×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 2 v 1

Elementi 33 do 64 od 595 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Magic Motion Fugu Red

    Z našo aplikacijo Magic Motion lahko nadzorujete kjerkoli. Priročen žepni vibrator za stimulacijo klitorisa in vagine, ki ga lahko upravljate z enim samim gumbom. Ta mini vibrator se polni prek USB-ja in vam zagotavlja močne vibracije v razponu 7 vzorcev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Blazinica z grebeni poskrbi za blaženost klitorisa, ko se drgnejo ob njo. Medtem bo vsak potisk poslal dolgo, gladko gred v njuno partnerico. Zakrivljeni konec je namenjen neposredni stimulaciji točke G ali točke P. Za večje udobje lahko z brezžičnim daljinskim upravljalnikom upravljate funkcijo napihovanja in močne dvojne motorje. Raziščite 3 hitrosti brenčanja in 7 vzorcev pulziranja za vsakega partnerja. Za mokro in vročo zabavo v kopeli, pod tušem ali v bazenu je celo vodoodporen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Hrepenite po nečem več? Mogoče po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa napaja vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. Kaj drugega? Njegove funkcije lahko upravljate prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Strapless Strap-On Vibrator Purple

    Vas mika zamenjati vloge v spalnici? Ta trak brez paščka bo idealno orodje za vas. Ima dva uporabna konca, enega za nosilca in drugega za njenega partnerja. Vibrator je prijetno ergonomsko oblikovan, drži na mestu in ima 10 načinov močnih vibracij, vključno s posebnim Burs Mode. Uživajte v dotiku mehkega silikona in napolnite svojo igračo prek kabla USB.
    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Ni zaman pravijo - zaupaj, ampak preveri! Ta padec na penis spremeni sužnjevo trpljenje v pravi užitek, saj ima nastavljiv erekcijski obroč. To zagotavlja ves čas varen oprijem in zahvaljujoč temu se kletka prilega kateri koli velikosti penisa. Kaj pa presenečenje na drugi strani? To je češnja na torti - analni čep!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Toplo elegantno za G-točko ali prostato, torej zanj in zanjo! Hkrati bo stimuliral prostato in nasip ter pojedel točko G in klitoris. V njegovem mehkem ohišju imata skrita dva zmogljiva motorja, ki vas bosta zagotovo razveselila! Pustite si biti zadovoljen!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Novelties Double Dildo Purple 20cm

    Ta očarljivi vijolični dvojni dildo ne le izgleda realistično, ampak vam daje tudi realistične občutke! Prvi od penisov, ki jih imate v nožnici, drugi pa se impresivno usede v vaš anus, sta 2 v hiši boljša od enega? Ja seveda! Uporabite močan priseski in se igrajte brez uporabe rok, čudovita zabava bo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Supreme Jelly Dildo

    Iščete lep dildo po ugodni ceni? Supreme je idealna blagovna znamka! Ima seksi realistično obliko za dvostransko uporabo, univerzalne prozorne barve in je izdelan iz prijetnega TPE materiala, ki je prijetno mehak in brez ftalatov. Uživaj z njim, kar hoče tvoje grlo ali nožnica!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Osupljiv vibrirajoči dildo s trakom, ki bo poskrbel za vaš klitoris! Njegova popolna realistična obdelava vas bo popolnoma prevzela, ko dodate še vibriranje 20 načinov, ki jih lahko upravljate preko daljinskega upravljalnika, pa boste na robu prijetnega navdušenja. Uživajte v dvojni stimulaciji in preizkusite prostoročne igre zahvaljujoč končni priseski!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Pink

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, da vibrirate in potiskate val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Hrepenite po nečem več? Morda po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa krmili vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. In kaj več? Njegove funkcije je mogoče nadzorovati prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Dr. Double Stuffed Flesh

