×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki plastike 2 v 1

Elementi 33 do 64 od 66 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ali pogrešate ustrezen orgazem zaradi dvojne stimulacije? Ali hrepeniš po elegantni igrači, ki si jo boš z veseljem ogledal in še bolj z veseljem delal z njo? Vaše sanje se bodo kmalu uresničile, saj na trg prihaja ta dragulj, ki se bo s priročnim obešalnikom poigraval z notranjostjo nožnice in tudi s klitorisom. Uživajte v učinkovitem razkošju, igrači, ki ima stil in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Popoln zajček za draženje vseh občutljivih mest na telesu. Njegova glava se čutno vrti na 8 različnih nivojih, s čimer natančno in intenzivno stimulira točko g. Obešalnik, usmerjen proti klitorisu, vas bo navdušil s svojimi vibracijami in raj užitkov bo nenadoma na dosegu roke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Naj vaša roža cveti. Pri tem vam bo pomagala ta rdeča vakuumska črpalka s 4 zamenljivimi glavami, mehkimi silikonskimi robovi in kakovostno izdelavo, ki jo predstavlja znamka Doc Johnson. Zasnovan je tako, da razume vaše telo in njegove obline. Izbirajte med 7 vzorci vibriranja in 7 funkcijami sesanja in odkrijte neverjeten užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Pink

    Ali želite zamenjati zvitke in okusiti okusno penetracijo, ne da bi morali nositi pas? Ta Srap-On vam bo prinesel slasten užitek vibriranja. Njegova oblika se kot rokavica prilega v nožnico nosilke, kjer jo zlahka držijo mišice medeničnega dna, razveseljuje pa tudi njen klitoris. Drugi daljši del se nato osredotoči na prostato ali nasprotno točko g. Primite daljinski upravljalnik in se prepustite moči dveh zmogljivih motorjev.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Globok in diskreten užitek in proste roke! Ta vibrator Javida izstopa s 3 dih jemajočimi funkcijami za vsestranski užitek vagine in klitorisa. Njegova funkcija potiskanja in vrtenja kroglice bo čutno dražila točko G in preplavila klitoris z močnimi vibracijami. Kaj pa tvoje proste roke? Zgrabite krmilnik v in izbirate med 10 hitrostmi giba in 10 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Reverb Lilac

    Ali sanjate o popolnem užitku vseh svojih občutljivih mest? ROMP Reverb je dvojna stimulacijska igrača v zabavni, barviti obliki. Ne more le vibrirati, ampak ima tudi tehnologijo Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem vibratorjem Cokey z obliko in teksturo za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Vibrator Double Vibe prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova ergonomska oblika skrbi za zunanji in notranji del nožnice, in ker je čudovito prilagodljiva, se prilagaja vsem vašim zahtevam in željam in se z njo lahko igrate na kakršen koli način. Ogrejte se z 2 zmogljivima motorjema in pojdite v raj s stilom in udobjem!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Popoln zajček za dražbo vseh živahnih mest na telesu. Njegova glava se nežno vrti na 8 različnih ravneh, s porjavelostjo in intenzivno točko dražljaja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Popoln zajček za dražbo vseh živahnih mest na telesu. Njegova glava se nežno vrti na 8 različnih nivojih, s počasnim in intenzivnim dražljajem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova raven zdravnikovega igranja! To orodje vibrira in tudi sveti, tako da vam pomaga videti točno tam, kjer želite ali morate videti. Tako ima vgrajeno LED lučko in ga lahko vnesete vaginalno ali analno. Pomagal vam bo razširiti luknjo do 2 cm, zgornje rezilo pa je prozorno za boljši pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Sanjate o čistem užitku? Potem morate zagotovo preizkusiti dvojno penetracijo s to neverjetno igračo! Preprosto namestite čvrst, a upogljiv silikonski obroček na penis in moda, ki zagotavlja varno prileganje. Nato bo kunčji stimulator žgečkal in z vibracijami vznemirjal klitoris, dodani dildo pa bo prodrl analno in vaš penis vaginalno. Uživajte v tej vožnji, vredno bo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je vznemirljiv vibrator za potiskanje iz linije SeXentials by TOYJOY. Ta navzgor in navzdol usmerjeni vibrator vas bo s svojimi senzualnimi spretnostmi in vznemirjenjem popeljal v nove višave intimnih užitkov. Silhueta z dvojnim motorjem in polnilnikom USB ponuja 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja v kombinaciji s funkcijo potiskanja, ki navdušuje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Spoznajte Vice, barvit vibrator za trojni užitek! Njegove obline bodo razumele vaše telo in zadele vsa pomembna mesta. Vice je močan in priročen, boža točko G, klitoris in zadnja vrata ter vam pokaže neverjeten svet mešanih orgazmov. Dobro opravite in vas povabite v svoje življenje z očarljivo barvito igračo s čutnimi lastnostmi.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Ta vijolični lepotec z mehkim silikonom objame vašo celotno školjko, se oprime in ji poda užitek, po katerem hrepeni. Pritisnite gumb "S" in sesanje se počuti bolje kot oralni seks. Užitek je tukaj. Pritisnite gumb "R" in izberite najbolj prijetno intenzivnost. Vaš zaklad je preplavljen z vznemirjenjem in vlago, zajamete sapo in s prstom potegnete do gumba "V", sprožite vibracije in se povzpnete v orgazmično nebo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Vibrating Pussy & Ass Balls Purple

