×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 3 - 3,9 cm penis

Elementi 65 do 96 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug Black

    Začnite uživati v najbolj eksplozivnih ejakulacijah z najbolje prodajano igračo priljubljene blagovne znamke Pipedream. Ta čudež je narejen iz svilnato mehkega silikona in deluje kot erekcijski obroč in hkrati vibrirajoči stimulator prostate.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaren in res visokokakovosten erekcijski prstan! Fusion kolekcije so erekcijski obročki iz zelo mehkega in prijetnega tako imenovanega tekočega silikona in notranjega kovinskega dela ter za čvrst oprijem. Naj vaša erekcija postane trdnejša in vrhunec intenzivnejši!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite uživati? Ta dvojni vibrirajoči prstan iz 100 % silikona bo prinesel vašo ljubezen. Nenavadno je nošen in vaš penis je trdno zakoreninjen v korenini in prav tako erodira vašo erekcijo. Nato uporabimo drugi pristop k modi in vibrirajočim nosilcem nasproti klitorisu. Preučite, kako prstan ostane v mestu in koliko lahko podpira vznemirjenje in trpljenje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +7.0cm Skin

    Želite svojega partnerja dobesedno osupniti z impresivno erekcijo in ekstra dolgim penisom? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima čudovito izklesan glaviček in bo podpiral vašo vzdržljivost, zahvaljujoč tesnemu oprijemu vaše moškosti. Uživajte v svojem 2 cm močnejšem in 7 cm daljšem penisu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Cage Ring Black

    Več kot rokav za penis! Ta dodatek za vašo moškost je sestavljen iz povezanih obročev, ki ustvarjajo neverjetno stimulativno strukturo zanj in zanjo. Popolnoma se prilega vašemu penisu, krepi in podpira erekcijo, s svojim prožnim in mehkim silikonskim materialom pa vas bo naredila udobno za nošenje. Končni obroč na modih zagotavlja čvrsto in udobno prileganje ter preprečuje zdrs prevleke navzdol. Uživajte v neverjetnih občutkih z vsakim pritiskom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Blagovna znamka Dorcel je najdlje od vseh, ko gre za zadovoljevanje različnih strastnih potreb. Trenutno je na trgu predstavljena nova zbirka erotičnih naprav, ki so narejene iz silikona, ki svetijo v temi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in gibljivo žico, tako da se lahko upogne v različne oblike. Uporabili ga boste kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta naprava za mučenje prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Na notranji strani ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sedi, navdušen petelin išče svojega dvojnika. Tom of Finland ima vibrirajoči masturbator, v katerem boste uživali hkrati s svojim partnerjem. Njegov teksturiran notranji del zajame vašo moškost, vibracije vas preplavijo z valom užitka, prozoren material pa vam omogoča, da vse to opazujete. Osvežite trenutke strasti s svojo ljubljeno osebo in uživajte v nečem novem in odličnem!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Si na začetku zime hrepeniš po nečem prijetno toplem za svoj penis? Ta očarljivi masturbator vas ne samo segreje na 40 °C, ampak tudi boža vašega tiča z vznemirljivimi vibracijami. To je sodoben izdelek, zato ne preseneča, da se polni preko USB kabla, je vodoodporen in izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Standard Chrome

    Ali ste radi popolnoma pod nadzorom? Ali hrepeniš po kletki za čednost, ki bo izgledala odlično in bo dolgo časa udobna za nošenje, saj ima širok nabor dodatkov, ki ti omogočajo, da jo prilagodiš svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. Ampak premisli, ne boš imel ključev in ne bo več poti nazaj!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite še bolj uživati v skupnih erotičnih trenutkih? Privoščite si ta razkošen in priročen prstan! Izdelana je iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in bo poskrbela, da bo penetracija še boljša in vznemirljivejša. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite čutni stimulaciji klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Se vam zdi malo samoljubja, a vas to trenutno ne stane? Ta vibrirajoči silikonski masturbator vam ga bo enkrat ali dvakrat nastavil, tudi malo vas bo razjezil, na koncu pa vam bo naredil neskončno prijeten. Stimulacijski žlebovi vas bodo masirali v kombinaciji z enim od 10 načinov vibriranja, in kadar koli igrači zmanjka soka, jo morate samo napolniti prek USB-ja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas bo še bolj zaklenil. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Almighty Ribbed Cock Sheath 18cm Clear

