×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vagina brezžično 3 - 3,9 cm

Elementi 65 do 96 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Okrepite mišice medeničnega dna in uživajte v prednostih te vaje – intenzivnejši orgazmi, ožja vagina, preprečevanje inkontinence… S temi žogami krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna, saj vsebujeta 2 zmogljiva motorja na daljinsko upravljanje. Motorji vsebujejo pomnilniški čip in ponujajo 12 intenzivnih funkcij.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojna in trojna stimulacija za pare in posameznike! Ta izjemno prilagodljiv dvojni vibrator na daljinskem upravljalniku bo postal vaš najljubši erotični pripomoček. Ponuja vam 10 načinov vibriranja na vsakem koncu in lahko na zelo seksi način stimulira zunanje in notranje vroče točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Uživajte v prijetnih vibracijah kogar koli in kjer koli želite! Ta novi, izboljšani Vibre Egen Breezer ima močnejši motor in zmogljivejše funkcije! Program Breeze 2.0 tukaj je vibrirajoče jajce iz visokokakovostnega silikona, ki bo povzročilo vibriranje na 10 načinov, ki jih boste preklapljali z daljinskimi upravljalniki. Popeljite tega partnerja in mu dovolite, da prevzame nadzor nad vašim navdušenjem, tudi v javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantno in moderno vibrirajoče jajce Syrene čaka, da ga opazite! Je prijetne in udobne oblike za nošenje in če ne bi mogel čutno in intenzivno vibrirati, bi morda celo pozabili, da se skriva v vaši nožnici. Ima dolg in prožen vrat ter daljinski upravljalnik, ki ga lahko zaupate svojemu kolegu in se odpravite ven, kjer se začne vznemirljiva uvertura z vibrirajočim jajcem Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Zdravo razburjenje in veliko seksi zabave! To polnilno vibrirajoče jajce Shaking Love Ball iz Javide ima tresoč pulzirajoč magnet z možnostjo premikanja gor in dol pri 8 različnih hitrostih. Sestavni del jajčka je tudi jajce, ki ga lahko zaupate svojemu sogovorniku in pustite, da vam užitek narekuje partner. Odkrijte prijetno mehko silikonsko površino, predvsem pa vznemirljive občutke, ki vas čakajo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Pametno in ljubeče vibrirajoče jajce! Čudovita škatlica in v njej skrit rdeč dragulj iz svilnato mehkega silikona, takšen bo prvi vtis s Sundae. Drugi bo vznemirljiv in čuten! Vibrirajoče jajce ima zelo zmogljiv motor, ki vas bo dražil s svojimi vibracijami. Prenesite aplikacijo na svoj mobilni telefon in dovolite, da vaš partner prevzame nadzor nad vami z drugega konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luksuzna vibrirajoča jajca vrhunske kakovosti, pod katero je podpisana blagovna znamka Svakom! Uživajte v njih v 25 razburljivih izkušnjah + pametno delo z vsemi kot bonus. Uživajte v kadetih Elva in v vsem, kar iščete, da se vaše glavne fantazije uresničijo!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmično nevihto! Georgeovo ljubeče vibrirajoče jajce se skriva v vaši vagini, medtem ko njegov krmilnik leži v vaši ali roki vašega kolega. Nato vas bo razvajala mehka silikonska površina in tresljaji, zaradi katerih se vam bodo kolena začela tresti. Naj vas ogreje kadarkoli in kjer koli.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lust Love Balls Pink

