×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 2 - 2,9 cm

Elementi 65 do 96 od 439 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit in erotične igre grlo! Ta odprt prst iz neravnega jekla vas bo očaral s svojima 2 vranama in ga tako obrezanega okrasil kot neobrezan penis. Takojšnje delovanje in njegova tesnost bo povzročila hitro kvarjenje tega blaga, kar bo otežilo in otipljivo na dotik. Preizkusite tudi, kako stimulirajo uzdo in nosite prstan za zabavo, vadbo in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru in neprekosljivih izkušnjah s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Ponuja vam 3 funkcije - vrtenje, vibracije in prenapetost, zato ne zamudite neverjetne izkušnje zahvaljujoč popolnim funkcijam!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fluid Lasso Egg Vibrator Rose

    Iščete vibro jajce na daljinsko upravljanje po ugodni ceni? Laso je idealen tudi kot prva vibrirajoča igrača! Ima več stopenj vibriranja, med katerimi lahko izbirate s kolescem. Začnite z blagim in se povzpnite do najvišje in morda najbolj prijetne moči!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys All Time Favorites Anal Douche Black

    Čisti analni je nujen za brezskrbne igre s hrbtom. In ta nastavek za prho je prav tako potreben za popolno čiščenje. Ima zaobljeno konico, zato je enostaven za vstavljanje, položaj lukenj po celotnem obodu pa zagotavlja 100 % čiščenje. Ne pozabite na higieno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beck Purple

    Luksuzni silikonski vibrator za točko G je opremljen za intenzivno penetracijo in stimulacijo, zato vam zagotavlja neverjetne užitke noč za nočjo. Oblika te elegantne in elegantne igrače je gladka in rahlo ukrivljena z glavico, podobno penisu, da zagotovi popolno stimulacijo točke G in klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin 4 Inch Mini Cock Beige

    Imate raje manjša gledališča in verjamete v velika gledališča? Mali zdravnik bo kot nalašč za vas! Gre za ročno modeliran dildo, ki izgleda kot pravi penis. Zahvaljujoč svoji ukrivljenosti vam lahko privošči stimulacijo G-točke ali prostate. Končni prisesek se drži katere koli gladke ali ravne površine in z Dr. S kožo lahko uživate tako solo kot v dvoje! Razmislite o tem, da bi ga povabili k sebi domov na intimen ogled.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 2" Extension

    S pomočjo neverjetnega sistema Fantasy X-tensions spremenite svoj penis v takojšen stroj za užitek. Zdaj ste lahko moški, kot ste, in zadovoljite svojo partnerko s tem ojačevalcem erekcije, ki ga je enostavno uporabljati.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ta roza-zlat vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Sleeve Blue

    Se sprašujete, kaj bi lahko doživeli s tem rokavom? Verjemite, veliko je! Lahko ga položite na penis in podpirate erekcijo, lahko ga uporabite na prstu za stimulacijo partnerja ali pa ga uporabite za nadgradnjo svojega najljubšega vibratorja. In cena? Ta večnamenski pripomoček ne sme manjkati v vašem vozičku!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarljiv stimulator prostate s popolno premišljeno obliko. Ne bojte se, da mu zaupate najbolj občutljivo mesto na vašem telesu in se pustite, da vas ponese v najbolj intenzivno orgazmično nebo. Izberite enega od 9 načinov vibriranja in udobno napolnite svojo igračo prek kabla USB. Rebel stimulator je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, ne vsebuje ftalatov, skladen z EU REACH in je zato popolnoma varen za telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Črni mini vibrator, okrašen z bleščečimi kamni z gladko površino, bo s svojo eleganco očaral vsako sodobno žensko. Ima majhne dimenzije, a tudi močne vibracije, ki bodo maksimalno stimulirale vsak del vašega telesa, za katerega se odločite ugajati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Douche Nozzle Black

    Črna analna prha, ki jo je mogoče priključiti na standardno cev za tuširanje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Naturally Yours 5 Inch Mini Cock Purple

    Imate raje manjše navihanke in verjamete v velika gledališča? Ta dildo bo popoln za vas! Dolga je le 14 cm in je popolnoma realistična. Ima tudi prisesek in v njem lahko uživate sami ali s svojim partnerjem. TPE material bo zelo prijeten na dotik, zato pričakujte, da po razpakiranju dilda iz škatle ne boste zdržali in ga boste morali takoj preizkusiti.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Dame, naredite to neverjetno igro za stimulacijo klitorisa. Očarala vas bo njegova vijolična barva, velikost in en urin.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Star Beads Small Silver

    Želite popestriti prtljažna vrata? Ta čudovit zadnjični čep z bleščečim kamenčkom v dnu bo poskrbel, da bo vaša zadnjica dobesedno zasijala in vas hkrati prijetno stimulirala. Njegova elegantna oblika vam bo dala resnično dih jemajoče občutke, tako pri vstavljanju, nošenju in odstranjevanju. Sestavljen je iz 3 raztegljivih kroglic in ima razširjeno dno. Uživajte v dotiku visokokakovostnega aluminija, predvsem pa v elegantnem, lepem videzu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads Mini

