×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki Črna 2 v 1

Elementi 65 do 96 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Prilagodljivi obroči za vaš penis in moda. Dali vam bodo pritisk, ki bo povečal in podaljšal vašo predstavo, hkrati pa boste uživali v močnejšem orgazmu. Obroče nosite skupaj ali ločeno, da preprečite pretok krvi in podaljšate erekcijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vedno premika meje in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igrače! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris ter vas popeljala tja, kjer boste doživeli nezemeljski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Ali v vašem spolnem življenju manjka vznemirljive iskrice? Dajte mu to s tem vibrirajočim jajcem! Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom, kar vam da jasno vedeti, da se lahko z jajčkom odpravite na sprehod in prepustite partnerju, da vam z daljinskim upravljalnikom izbere stopnjo vibriranja. To je videti kot najboljša predigra vseh časov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Ali veste, kaj je ekstatični užitek? ne? Zato poskusite ta edinstven prstan! Končni del se dotakne vaših zadnjih vrat in se nato usede v vaš analni del v neposredni bližini prostate. Sledi most čez jezu in drugi del, ki oprime tvoj penis pri korenu in tako spodbudi razburjenje in ne bo pozabil požrešnih mod!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopala po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Monica lahko s svojo prožno glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Spoznajte to elegantno Sfingo, ki bo na najučinkovitejši način razveselila vsakega moškega, saj ne ponuja le tresljajev, ampak se lahko tudi ogreje na prijetno toplo temperaturo. Uživajte v genialni stimulaciji prostate in penisa ter se prepustite moči dveh motorjev najvišje kakovosti. Sphinx je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je svilnato mehak in varen za telo, upravlja se z daljinskim upravljalnikom in tako lahko z njim uživate v čudovitih prostoročnih igrah.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator mod in penisa, ki krepi erekcijo in odloži vrhunec! Je prijetno prožna in udobna za nošenje. Neverjetno čutno stimulira moda, penis in mater, a se to ne sliši mamljivo? Postavite Fun Bag na svoj penis, pustite, da se ovije okoli vaših mod in vas spravi ob pamet!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Obožujete stvari 2 v 1 in obožujete mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilec testisov iz močnega silikonskega materiala in je tudi zapor za moda, saj ga lahko zaklenete s ključavnico. Ostre konice moda ne dovolijo spanja in ključ za ključavnico ne pripada nujno samo vam. Pridite poskusiti nekaj novega!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Oxballs Alien Tail Black

    Uživajte v užitku 2 v 1 in se okrasite z očarljivim črnim repom iz Oxballs! Alien Tail je elegantna naprava, ki združuje erekcijski obroč, analni čep in rep, ki se bo med vašimi gibi elegantno zvijala. Igrača je izdelana iz visokokakovostnega materiala Flex-TPR, ki je super fleksibilen, mehak in varen za telo. Dizajn izdelka prinaša tako imenovani "locking effect", kjer bo vaš analni prostor prijetno poln, penis pa res trd.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Želite doživeti dih jemajočo rotacijo v anusu? Nadaljuj! Ta neverjetno vrtljivi analni čep ima 7 vrtljivih načinov gibanja majhnih številnih majhnih kroglic, ki se nahajajo v vratu zatiča. Stopnjo vrtenja boste izbrali s praktičnim daljinskim upravljalnikom in mehka silikonska površina vam bo všeč na prvi dotik. Zavrtite se od navdušenja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Pro Rider 9X Vibrating Silicone Strapless Strap On with Remote Control Black

    Ta dvostranski vibrirajoči didlo/strap-on vas bo navdušil s krmilnikom, katerega en sam pritisk vas bo oživel, vibriranje in vznemirjenje. 2 motorja vam bosta zagotovila 3 hitrosti in 6 vzorcev vibracij, v katerih bosta uživala oba partnerja. Bodite pozorni tudi na obliko igrače, ki res pomisli na vsa občutljiva mesta, tudi na klitoris!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Black