    Želite poskusiti nekaj drznega in dvojnega? Tam je dvojni dr. Koža! Dvakrat vam bo ponudil realistično obliko, ki si jo želite. Vaše fantazije o dveh zaljubljencih hkrati se lahko končno uresničijo in zahvaljujoč močni priseski, tudi brez uporabe rok. Preizkusite čudovit občutek, da imate 2 v sebi hkrati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Sodoben, visokokakovosten in estetski dildo z naramnicami brez pasu. Narejen je iz zelo udobnega silikona in verjeli boste, da vam bo všeč! S svojim nosilcem bo zadovoljen, božanska točka G in uporaba bo zelo zadušljiva.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Purple

    Sodoben močvirni vibrator za vašo polno korist! To bo spodbudilo vaš klitoris in b-točko, vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Izberite živahen in živahen mehak in visokokakovosten silikon z živahnim in pulzirajočim učinkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte v svoji spolni izkušnji z neverjetnim Spartacom, ki je bil zasnovan tako, da zadovolji njega in njo, skupaj pa sta pripeljala do orgazma. Združuje več preizkušenih igrač v enem in tako hkrati deluje kot erekcijski obroč, dražilec klitorisa, masažer za moda in rokav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Smart Dream II je vibracijsko jajce z daljinskim upravljanjem in zunanjim stimulatorjem klitorisa, ima hipoalergeno teksturo in ponuja dvojno stimulacijo: notranjo j​u​s​t​o in zunanjo za klitoris. Jajce Smart Dream II je izdelano iz mehkega silikonskega materiala in ima odličen svilnato gladek dotik. To posebno vibrirajoče jajce ustvarja odlično stimulacijo, ki cilja na erogene cone. Opremljeno je z dvema zmogljivima in tihima motorjema, zato bo navdušilo tudi najzahtevnejše uporabnike.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Ali pogrešate nekaj resničnega in dvojnega? Kaj pa poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realen, dvojen in vibrira? V njem bosta uživala vaša vagina in analni hkrati, ima pa tudi močan prisesek, ki se bo držal na vsaki gladki površini. Ne oklevajte in povabite dr. Skins za intimen pregled obeh odprtin hkrati!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzacionalen črn trak, s katerim se lahko zabavate, ne da bi morali nositi pas. Teksturiran uvodni del za nosilko se kot školjka prilega v nožnico, kjer bo prijetno spodbudil točko G. Daljši ali rahlo teksturiran del bo nato prodrl v nasprotnika uporabnika in ni pomembno, ali gre za žensko ali moškega!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    Več podrobnosti o tem izdelku bo kmalu na voljo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Locker Black

    Se vam zdi, da vam še nekaj manjka za popolno spolno izkušnjo? Stavimo, da gre za to čudovito vibrirajočo zanko za penis in moda! Zasnovan je posebej za udobno in učinkovito izboljšanje ljubljenja. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in je super prilagodljiv za maksimalno udobje. Uživajte v prijetnih občutkih stimulacije z vibracijami, ki bodo tam zanj in zanjo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vedno premika meje in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igrače! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris ter vas popeljala tja, kjer boste doživeli nezemeljski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Two-O

    Radi uporabljate vibrirajoče obroče, a se pogosto prepirate glede vibracij? Preizkusite vibracijski obroč z dvema motorjema! Eden zanj in drugi za, vibracije za vse. Obroček je čudovito prožen in vam ne bo zagotovil le dolgo in trdno erekcijo, temveč tudi prijetno stimulacijo ne le klitorisa, ampak tudi mod. Končno lahko skupaj pridete na vrh, zato ne zamudite te priložnosti.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Green

    Iščete igro, ki bi vam naredila družbo, ki je vaš partner nima, ali pa vam bo postregla tudi s skupnimi igrami? Magic Motion Fugu je vibrirajoče mehko teksturirano jajce, ki ga lahko upravljate s katerim koli kodirnikom prek aplikacije! Poleg tega lahko zvečer odidete z njimi ven in pustite, da vaše vibracije rastejo za noč, ki ste jo opazovali doma. Kdo bo prevzel nadzor nad vibracijami in nadzoroval jajca?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 595 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.