    Venus kroglice Luna mini združujejo užitek in vadbo hkrati. Poleg prijetnega in vznemirljivega draženja krepijo tudi nožnične mišice in krepijo medenično dno. Luna je bila razvita kot modularna naslednica tradicionalnih "geisha-ball", vendar je veliko bolj trpežna. Ne samo, da njena vibracija deluje zelo prijetno, ampak ob redni nošnji učinek tako imenovanih "Kegelovih vaj" očitno preprečuje inkontinenco.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Bodite pozorni na svojo točko G s tem elegantnim luksuznim mini vibratorjem G-Spot iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Je čudovito mehak in prijeten na dotik, njegove vibracije pa so tihe, a močne in intenzivne. Ima tudi domiselno ukrivljeno konico, s katero se lahko udobno dotaknete svojega kraja užitka in uživate v neponovljivem čutnem vznemirjenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • O-Products Bunny Tail Pink

    Se želite jebati kot zajci? Dopolnite pristno vzdušje živalskih norčij s tem super nežnim repom. Sladka roza barva, puhasto krzno in prijetno vznemirljiv občutek v vašem analnem prostoru, vse boste dobili z Bunny Tail žebljičkom iz O-Products po zelo ugodni ceni!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Izjemno močan Pock Rock boža ne le vaš klitoris, ampak tudi vsa druga občutljiva mesta, ki jih boste srečali. Ima 4 različne glave, ki jih je enostavno zamenjati, in vsaka od njih vam bo dala drugačen način stimulacije. To majhno, a učinkovito dražilno sredstvo je izdelano iz ABS plastike z mehko PU prevleko.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    Analni čep za vsako rit! Ta lepo oblikovan zatič z varnostnim podstavkom se prilagodi vsakemu uporabniku. Njegova edinstvenost je v tem, da se pri močnem segrevanju zmehča in ga lahko oblikujemo v poljubno obliko, dovolj bo mikrovalovna pečica ali vrela voda, nasprotno, v hladilniku se bo strdil. Zato ne čakajte in pridite igrat.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno v vseh pogledih! Doživite razburjenje, odkrijte zabavo in občutite seksi ekstazo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. Je maksimalno diskreten in neverjetno močan. Uživajte v tihih, a močnih vibracijah, zaradi katerih boste peli in jokali!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Odkrijte moč tega posebnega erekcijskega obroča! Uporablja se med penisom in modi ali pri korenu penisa. Izdelan je iz kakovostnega TPE materiala in prihaja iz delavnice blagovne znamke Powering. Naj vam pomaga povečati vašo zmogljivost in tudi okrepiti vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Kaj bi lahko bilo boljše od fahanja? Pihanje z vibracijami! Postanite najboljši oralni užitek vseh časov, ta majhen, a močan vibrator vam bo dovolj. Je v obliki sponke, tako da jo lahko udobno pritrdite ob boku ust, od vas pa bo odvisno, ali bo vaš strnjen jezik božal njegov penis, moda ali brado. Blow Job Vibe ima 5 načinov vibriranja, polni se prek USB-ja in je narejen iz silikona in poliuretana, ki je varen za telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Pink

    Obožuješ nakit? Ta žebljiček bo okrasil tvoj anus z lesketajočim se kamnom in ti boš čutno zasijala. Zatič je narejen iz svilnato gladkega silikona, ki ni samo prijeten, ampak tudi varen za telo. Primerna je zanjo in zanj ter je udobne oblike. Oborožite se s kosom nakita, ki dodaja prijetno vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Ali želite svojemu ljubljenju dodati sok? Ta prstan je kot nalašč za to! Pomagal vam bo okrepiti erekcijo in jo obdržati čim dlje, saj ne bo le skrčil penisa, ampak bo z drugim notranjim obročkom obkrožil tudi moda. Ne samo, da bo vašemu partnerju všeč 12 močnih načinov vibriranja in skupni vrhovi bodo na dosegu roke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ta majhna masažna glava prestižne blagovne znamke PalmPower se lahko udobno skrije v žep, a kljub svojim mini dimenzijam vas bo presenetila s svojo zadovoljivo močjo. Ta ljubki model, tako kot veliki, je narejen iz prvovrstnega silikona in vam bo dal nezemeljske močne vibracije, ki jih boste zahvaljujoč upogljivemu vratu usmerili točno tja, kamor jih vaše telo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator z zelo močnimi, a tihimi vibracijami. Zaradi mehke gladke površine je primeren za intenzivno stimulacijo. Vibracije je mogoče kontinuirano regulirati (nadzorujemo z vrtljivim gumbom, v katerega so vstavljene tudi baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys European Lover Small

    Realističen dildo telesne barve z izrazitim želodom in pristnimi žilami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplota, vibracije in sesanje, to so tri vznemirljive funkcije za solo igre, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Ta masturbator znamke Rebel se vas bo dotaknil s prijetno notranjo pikčasto teksturo, funkcija segrevanja do 42 stopinj pa vas bo pripeljala do vrenja v kombinaciji s 5 načini vibracij in 3 hitrostmi sesanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 439 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.