×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki G-točka 3 - 3,9 cm

Elementi 65 do 96 od 299 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijskih vzorcev - S 3 gibi potiska gredi in 7 vibracijskimi vzorci zajčjih ušes vam vibrator PALOQUETH ponuja 3x7 možnosti. Neovirano preklapljajte med načini, ki ustrezajo vaši hitrosti ljubljenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje se ne izpolnijo, ste žalostni in potrebujete kolute? To je Tracy, tvoj novi ljubimec, ki ti je pripravljen nekaj prinesti! Za gospoda, čudovito strastnega in polnega, je sprejemljivo, da dovoli takšno točko, kot je klitoris. Tuširajte se s 7 intenzivnimi aktivnostmi in noč za nočjo živite orgazem za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Purple

    Sodoben močvirni vibrator za vašo polno korist! To bo spodbudilo vaš klitoris in b-točko, vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Izberite živahen in živahen mehak in visokokakovosten silikon z živahnim in pulzirajočim učinkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Se podajate v svet erotičnih igrač in iščete prave pomočnike? Preizkusite GoPower, najbolj zasvojljive igrače na trgu! Med njimi je Jamie, vibrator v zajčjem slogu z edinstveno funkcijo udarca v 5 načinih in 10 stopnjami intenzivnega vibriranja. Ima realističen dizajn in močno črno telo, kar je super erotična kombinacija, ki bo uresničila vse vaše erotične sanje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Se vam zdi, da včasih želite več, kot ponujajo tudi najboljše spolne igrače? Torej je ta edinstvena novica samo za vas! Popoln je za vsako priložnost, saj ima 3 močne neodvisne motorje in boste lahko izbrali eno ali več funkcij hkrati. Berite naprej in odkrijte 3 načine tega pripomočka, ki se jih ne boste nikoli naveličali!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 24

    Elegantno, boljše in vsako leto oblikovano s pozornostjo do detajlov, kot so izdelki iz luksuzne linije steklenih vibratorjev in analnih čepov, ki ste jih prejeli danes. Vendar je narejen iz zamrzovalnega stekla in vasi so edinstvene, prijazne in boljše.

    84,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženske se delijo v dve skupini – tiste, ki so našle svojo g-točko, in tiste, ki vanjo ne verjamejo. Paloqueth G-Spot je tukaj za obe skupini. Zahvaljujoč njegovi obliki in nekoliko bolj čebulasti glavi kot telo, lahko udobno ciljate na točko G in stimulirate to čudovito mesto z mokrim orgazmom. Ne verjameš? Poskusi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Ali želite svojemu partnerju ponuditi dodaten obseg in kljub temu skupaj uživati v bučečih vibracijah? Samo s to priročno igračo na daljinsko upravljanje! Ponujal vam bo 8 vzorcev vibriranja in 2 hitrosti ter se bo držal vašega penisa zahvaljujoč 2 gibljivima obročema. Uživajte v še boljšem ljubljenju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta luksuzni vibrator, katerega prednost je funkcija čutne navezanosti in bo stimuliral tudi vaš klitoris. Tako enostavno mu bo podleči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 29

    Eleganten in razkošen dildo ročno izdelan iz stekla. S svojimi dodelanimi, dih jemajočimi detajli bo navdušil vsakega zahtevnega ljubitelja. Svojo edinstvenost pridobi s svojim videzom pihanega stekla.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    S strap-onom si zagotovite več užitka kot kdajkoli prej!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Green

    Iščete igro, ki bi vam naredila družbo, ki je vaš partner nima, ali pa vam bo postregla tudi s skupnimi igrami? Magic Motion Fugu je vibrirajoče mehko teksturirano jajce, ki ga lahko upravljate s katerim koli kodirnikom prek aplikacije! Poleg tega lahko zvečer odidete z njimi ven in pustite, da vaše vibracije rastejo za noč, ki ste jo opazovali doma. Kdo bo prevzel nadzor nad vibracijami in nadzoroval jajca?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Limba Flex M Deep Sea Blue

    Limba flex je prilagodljiv dildo, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi in voziti po tirnicah. Vendar je telo drugačno in raznolikost je del drugega dela, vendar je dildo Limba flex brezplačen z notranjo podobo, ki ima različne oblike in velikosti, odvisno od tega, katero želite. Danes lahko vse prilagodite, ne da bi morali prilagajati erotične igrače ?!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Zgladite ga s tem škrlatnim vibratorjem, ki je bil razvit natančno za udobno ciljanje na G-točko in igranje z njo. Zaljubili se boste v gladko satenasto površino, pa tudi v super zmogljiv motor in srebrne detajle. Ne glede na to, ali imate več erotičnih igrač ali pa šele izbirate svojo prvo, v vaši zbirki ne sme manjkati tovrstni vibrator.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Užitek, korist in poslušanje svojega telesa. Ampak te zanima? P&G Dildo Plug vas bo popolnoma navdušil s svojim drznim dizajnom. Zaradi svoje poševne oblike in zaobljene konice je absolutni strokovnjak za točko G in prostato. Uživajte v vznemirjenju in prednostih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S tem zajčkom boste zlahka imeli veliko noč vsak dan! Je seksi realistične oblike, barve karoserije in skriva dva močna motorja. En motor je v konici, drugi pa v stimulatorju klitorisa, kar obljublja dih jemajoče dvojno božanje. Je tudi zelo prilagodljiv, zato se prilagaja vašim obrisom in doseže najbolj občutljiva mesta z želeno natančnostjo. Izbirajte med 30 intenzivnimi načini vibriranja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Majhen, a priročen, vznemirljiv in živahen, to je Pretty Love Atlas. Njegova uporaba je popolnoma enostavna, samo pritisnite gumb. Mehki silikon in značilna glava bosta prava stvar za vaše navdušenje, genialni ukrivljeni pa bodo še posebej uživali v točki g. Poiščite svoj pravi kot in se igrajte z vami kot še nikoli!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 18

    Elegantno, boljše in vsako leto oblikovano s pozornostjo do detajlov, kot so izdelki iz luksuzne linije steklenih vibratorjev in analnih čepov, ki ste jih prejeli danes. Vendar je narejen iz zamrzovalnega stekla in vasi so edinstvene, prijazne in boljše.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna in navihana igrača za strastne pare, ki želijo uživati v še intenzivnejši ljubezenski izkušnji! Zuna je parni vibrator, ki bo med seksom spodbudil oba partnerja hkrati. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite igračo ali jo nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, ki bodo navdušile točko G, klitoris in penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Big Wand

    Ali trpite zaradi lepih stvari? Ta dildo vas bo očaral! Je razmeroma velik, čutno ukrivljen in izdelan iz borosilikatnega stekla, ki je zelo močno, neporozno, higiensko in varno za telo. Zahvaljujoč iznajdljivi obliki in končnim kroglicam lahko z njim udobno najdete G-točko in jo razveselite z vznemirljivim pritiskom za širok spekter občutkov! Poskusite tudi s termalnimi igrami in pred uporabo segrejte ali ohladite dildo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bo popoln partner tako za igranje s samim seboj kot za zabavo s partnerjem. Je močan, vodoodporen, dvojno stimulira in obvladuje čudovito rotacijsko gibanje zahvaljujoč notranjim vrtečim se kroglicam. Izdelan je iz mehkega TPR in plastike, njegove dimenzije so kompaktne, oblika je ergonomska in cena sprejemljiva.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 299 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.