    Sodoben močan vibrator za vaš popoln užitek! Timo bo hkrati stimuliral vaš klitoris in b-točko, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Med vibrirajočimi in pulzirajočimi načini izberite pravega zase in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Carina Black

    Vam je všeč eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo vnetljivo telo je zasnovano tako, da so Božji živi deli tako težki kot so, njegov potencial pa vam bo pomagal na 7 različnih ravneh. Obožujete njihov mehak silikonski material in imate najboljše ljubimce za vse živeče.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ali pogrešate ustrezen orgazem zaradi dvojne stimulacije? Ali hrepeniš po elegantni igrači, ki si jo boš z veseljem ogledal in še bolj z veseljem delal z njo? Vaše sanje se bodo kmalu uresničile, saj na trg prihaja ta dragulj, ki se bo s priročnim obešalnikom poigraval z notranjostjo nožnice in tudi s klitorisom. Uživajte v učinkovitem razkošju, igrači, ki ima stil in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Popoln zajček za draženje vseh občutljivih mest na telesu. Njegova glava se čutno vrti na 8 različnih nivojih, s čimer natančno in intenzivno stimulira točko g. Obešalnik, usmerjen proti klitorisu, vas bo navdušil s svojimi vibracijami in raj užitkov bo nenadoma na dosegu roke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Tri-Volver Rechargeable Strapless Strap-on

    Strap-on za užitek obeh partnerjev! Zanj ne bo potreben pas, udobno in trdno se bo sprostil v nožnici. Njegova dva motorja za vas vibrirata v 7 različnih intenzivnostih, prav tako pa vam pride klitoris. Kmalu boste obvladali preprosto upravljanje in zahvaljujoč vodotesnosti boste lahko uživali v prodoru drugje kot le v spalnici.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati sami. Povabite ga k ljubljenju, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Za popolno stimulacijo bo član skupine b-Vibe Snug zajeban. Ne bo opazen na vašem analnem delu, ki ga bo drugače zapolnil, sicer pa se bo opazil tudi na vašem penisu. Erekcija penisa v korenu erekcije in erekcija njegove erekcije, zatič v analnem delu ali vibracija stimulira prostato. Razmislite o svojih živih deželah in jih pustite v nebesa.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 4 8.5" Black

    Toda ali morate biti srečni in srečni? Spoznajte neverjetno boljši in realističen dildo Silexd s spominskim učinkom, ki vas bo zaščitil, ko jih nastavite. Poleg tega je material prijazen do zmernih temperatur, vendar se pri segrevanju strdi in pri nizkih temperaturah trdi. Dodajte divje ljubezni!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Sanjate o toplem in ljubečem dotiku? Ta vibrirajoča glava s funkcijo gretja vam bo omogočila različne masaže in doživetja. Primeren je za erotično stimulacijo in sprostitev mišic po celem telesu. Vibrirajoča glava na enem koncu je čudovito prijetna in vam ponuja 10 načinov vibriranja, na drugem koncu igrače pa je grelna površina. Zgrabite tanek ročaj, ki se prilega vaši roki kot ulit, in božajte kateri koli del telesa, ki to zahteva.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Pink

    Senzacionalen roza trak, s katerim se lahko zabavate, ne da bi morali nositi pas. Teksturiran uvodni del za nosilko se kot školjka prilega v nožnico, kjer bo prijetno spodbudil točko G. Daljši ali rahlo teksturiran del bo nato prodrl v nasprotnika uporabnika in ni pomembno, ali gre za žensko ali moškega!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Ta zatič za igre v paru in solo igre je genialno povezan z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se zatič sprosti v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black S

    Kakovostna kreativna igrača z nepričakovano obliko kapice na eni strani in provokativno realističnim vibratorjem na drugi strani. V njej boste odkrili nove načine doživljanja očarljivo intenzivnih občutkov, ki bodo postali vznemirljivo bistvo vašega življenja. Uresničite svoje želje in licitirajte za vsa občutljiva mesta!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.