×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 3 - 3,9 cm vagina predvsem za ženske

Elementi 129 do 160 od 299 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Feelz Toys Desi Love Balls - Venus Purple Beads

    Čudovite kroglice Venus z blagovno znamko Feelztoys Desi Love Balls, pakirane v elegantni škatli. Vse lastnosti teh kroglic venus jih uvrščajo v sam vrh izdelkov, so prijetno mehke in upogljive brez vonja, neporozni material - čisti silikon. So hipoalergeni in zelo enostavni za vzdrževanje, testirani na ftalate. Zelo učinkovito in primerno za krepitev vaginalnih mišic.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Single Pink & Black

    Ta inovativna krogla Venus ima patentirano izvlečno zanko, ki je med nošenjem diskretno skrita v notranjost telesa. Zdaj v eni različici z eno žogo.

    26,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Naj se vaše sanje uresničijo in podlegajte temu vibratorju z genialnim zaključkom svetovno znane blagovne znamke Doc Johnson. Mnoge ženske so že odkrile njegove lastnosti, zato se lahko Lucid Dream pohvali z več nagradami, zdaj pa lahko tudi vi izkusite, kako je, ko vaša G-točka uživa intenzivno stimulacijo zaradi ergonomske oblike igrače. Lucid Dream vam bo ponudil res močne tresljaje, ki delujejo predvsem v konici, ki jo lahko neprestano nastavljate z vrtljivim gumbom na ročaju. Dame, pustite, da vaša točka G navija od navdušenja in gospodje, ne obupajte, ta vibrator se lahko zaradi svoje oblike igra z vašo prostato.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrator v zajčjem slogu z večstopenjskimi vibracijami. Stimulativni utori in značilen želod zagotavljajo največji užitek. Priseska pomeni, da je mogoča prostoročna zabava in da je igrača združljiva tudi z pasovi. Bunny Deluxe je vodoodporen in se zato lahko uporablja v kadi ali prhanju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte v neskončnih čutnih užitkih z Butterfly Kiss. Gre za večstopenjski vibrator, ki vam bo zahvaljujoč premišljeni obliki poskrbel za genialno stimulacijo, ki bo udarila po vseh občutljivih mestih. Prepustite se svoji domišljiji, uresničite svoje erotične sanje in stopite na pot, ki ji ne vladajo drevesa, ampak orgazmi, eden za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Življenje, ki bi ga Irena in tvoja velikost dala v daljavo. In ne gre samo za to, da se mano zlahka uporablja v javnosti, diskretno je, da se nadzorujem prek aplikacij na mobilnem telefonu. Poln sem vode, nepremočljiv in narejen iz čudno mehkega silikona, tvoj meč me bo ljubil, ne verjameš? Oprostite, ne bi vas motil, tukaj je vredno! jaz sem Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Ali si rad pameten? Z igračo Pleonix in vašim pametnim telefonom bo vožnja! Preko aplikacije ga lahko upravljate z drugega konca sveta, ga sinhronizirate s svojimi najljubšimi 2D interaktivnimi videoposnetki ali spletno kamero. Pustite se, da vas prevzamejo čudovite vibracije in se s Phoenixom povzpnite v nebeške orgazmične višave.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Vibrator Bswish Bgood Deluxe je eleganten vibrator s fino spremenljivim premerom, primeren za intenzivno stimulacijo.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    SMARTBALLS DUO je preprost in učinkovit način za vadbo mišic medeničnega dna med običajnim vsakodnevnim delom. dejavnosti.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Sodobne tehnologije so danes zelo daleč in to dokazuje to vibrirajoče jajce Svakom Ella. Vse, kar morate storiti, je naložiti pametno aplikacijo na svoj mobilni telefon in bodisi zaupati nadzor nad jajcem svojemu partnerju, ki je lahko na drugem koncu sveta, ali pa Ello sinhronizirati s svojimi najljubšimi interaktivnimi 2D videoposnetki in nenazadnje nenazadnje uživajte v brskanju po spletu. Pridi igrat, z Ello bo zabavno in seksi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ali pogrešate ustrezen orgazem zaradi dvojne stimulacije? Ali hrepeniš po elegantni igrači, ki si jo boš z veseljem ogledal in še bolj z veseljem delal z njo? Vaše sanje se bodo kmalu uresničile, saj na trg prihaja ta dragulj, ki se bo s priročnim obešalnikom poigraval z notranjostjo nožnice in tudi s klitorisom. Uživajte v učinkovitem razkošju, igrači, ki ima stil in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Te polnilne RC Duo Love Balls imajo 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani bodisi z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da vam prepusti izbiro jakosti vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Green

