunde v sekundo. Svoje partnerje z dimenzijami, ki so si jih želeli, je enostavno izbrati! Pokažite svoj penis v velikem, zadovoljivem in prijetnem kuhanju, brez zdravil in tablet.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Naturally Yours 4 Inch Mini Cock Pink

    Imate raje manjše navihanke in verjamete v velika gledališča? Ta dildo bo popoln za vas! Dolga je le 12 cm in je popolnoma realistična. Ima tudi prisesek in v njem lahko uživate sami ali s svojim partnerjem. TPE material bo zelo prijeten na dotik, zato pričakujte, da po odpakiranju dilda iz embalaže ne boste zdržali in ga boste morali takoj preizkusiti.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent S

    Želite, da vaš penis ni le večji in širši, ampak tudi videti odlično? Potisnite ga v prozoren Renegane tulec in se pohvalite z okrepljenim obsegom in dolžino ter pogledom na svojo posodo, ki bo v rokavu neverjetno zapeljiva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 153 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.