×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 3 - 3,9 cm vibracijski penis

Elementi 33 do 62 od 62 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • OhMama Dragon Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229811

    Nekaj stvari je boljših od res dobrega orgazma, se strinjate? Splošno zdravje je pomembno in ne smemo ga podcenjevati! Zadovoljujoče spolno življenje izboljšuje razpoloženje, čustveno zdravje in kakovost spanja, zmanjšuje stres in deluje kot naravni analgetik. OhMama igrače vam bodo pomagale izboljšati vaše spolno življenje! Tulec za penis z mini vibratorjem bo razveselil oba partnerja in polepšal vajine ljubezenske trenutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojna in trojna stimulacija za pare in posameznike! Ta izjemno prilagodljiv dvojni vibrator na daljinskem upravljalniku bo postal vaš najljubši erotični pripomoček. Ponuja vam 10 načinov vibriranja na vsakem koncu in lahko na zelo seksi način stimulira zunanje in notranje vroče točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Se vam zdi malo samoljubja, a vas to trenutno ne stane? Ta vibrirajoči silikonski masturbator vam ga bo enkrat ali dvakrat nastavil, tudi malo vas bo razjezil, na koncu pa vam bo naredil neskončno prijeten. Stimulacijski žlebovi vas bodo masirali v kombinaciji z enim od 10 načinov vibriranja, in kadar koli igrači zmanjka soka, jo morate samo napolniti prek USB-ja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Naj bo vaša masturbacija še boljša! Ta rokav za samozadovoljevanje vas bo navdušil s svojo stimulativno teksturo in intenzivnimi vibracijami. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in pričakujete lahko vrhunsko kakovost. Dodajte tudi vibracije in pustite, da vas odnesejo 3 hitrosti vibracij in 7 vzorcev vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Neptun vam ga bo dal, ker bo zategnil penis pri korenu in tako preprečil pretok krvi. Poleg tega boste v vibracijah uživali vi ali vaš partner. Primite daljinski upravljalnik in izbirate med 4 hitrostmi in 6 vzorci vibracij.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomočnik za neposredno stimulacijo želoda! Je kompakten, enostaven za uporabo in opremljen s številnimi grebeni in zmožnostmi vibracij. Rebel Glans vam ponuja 10 načinov vibriranja za vašo najljubšo sorto, med katerimi lahko preklapljate z gumbom neposredno na igrači. Vzemite ga v roko in odkrijte, kako majhen, lahek in mehak je, nato pa ga samo položite na želod in ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Popestrite svoje spolno življenje in se prepustite vibrirajočemu obroču C s 7 možnostmi nastavitev priljubljene blagovne znamke Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Želite skupaj uživati v še več erotičnih trenutkih? Zagotovite si ta čudovit in personaliziran prstan! Izdelan je tudi iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in zagotavlja še boljšo in bolj vznemirljivo penetracijo. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite občutku stimulacije klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Majhna, a priročna igrača za raznoliko zabavo! Ta seznanjeni vibrator je v obliki obroča, njegovi trakovi pa so čudovito prilagodljivi, tako da bodo v vas uživali znotraj in zunaj, tako kot želite. Uživajte v moči 2 motorjev in 10 različnih funkcijah vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Majhen, močan in prav v roki! Ta ekskluzivni masturbator, ki je zelo enostaven za uporabo, bo vsak vaš trenutek samozadovoljevanja spremenil v neverjetno izkušnjo. Za samostojne igre in igre v paru, doma in na poti. Spoznajte se!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Natančno, elegantno in razkošno! Vibrirajoči prstan Soiree bo navdušil njega in njo. Popolnoma je zasnovan tako, da med ljubljenjem na najbolj prijeten način stimulira klitoris in hkrati podpira erekcijo ter zaradi krčenja penisa tudi okrepi vrhunec. Uživajte v še boljšem ljubljenju, več izkušnjah, več strasti in več ljubezni za oba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako razburljivo, pustolovsko in zabavno hkrati! To je Prring - igrača, s katero boste stopili iz cone udobja in odkrili nov svet užitkov. Potopite se v svojo resnost in se zabavajte!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta rahlo prožen vibrirajoči obroč bo podpiral erekcijo in hkrati stimuliral klitoris ali moda med seksom zahvaljujoč 10 vibrirajočim funkcijam za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Man Wand Black

