×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 3 - 3,9 cm žalostno

Elementi 33 do 64 od 64 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tem primeru ima seksi leopard vzorec in skriva še bolj seksi igračo, ki je majhna, a močna masažna glava. Njegove vibracije so tihe, a močne in vam ponujajo 10 različnih funkcij. Vaš klitoris bo lebdel! Privoščite si elegantno in kakovostno igračo v elegantni leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas bo še bolj zaklenil. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Black

    Dva erekcijska obročka svetovno znane blagovne znamke Zizi, ki ju lahko uporabite tudi kot nosilca za moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptico zaprto v elegantni rožnati kletki. Njegova robustna oblika vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Anal Dilators Set

    Vstopite v nov svet analnega užitka s tem kompletom analnih dilatatorjev b-Vibe. Vsi so iz stekla, v kompletu pa jih boste našli 4. Vsak od njih je zasnovan tako, da vam pomaga sprostiti analni sfinkter in vas nekoliko odpreti, temu se reče analni trening. Konična oblika je idealna za to, kot tudi material borosilikatnega stekla, odporen proti zlomu. Uživajte v največjem udobju tudi pri daljši nošnji.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistost iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    V tem kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno stimulacijo in razvajanje. Vsebuje učinkovit in nastavljiv pas, vibrirajoče nastavitve Vac-U-Lock za nadaljnji nadzor in zvijanje silikonskega dilda. Ali je nastavitev združljiva tudi z drugimi igrami, ki vas bodo vznemirljivo stresale, tako da jo lahko enostavno uporabljate v pasovih z vibratorji, ki niso čudni?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    Kroglice SVAKOM Nova Ben Wa so narejene iz silikona, ki je 100-odstotno vodoodporen. V skladu s teorijo o Keglovih vajah smo te vadbene tečaje zasnovali posebej za pomoč tistim, ki imajo po porodu ohlapno nožnico. Trije kompleti kroglic Nova imajo tri postopoma povečane teže za različne potrebe vadbe. Učinkovita Keglova vadba pomaga okrepiti žensko PC-mišico, izboljša zdravje, hkrati pa prinaša spolne koristi in zadovoljstvo. Za vsakodnevno vadbo ali okrevanje po porodu so kroglice SVAKOM Nova popolna izbira za vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Kisses Rosegasm Butt Boutiquet Training Set Red

    Iščete romantično darilo za svojega partnerja? Privoščite ji ali njemu ta čudovit komplet 3 zadnjičnih čepkov, ki so okrašeni s cvetočimi popki vrtnic. Narejeni so za gladko in globoko notranjo analno stimulacijo in so najbolj primerni za postopno analno vadbo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Glass Romance Butt Plug GS15C Clear

    V ta očarljivi analni čep iz LoveToy se boste zaljubili ne le zaradi njegovega domiselnega dizajna, temveč tudi zaradi steklenega materiala. Zelo enostavno ga lahko segrejete ali ohladite, kar je dovolj za toplo vodo ali drugače zamrzovalnik, okusite pa lahko tudi čutne temperaturne igre. Druga prednost je enostavno čiščenje, spoznanje, da je steklo zelo higieničen in neporozen material in vam lahko služi celo življenje. Žebljiček LoveToy je v razkošni škatli, zato je odličen tudi kot darilo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    S temi limonami prijetno, enostavno in v stilu okrepite mišice medeničnega dna. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike in vmesne, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Rear Assets Trainer Kit Rose Gold Pink

    Vas muči nakit in želite polepšati svoj anal? Ta set je primeren za analni trening in vsebuje najlepše analne čepke vseh časov! Vsak od njih ima elegantno rožnato-zlato barvo, kromiran zaključek in zaključek z romantičnim bleščečim rožnatim kamnom. Uživajte v njihovi obliki za enostavno vstavljanje in neprimerljivem dizajnu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Okrepite mišice medeničnega dna na prijeten, preprost in eleganten način. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Interchangeable Butt Plug Set Rounded Large Black

    Kako poskusiti nekaj novega v analnem? Ta komplet iz Ouch! vsebuje potovanje z 2 možnostma. Ima zamenljivo celoletno nadomestilo, tako da ga je mogoče enostavno pobrati ob koncu razvedrilnega obdobja. Izberite in uživajte!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Rear Assets Trainer Kit Rose Gold Pink Heart

    Vas muči nakit in želite polepšati svoj anal? Ta set je primeren za analni trening in vsebuje najlepše analne čepke vseh časov! Vsak od njih ima elegantno rožnato-zlato barvo, kromirano površino in je zaključeno z romantičnim srcem z bleščečim rožnatim kamnom. Uživajte v njihovi obliki za enostavno vstavljanje in neprimerljivem dizajnu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Ali želite živeti v bolj intenzivnih in vročih orgazmih? In kdo ne! Ključ je preprost - pokriti globoko bakreno dno. V pomoč vam bo komplet Venus kroglic različnih velikosti in tež. Začnite z najmanjšim vlakom in se stisnite v najtežjega.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Glas Heart Jewel Glass Anal Training Kit 3 pcs