    Je vaš anal pogosto ljubosumen na jajce v vaši nožnici? Zdaj je konec! Na voljo sta 2 kroglici GoGasm, povezani s fleksibilnim silikonom. Večja kroglica se bo usedla v nožnico in, če želite, boste lahko v pomožnih kontrolah prebudili čutne vibracije. Manjša pa se zaljubi v analno, ker njena notranja težja gibljiva žogica vznemirljivo udarja ob stene. Nosite žoge kadarkoli in kjerkoli in uživajte tudi v najbolj dolgočasnih delovnih dneh!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gene Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Genea, neverjeten vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega vznemirljivega prijatelja Genea v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper obeta užitek za oba partnerja. V sebi skriva dva zmogljiva motorja in je izdelan iz čudovito mehkega silikonskega materiala, ki je prijetno prožen in se tako prilagaja obrisom vašega telesa. Preizkusite nove igre, nove položaje in odkrijte novo navdušenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Popolna stimulacija z obeh strani! To ni kakršen koli analni čep, je analni užitek z obročkom za penis in testise. Čvrsto oprime vašo posodo, zatič pa vibrira za zadnjimi vrati, kar zagotavlja popoln užitek. Upravljajte ga enostavno in udobno z daljinskim upravljalnikom, po želji pa ga zaupajte svojemu sodelavcu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavljajte si, da se lahko kadarkoli in kjer koli prepustite močnim in diskretnim vibracijam! Kje bi ga poskusili prvič? V dolgočasni službi ali na vročem zmenku? Sprehajanje psa? Ne moremo govoriti o vaših fantazijah, lahko pa predstavimo ta ergonomsko oblikovan vibrator, ki cilja na G-točko in hkrati stimulira klitoris. Uživajte v 10 načinih vibriranja, ki bodo samo vaši, kadarkoli in kjerkoli!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Thick & Thrust

    Dvojna stimulacija, prefinjeno dodajanje in razširitev! Vaša nožnica bo lebdela od blaženosti in težko je reči, ali boste kdaj potrebovali moškega… Gibi te igrače so dovolj gladki in premišljeni, da zadenete prava mesta. Zahvaljujoč vodoodpornosti boste lahko uživali v tej strasti v kadi ali pod tušem.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Če želite povečati intenzivnost stimulacije med ljubljenjem, poleg tega pa podpreti in okrepiti erekcijo, ni nič lažjega kot povabiti vibrirajoči erekcijski prstan! Ta iz Malesation se ponaša s super mehkim in prožnim silikonskim materialom ter močnim vibracijskim motorjem z 10 močnimi funkcijami za stimulacijo klitorisa ali mod. Obroček namestite na penis in ga zataknite za moda, ostal bo na svojem mestu tudi med bolj divjimi igrami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Dih jemajoča eleganca, zasnovana za vaš popolni užitek! Nodding Tip Vibrator se bo osredotočil na G-točko in klitoris hkrati. Nihajoča glavica bo natančno ciljala na G-točko in jo božala s hrupnimi vibracijami. Krajši prožni trak nato prilagodite svojemu klitorisu in pustite, da poskrbi za zunanji užitek! Izbirajte med 10 različnimi načini!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem Cotton vibratorjem z obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo Red

    Ali boste v globokih vibracijah in tresenju uživali sami ali jih boste delili? RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo iz Sweet Smile vas bo prijetno presenetil z 2 zmogljivima jajčkoma, ki ju povezuje približno 31 cm dolg upogljiv silikonski trak. Eden od njih se trese in utripa, drugi pa lahko vibrira. Z njimi uživajte v hkratni vaginalni in analni stimulaciji, notranji in zunanji stimulaciji hkrati ali pa se igrajte v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodoodporna shikula za vsestranski užitek! Všeč vam bo dotik njegovega mehkega silikona kot njegov luksuzni videz in dih jemajoče zmogljivosti. V raj vas bo popeljal s svojo prefinjeno obliko in predvsem 15 načini vibriranja, ki bodo hkrati božali nožnico, G-točko in klitoris. Prepustite se moči 3 motorjev in uživajte v neverjetnih orgazmičnih izkušnjah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto blaženo veselje? Samo s tem osupljivim in popolnoma ukrivljenim vibratorjem znamke Javid z neverjetnimi funkcijami! Preizkusite 10 načinov vibriranja v konici, ki cilja na G-točko, 10 načinov pulzirajočega tapkanja po strateško postavljeni točki na telesu vibratorja in ne pozabite na 10 načinov vibriranja v prožni roki za stimulacijo klitorisa.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Magic Stick Pink

    Ni pomembno, ali verjamete v magijo ali ne, ta čarobni vibrator vas bo vseeno očaral! Ima dva močna motorja, ki vas popeljeta na najvišji vrh doslej. Utripajoča točka na konici bo čutno dražila točko G, prožna zunanja ušesa pa se bodo osredotočila na klitoris. Izbirajte med 7 načini vibriranja in to počnite mirno tudi v kopalnici, Magic Stick je vodoodporen!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 66 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.