    Iščete igro, ki bi vam naredila družbo, ki je vaš partner nima, ali pa vam bo postregla tudi s skupnimi igrami? Magic Motion Fugu je vibrirajoče mehko teksturirano jajce, ki ga lahko upravljate s katerim koli kodirnikom prek aplikacije! Poleg tega lahko zvečer odidete z njimi ven in pustite, da vaše vibracije rastejo za noč, ki ste jo opazovali doma. Kdo bo prevzel nadzor nad vibracijami in nadzoroval jajca?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Faust Purple

    Ali najbolj od vsega obožujete oralni seks? S tem stimulatorjem ga boste lahko uživali vsak dan, njegov priročen jezik bo dosledno skrbel za vas v 12 načinih. Ko si zaželite nečesa drugega, ga preprosto obrnite in uživajte v vibracijah znotraj nožnice, usmerjenih v G-točko. Vaš najboljši ljubimec v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Sprašujete se, kako bi lahko dosegli popoln užitek? Odgovor je preprost – stimulirajte obe vaši občutljivi predeli hkrati. Pri tem bo idealen pomočnik Jazz Rabbit vibrator, ki bo s krajšo roko božal tako notranji del nožnice kot zunanji klitoris. Ne hočeš samo nečesa, hočeš vse!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Krepitev mišic medeničnega dna bo zabavna z Bswish bfit Basic. Ali veste, da lahko z njim zagotovite intenzivnejše orgazme, občutek ožje nožnice in tudi preventivo pred inkontinenco? Poleg tega boste uživali pri nošenju samih žogic, saj se v njihovem črevesju skrivajo manjše kroglice, ki bodo ob strmejših gibih udarile v stene zunanjih žogic in vas nežno stimulirale.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Carina Black

    Vam je všeč eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo vnetljivo telo je zasnovano tako, da so Božji živi deli tako težki kot so, njegov potencial pa vam bo pomagal na 7 različnih ravneh. Obožujete njihov mehak silikonski material in imate najboljše ljubimce za vse živeče.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Popoln zajček za draženje vseh občutljivih mest na telesu. Njegova glava se čutno vrti na 8 različnih nivojih, s čimer natančno in intenzivno stimulira točko g. Obešalnik, usmerjen proti klitorisu, vas bo navdušil s svojimi vibracijami in raj užitkov bo nenadoma na dosegu roke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Tate bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    S to čudovito igračo se boste zabavali ne samo v spalnici! Vibrirajoče jajce Jopen Amour lahko vzamete s seboj, vibracije boste nadzorovali preko srčnega krmilnika z dosegom do 5 metrov in lahko boste izbirali med 7 vibrirajočimi vzorci s 5 hitrostmi. Uživajte v vznemirjenju kadarkoli in kjer koli, krmilnik se popolnoma prilega vaši roki, igrača pa bo s svojo obliko in elegantnim videzom ugajala ne le vašim očem.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elvira Pink

    Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna in želite uživati v malo razburjenja? Kroglice Elvira lahko upravljate preko aplikacije s prijetnim vmesnikom, kjer lahko izbirate tudi vibracije v ritmu glasbe, prednastavljene načine tresljajev ali pa intuitivno izberete intenzivnost tresljajev v nastavitvah načina Free Control. Nočem aplikacije zase ali jo zaupam svojemu kolegi in se pustim mirno stimulirati v javnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    So ti všeč pravi fantje? Potem vam bo všeč Real Deal Neal! Njegovo seksi telo skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za vadbo medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla. Uživajte v njegovem razburljivem dizajnu in funkcijah!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Globok in diskreten užitek in proste roke! Ta vibrator Javida izstopa s 3 dih jemajočimi funkcijami za vsestranski užitek vagine in klitorisa. Njegova funkcija potiskanja in vrtenja kroglice bo čutno dražila točko G in preplavila klitoris z močnimi vibracijami. Kaj pa tvoje proste roke? Zgrabite krmilnik v in izbirate med 10 hitrostmi giba in 10 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 razvaja G-točko in klitoris po vaših željah. Fleksibilna gred omogoča, da se vibrator G-točke spremeni v vibrator za zajce. Dva močna motorja vas bosta pripeljala do vročega vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Remote Control Egg

    Uživajte v čudovitih in vznemirljivih občutkih, ki jih ne bo poznal nihče razen vas in vašega partnerja, ki mu zaupate upravljavca jajca užitka. 10 načinov vibriranja in hitrosti tega silikonskega čudeža vas bo navdušilo kjer koli v vaši nožnici (tudi v javnosti)! Naj se vaš dragi zvečer druži z vami v lokalu in vas ogreje za strastne norčije, ko se vrnete domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Okrepite mišice medeničnega dna in uživajte v prednostih te vaje – intenzivnejši orgazmi, ožja vagina, preprečevanje inkontinence… S temi žogami krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna, saj vsebujeta 2 zmogljiva motorja na daljinsko upravljanje. Motorji vsebujejo pomnilniški čip in ponujajo 12 intenzivnih funkcij.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 299 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.