×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen 2 - 2,9 cm

Elementi 65 do 87 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Bilie je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z mehko teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Najboljše za prostato in presredek! RC Two Spot Massager je zelo prilagodljiv stimulator prostate z izbočeno konico in širokim, anatomsko oblikovanim dnom za stimulacijo presredka. Prevleka je iz zelo mehkega silikonskega materiala in njena uporaba je zelo enostavna in prijetna. Če radi uživate dolgo časa, potem je ta stimulator idealna igrača za vas, saj je primeren tudi za daljše nošenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta klasični vibrator z elegantnimi oblinami prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas razveseli z dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nezemeljski užitek za vagino, točko G in klitoris hkrati! Ta vibrator ima pod površino masažne kroglice, ki se vrtijo in intenzivno masirajo G-točko. Poleg tega lahko tudi vibrira in s svojim gibljivim obešalnikom razveseljuje klitoris z tresljaji. Prepustite se dvema močnima motorjema in izberite 4 načine vrtenja kroglic v desno ali levo.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Spoznajte Vito, razmeroma majhen vibrator z okroglo konico, ki vam bo dal natančen užitek. Primeren je za stimulacijo zunanjih občutljivih predelov, kot so klitoris ali bradavice, gibljiv vrat pa olajša manipulacijo in ciljanje. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super prijetno razburjenje od klitorisa do G-točke! Ta fleksibilni vibrator poskrbi za vsa vaša občutljiva mesta. Ima domiselno teksturirano konico, ki se bo zelo čutno dotaknila vaše G-točke, nato pa široko podlago, oblikovano glede na žensko telo, ki bosta klitoris in presredek. V mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik in se z vibratorjem morda celo odpravili na seksi sprehod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Curved Plug

    Ali trpite zaradi lepih stvari? Ta analni čep vas bo očaral! Ima vznemirljiv dizajn in je izdelan iz borosilikatnega stekla, ki je zelo močno, neporozno, higienično in varno za telo. Ima gladko poševno obliko in praktično podlago. In veš kaj je najboljše? Za vas vibrira na 10 različnih nivojih, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom!

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth Powerful 2in1 Sucking Clitoral Vibrator Purple

    Paloqueth Močan 6 intenzivnosti sesanja 7 močnih vibracijskih načinov za ženske Clit Sucker G Spot Vibrator

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Tapered Plug

    Ali trpite zaradi boljših razmer? Ta analni žep te bo očaral! Ima vznemirljiv dizajn in je izdelan iz borosilikatnega stekla, ki je zelo urin, neviden, higienski in kuhajoč za telo. Ima dobro vaginalno obliko in praktična tla. In kaj je najboljše? Za vas vibrirajte na 10 različnih nivojih, ki jih lahko izberete z daljinskim upravljalnikom!

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Plug

    Ali trpite zaradi boljših razmer? Ta analni žep te bo očaral! Je razburljivega dizajna in je izdelan iz borosilikatnega stekla, ki je zelo urin, neviden, higienski in za telo kuha. Ima dobro vaginalno obliko in praktična tla. In kaj je najboljše? Za vas vibrirajte na 10 različnih nivojih, ki jih lahko izberete z daljinskim upravljalnikom!

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Adam & Eve Velvet Kiss Vibrator

    Ali vaši strastni kraji užitka hrepenijo po stimulaciji? Nič ni lažjega kot ji jih dati! Vibrator Velvet Kiss je žametno gladek in čuten. To bo vaš najljubši pripomoček med uverturo in ga lahko potisnete noter. Se boste najprej osredotočili na klitoris ali boste šli naravnost čez točko g? Vsak dan naredite drugače!

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Irresistible Seductive Pink

    Ta sladki roza čeden moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    43,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 ima ohišje iz mehkega higienskega silikona in je zato še posebej nežen in ljubeč do kože. Hkrati vas zna vžgati z intenzivnimi, globokimi vibracijami.

    30,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Seven Creations Anal Play Black

    Ali veste, kaj bo vašemu analu zares všeč? Vstavljanje žogice za žogo in nato tudi čutno izvlečenje. In veste, kaj mu bo še bolj všeč? Ko te kroglice vznemirljivo vibrirajo. Ta črna, tiha, a močna igrača vam jo bo dala, dala priložnost, da vas osreči.

    18,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    Neverjetna moč za analne in dyke! Ta mehki silikonski stimulator vsebuje 2 zmogljiva motorja z 9 načini vibracij. Celotna igrača se bo tresla od tresljajev in od vas bo odvisno, ali boste intenzivnost narekovali sami s krmilnikom ali jo zaupali v roke svojega nasprotnika!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • XouXou Remote Controlled Thrusting & Vibrating Butt Plug Black

    Intenziven analni užitek za vse zahtevne ljubitelje! Ta vibrirajoči analni čep ima edinstveno funkcijo prenapetosti! Ponuja vam 12 različnih načinov vibriranja in dodelitev, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Uživajte v najboljšem analnem vznemirjenju s tem kakovostnim in priročnim orodjem.

    109 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Pretty Love Ford Pink

    Zagotovljen klitoralni orgazem? Samo skozi sesanje! Vendar pa to ni le stimulator v stilu "prisesov", je dobitnik nagrade iF Design Award 2018 in prepričani ste, da bo vaš klitoris res razumel. Njegova mehka silikonska usta mu bodo ponudila 12 načinov sesanja in mu bodo ugajala, dokler ga ne boste imeli dovolj. Razveselite svoj biser strasti z neverjetno stimulacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

  • Rocks-Off RO-120mm 10 Speed Chrome

    Majhen, a zelo učinkovit vibrator v čudovitem luksuznem kromiranem dizajnu in z 10 odličnimi lastnostmi priljubljene blagovne znamke Rocks-Off.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Play Rechargeable Vibrating Bullet Fuchsia

    Ali hrepeniš po različnih sladkih občutkih? Čeprav se ta mali vibrator morda zdi neopazna igrača, ima kljub temu veliko moč. Narejen je iz ultra mehkega in udobnega silikona ter vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja. Je tudi vodoodporen in bo vašo kopel naredil prijetnejše. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    41,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Vibrator Hype Flexi ni le na prvi pogled eleganten, ampak je tudi odločen, da izpolni vse vaše želje! Kot že ime pove, je izjemno prilagodljiv in hkrati iznajdljivo tanek, tako da res pride, kamor ga potrebujete. Ponuja vam 10 načinov vibriranja, preprosto upravljanje, čudovito mehak silikon, vodoodpornost in praktično polnjenje prek USB-ja.

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Svakom Primo Heating Butt Plug Wine-Red

    Grelni čep in vibrator za moške in ženske.

    119 €

    68,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Razburljiva potreba v vsaki torbici! Ta srčkan mali vibrator vas bo omamil s svojimi močnimi vibracijami. Omogoča vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi bo preklapljal z gumbom in z vibratorjem lahko božate vagino in anal. Sploščena konica vam bo pomagala ciljati na prava mesta, vodotesnost pa bo zagotovila, da lahko vibrator vzamete v kadi ali pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    To je vaša trojna zmaga, štejete, imamo mini vibrator, mazalni gel in vrečko z zadrgo, kaj lahko storite glede tega? Mini vibrator ima vgrajen vibracijski jezik in vam ponuja 7 načinov vibriranja za različno zabavo. Božajte svoj anus ali vagino, odvisno je od vas!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 87 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.