    Iščete nekaj, kar bi zadovoljilo vas in vašega partnerja? Spoznajte Brutusa! Je močan teksturiran penis rokav iz prvovrstnega TPE materiala, ki bo dodal vaš obod in navdušil vas in vašega kolega. Spodbujevalna tekstura ni le na zunanji strani, ampak tudi na notranji strani! Potopite se v svet slastne stimulacije in ga privoščite svoji polovici!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Standard Black

    Naprava Vice Chastity Device je prva in edina neizogibna naprava za čistost na svetu, ki ne zahteva piercinga PA (Prince Albert). Ponuja stopnjo varnosti, ki je pri drugih napravah za čistost še ni bilo. Teksturirana zasnova na notranjih jezičkih proti izvleku je ključna za trditev, da se ji ni mogoče izogniti. Čim dlje se naprava nosi, tem bolj je varna. Po dveh dneh nenehnega nošenja postane neizogibna!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Dragon Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229811

    Nekaj stvari je boljših od res dobrega orgazma, se strinjate? Splošno zdravje je pomembno in ne smemo ga podcenjevati! Zadovoljujoče spolno življenje izboljšuje razpoloženje, čustveno zdravje in kakovost spanja, zmanjšuje stres in deluje kot naravni analgetik. OhMama igrače vam bodo pomagale izboljšati vaše spolno življenje! Tulec za penis z mini vibratorjem bo razveselil oba partnerja in polepšal vajine ljubezenske trenutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je približno 7 cm, na notranji strani pa ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Ta dobro premišljen obroček za penis in testise vas tesno in prijetno oprime ter tako spodbuja erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Neptun vam ga bo dal, ker bo zategnil penis pri korenu in tako preprečil pretok krvi. Poleg tega boste v vibracijah uživali vi ali vaš partner. Primite daljinski upravljalnik in izbirate med 4 hitrostmi in 6 vzorci vibracij.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojna in trojna stimulacija za pare in posameznike! Ta izjemno prilagodljiv dvojni vibrator na daljinskem upravljalniku bo postal vaš najljubši erotični pripomoček. Ponuja vam 10 načinov vibriranja na vsakem koncu in lahko na zelo seksi način stimulira zunanje in notranje vroče točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Black

    Dva erekcijska obročka svetovno znane blagovne znamke Zizi, ki ju lahko uporabite tudi kot nosilca za moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Ta pameten pripomoček razdeli vaša moda in do popolnosti oblikuje vašo posodo. Narejen je iz zelo fleksibilnega TPR-ja, zato se prilagaja vaši velikosti, spodbuja erekcijo, okrepi orgazem in ugaja očem vašega kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Naj bo vaša masturbacija še boljša! Ta rokav za samozadovoljevanje vas bo navdušil s svojo stimulativno teksturo in intenzivnimi vibracijami. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in pričakujete lahko vrhunsko kakovost. Dodajte tudi vibracije in pustite, da vas odnesejo 3 hitrosti vibracij in 7 vzorcev vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ta jekleni prstan za penis ni primeren za občutljivo in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen življenja je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 točk, katerih stopnjo vpenjanja lahko popravite s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomočnik za neposredno stimulacijo želoda! Je kompakten, enostaven za uporabo in opremljen s številnimi grebeni in zmožnostmi vibracij. Rebel Glans vam ponuja 10 načinov vibriranja za vašo najljubšo sorto, med katerimi lahko preklapljate z gumbom neposredno na igrači. Vzemite ga v roko in odkrijte, kako majhen, lahek in mehak je, nato pa ga samo položite na želod in ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Nehajte hrepeniti po bolj intenzivnih BDSM igrah in enkrat za vselej uresničite svoje sanje o moči in trpljenju. Kakovostna polikarbonatna kletka za čistočo je odličen način za nadzor spolnosti vašega partnerja. Ne samo, da preprečuje erekcijo, ampak ima predvsem funkcijo elektrostimulacije. Ne bo potreboval nobenega zunanjega vira, le krmilnik, na katerega povežete kletko in ki bo izbiral intenzivnost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Premišljen Magnum obroček za penis in moda vas tesno in prijetno oprime ter tako podpira erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistost iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.