    Kar se tiče analnega treninga, potem z najlepšimi žebljički! Ta komplet vključuje 3 žebljičke različnih velikosti iz visokokakovostnega borosilikatnega stekla z bleščečim rdečim kamnom v obliki srca na dnu. Zahvaljujoč zoženi konici so udobni za vstavljanje in nošenje. Okrasite svojo zadnjico z njimi in uživajte ne le v prijetnih občutkih, ampak tudi v popolnem ljubečem videzu!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam ponuja najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoči na najbolj občutljive točke in jih draži z tresljaji močnega motorja z vrtljaji do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in čedno igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel 3-Piece Prostate Plug Set Black

    Pravi trojček za najboljši užitek! Ta komplet znamke Rebel vsebuje 3 igle z obliko, usmerjeno na prostato. Na voljo so v različnih velikostih in težah. Primerne so tako za analno raztezanje kot tudi za trening. Uživajte v njihovi ergonomski obliki in izbočeni konici, obrnjeni proti prostati.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna, ker želite intenzivnejše orgazme, ožjo nožnico in se želite zavarovati pred inkontinenco? Ta komplet je kot nalašč za to! Z njim boste sestavili 9 različnih možnosti obremenitve in pomagal vam bo zagotoviti, da bo vaš trening natančen in ustreza posebnim zahtevam vašega telesa. Okrepite se, trenirajte in uživajte.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vašim letom in vam ponuja najnatančnejšo stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke na sredini ceste od tresljajev močnega motorja od vrtljajev do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in lično igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Si želite zagotoviti močnejše orgazme in hkrati preprečiti inkontinenco? Prevzemite nadzor nad svojim medeničnim dnom! Ni nič drugega kot mišica, ki jo lahko tako kot druge mišice v telesu okrepite in nato uživate v rezultatih, ki vam jih bo prinesla krepitev. Te tri uteži so popolnoma idealne za tak trening. Zato ne čakajte več in začnite z najlažjo težo že danes!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Rear Assets Trainer Kit Multicolor Rainbow Heart

    Vas muči nakit in želite polepšati svoj anal? Ta set je primeren za analni trening in vsebuje najlepše analne čepke vseh časov! Vsak je prelivajoč se, posvetljen s kromiranim zaključkom in bleščečim zaključnim kamnom v obliki srca. Uživajte v njihovi obliki za enostavno vstavljanje in neprimerljivem dizajnu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Želite uživati v intenzivnejših in lažjih orgazmih? In kdo ne bi! Ključ je preprost – okrepiti morate medenično dno. Pri tem vam bo pomagal ta komplet kroglic Venus različnih velikosti in tež. Začnite z najlažjo žogo in se pomaknite do najtežje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Purple 3 pcs

    Okrepite svoje mišice medeničnega dna na lep, preprost in eleganten način s tem kompletom CalExotics! Njihova krepitev ima številne prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih, vaš partner pa bo zagotovo cenil vaše mokre škarje. Ta komplet je primeren za začetnike in srednje uporabnike, prav tako je narejen iz mehkega silikona in vam bo prinesel srečo in zdravje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training 5 pcs

    Okrepite svoje mišice medeničnega dna udobno, preprosto in elegantno s tem petdelnim kompletom CalExotics! Njihova krepitev ima številne prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih, vaš partner pa bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike in srednje vešče, izdelan je iz mehkega silikona in vam bo prinesel srečo in zdravje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Brato Inflatable Strap-On Skin

    Iščete oprtnik, s katerim bi lahko doživeli nekaj novega? Brat, obstaja pas z odstranljivim dildom z napihljivo funkcijo, še nikoli ga ni bilo! Vibrator je očarljivo realističen in s pomočjo ročne tlačilke ga enostavno napihneš, da pomnožiš svoj užitek. Oprtnik je izdelan iz mehkih in prožnih materialov in je nastavljiv, tako da se lahko veselite popolnoma udobnega nošenja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Med njimi je ta Alexandra vibrator s tankim in natančnim koncem, s katerim boste pobožali vse občutljive točke. Izbirajte med 3 različnimi silikonskimi rokavi za konico in 10 frekvencami vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boneyard Drop-Kick Ass Trainers Black

    Ali želite trenirati svoj anal na najbolj razburljiv način? Pripravite se na popolno vznemirjenje vlečenja teh žog v treh velikostih! Okusite čarobnost intenzivne analne igre in jo naredite kot seksi uvod ali samo glavno številko.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Asstronaut Glow-in-the-Dark Butt Play Set

    Ali sanjate o kozmičnem razburjenju onkraj plasti OH-cone? S tem kompletom b-Vibe bo vaš astronomski užitek postal resničnost. Pojdite v astronavte, osvetlite vrata prtljažnika z vrhunskimi svetlečimi se žebljički in okrasite z likanimi našitki ter preobrazite svojo sobo z zabavnimi svetlečimi se nalepkami.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Ripple Vibrating Pleasure Set Black

    V tem kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno stimulacijo in zadovoljstvo. Vsebuje učinkovit in nastavljiv pas, vibrirajoči nastavek Vac-U-Lock za daljinsko upravljanje in valovit silikonski dildo. Je pa nastavek kompatibilen tudi z drugimi igračami, kar vas bo vznemirljivo streslo, seveda pa lahko uživate tudi v pasovih z vibratorjem, kaj ni čudovito?

    149 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Okrepite mišice medeničnega dna na prijeten, preprost in eleganten način. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 64 od 64 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.