    Masažna glava in masturbator v enem! Trenutno iščete zmogljivo orodje, s katerim lahko uživate v 7 vznemirljivih načinih vibriranja in intenzivnih orgazmih. Je izjemno prilagodljiv, masturbacijski lok pa ima stimulativno teksturo. Nato si boste lahko privoščili gladko masažo celega telesa, kadar koli jo boste potrebovali.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Iščete igračo za trenutke sami ali v dvoje? Infinite Joy ima dva prožna trakova, ki lahko zadovoljita vsakogar na različne načine. Njihova gibljivost doseže 360° in je primerna za zunanjo stimulacijo, medtem ko je drugi brezroki konec, ki je opremljen tudi s solo motorjem, idealen za notranjo stimulacijo. Kako se spopadate s tem? Uresničite svoje strastne scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Želite, da vas intenzivno dražijo? Ta priročen penis stimulator vas bo razjezil s svojim močnim motorjem. Ima notranjo rebrasto teksturo in oprijeto konico, ki sedi na glavici. Izbirajte med 8 funkcijami vibriranja, ob katerih vam bo srce zaigralo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojni vibrirajoči obroč za popolno stimulacijo penisa in užitek vašega partnerja! Denver se namesti na penis in testise, zato se odlično drži. Ponuja vam 10 razburljivih funkcij vibriranja in ga lahko napolnite prek kabla USB. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je super udobna, prožna, mehka in zelo enostavna za obuvanje in slačenje. Z njim doživite še bolj intenzivna spolna doživetja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Če želite povečati intenzivnost stimulacije med ljubljenjem, poleg tega pa podpreti in okrepiti erekcijo, ni nič lažjega kot povabiti vibrirajoči erekcijski prstan! Ta iz Malesation se ponaša s super mehkim in prožnim silikonskim materialom ter močnim vibracijskim motorjem z 10 močnimi funkcijami za stimulacijo klitorisa ali mod. Obroček namestite na penis in ga zataknite za moda, ostal bo na svojem mestu tudi med bolj divjimi igrami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o nečem več? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Nanese se na penis, ki ga prijetno potegne navzdol in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Si želite popestriti svoje ljubljenje? S tem prstanom bo še bolje kot kdajkoli prej. Namesti se na penis in s pomočjo gumba lahko aktivirate enega od 10 načinov vibriranja. Prstan bo nosilcu podprl in okrepil erekcijo ter z vibracijami stimuliral tako penis kot klitoris. Uživajte v dotiku mehkega silikona in enostavno napolnite jajce preko USB kabla.

    61,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Odkrijte dih jemajočo stimulacijo F-točke! Ta kompaktni masturbator vas bo prevzel s svojimi gibljivimi krili, ki obkrožajo penis. Ponuja vam 10 načinov vibriranja in 3 hitrosti ter funkcijo pulzirajočega trkanja neposredno na občutljivo uzdo. Prepustite se intenzivnim orgazmom!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    Vibracijski prstan za ponovno polnjenje Passionate Red Taurus z 10 funkcijami intenzivnega vibriranja! Zahvaljujoč dvojnim motorjem vam bo ponudil dvojni užitek v plapolajočih "rožicah". Ta prstan, ki je kot nalašč za začetnike in izkušene, vam bo pokazal, kako odličen je občutek, ko svojemu ljubljenju dodajate vibracijo, hkrati pa vlečete svoj penis, da okrepite in spodbujate erekcijo. Torej poskusite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Ta masturbator lahko zadene prave živčne končiče! Udobno se prilega vaši roki in vas osupne z 2 funkcijama. Zelo intenzivno se trese in utripa ter masira celoten penis. Močni impulzi bodo stimulirali glavico in občutljiv frenum. Trenirajte svojo vzdržljivost in uživajte v dih jemajočih vrhovih.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Ali sanjate o vznemirljivem vzajemnem užitku? S tem priročnim prstanom z iznajdljivimi jezički in praktičnim daljinskim upravljalnikom dobite vse, kar želite! Naselil se bo na penisu, kjer bo podpiral in krepil erekcijo, hkrati pa božal svoj klitoris, da ga bo gnal z močnimi vibracijami. Izbirajte med 9 nastavitvami vibracij, uživajte nežno in divje s praktičnim in maksimalno udobnim prstanom.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S silikonsko igrico Satisfyer Elastic Game boste lahko uživali v največji fleksibilnosti: zahvaljujoč 2 motorjema in gibljivi žici v notranjosti se lahko ta univerzalni spremljevalec uporablja kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Waver Masturbator

    Želite nekaj posebnega zase? Ta masturbator v obliki vagine vas bo popeljal v teksturiran tunel užitka s svojo senzacionalno tehnologijo masaže z valovi (patentirano kot izum). Kako deluje? 3 vrtljive palice s kroglicami in ploščicami se gibljejo v spirali in ustvarjajo edinstven učinek valovanja. Izbirajte med 3 hitrostmi in spremenite smer!

    119 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Se vam zdi, da je lahko vaše ljubljenje še bolj čutno, pa še niste našli prave igrače? Zelje je očarljiv vibrirajoči obroč s 7 načini in 3 hitrostmi, ki jih lahko upravljate z enim gumbom. Izdelan je iz kakovostnega in mehkega silikona, je vodoodporen in prijeten do telesa. Prepustite se vibrirajočemu božanju, medtem ko ljubite svoj klitoris in odkrijte moč običajnih orgazmov!

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

  • Rebel Stroker with 2 Functions 550680 Black

    Topla vibrirajoča zabava! Ta mastrubator, ki je enostaven za oprijem, vas bo navdušil s svojo notranjo stimulativno teksturo, ki jo tvorijo pike in žlebovi. Je čudovito prožen in se lahko čutno segreje do 55 °C. Izbirajte med 7 načini vibriranja in vibrator vzemite s seboj v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    80,90 €

    49,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 62 od 62 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.