    Iščete lepo igračo za intenzivno razburjenje? Preizkusite te kroglice s praktično končno zanko. V vašo maternico bodo zdrsnili kot maslo in vam dali čisto ekstazo. Omogočajo vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali prek krmilnika z dosegom 25 metrov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Nekoč sta bila zaljubljena v kogar koli in kogar koli, in to sta samo vidva in se vsi radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Toda ali je treba krepiti mišice medeničnega dna? Iz Dorcel Love Balls je preprosto in prijetno! To so vibrirajoče kroglice, ki med drugim vsebujejo majhno magnetno kroglico, katere samodejno gibanje je zelo vznemirljivo in orgazmično. Zahvaljujoč končnemu repu se žogice zlahka odstranijo, njihova ovalna oblika pa omogoča preprosto vstavljanje. Namesto tega vzemite daljinski upravljalnik in izbirajte med 10 načini vibriranja in 7 načini samodejnega premikanja notranje krogle.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    V tem kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno stimulacijo in razvajanje. Vsebuje učinkovit in nastavljiv pas, vibrirajoče nastavitve Vac-U-Lock za nadaljnji nadzor in zvijanje silikonskega dilda. Ali je nastavitev združljiva tudi z drugimi igrami, ki vas bodo vznemirljivo stresale, tako da jo lahko enostavno uporabljate v pasovih z vibratorji, ki niso čudni?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prihaja z novo kolekcijo neverjetnih vibratorjev in rotatorjev, katerih motorji dosegajo osupljivo visoko zmogljivost in so hkrati izjemno vzdržljivi! Sem spadajo te čudovite vibrirajoče žogice Dumas, ki vam bodo pomagale okrepiti medenično dno in doživeti boljše spolno zadovoljstvo. Izbirajte med 10 načini vibriranja in prepustite se moči zmogljivega motorja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Vstopite v svet seks igrač prihodnosti! Obstaja druga generacija blueMotion! Njegova oblika je kot nalašč za ciljanje na točko g, njen nadzor prek aplikacije pa bo zabaval pare in samostojne posameznike. Preizkusite vse načine vibriranja in kako se vibrator odziva na zvok prek aplikacije ali ustvarite lastne vzorce vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Si želite doživeti popoln in neobvladljiv orgazem? Predstavljamo naravnost prikupno in visokokakovostno seks igračo OG Pro 2 z neverjetnimi lastnostmi! Zmasiral vam bo točko G in sesal klitoris na ravni, ki jo izberete z deluxe daljinskim upravljalnikom. Zato se sprostite, udobno namestite in uživajte v trenutku, ki je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ali želite spremeniti svoje spolno življenje na bolje? Preizkusite to vibracijsko jajce Shove, izdelano iz najkakovostnejšega silikona z osupljivo končno obdelavo. Poleg klasičnih tresljajev vas bo razveselila udarna funkcija, ki je zelo uau! To gibanje navzgor in navzdol vam bo pokazalo super vznemirljivo raven stimulacije, od vas pa je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik obdržali v roki ali ga predali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je bil nadgrajen in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta moderna igrača se prilagodi vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, vznemirja in sproža najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko kombinirate z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnimi erotičnimi videi ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svojo bolečino.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Potrebujete nekaj super intenzivnega, kar bo v vas prebudilo globoke vznemirljive občutke? Deep Stormer je opremljen s posebno tehnologijo samodejnega vstopa, ki vas bo očarala s premikanjem gor in dol za 3 stopnje. si kratek? Dodajte vibracije in izberite svoj užitek z daljinskim upravljalnikom.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Vini Orange

    Uživajte v vznemirjenju svojega ljubljenčka, ne glede na to, ali je z vami ali na drugem koncu sveta prek aplikacije Magic Motion. Vibracije, nadzorovane na daljavo ali blizu, lahko nato razvajajo vašo nožnico in klitoris, odvisno je od vas, kako uporabljate jajčece. V močne vibracije in kasnejše orgazme se boste še bolj zaljubili, kaj torej še čakate?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibration Dildo Strap-On Remote Control 5" Black

    Udoben stra-on z vibrirajočim vibratorjem je kombinacija, ki vas ne bo nehala zabavati! Pas lahko prilagodite svojim potrebam in z daljinskim upravljalnikom preklapljate med 7 močnimi funkcijami vibriranja dilda. Uživajte z vibratorjem brez pasu, je odstranljiv in končan z močnim priseskom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Uživajte v prijetnih vibracijah kadarkoli in kjer koli želite! Ta nova izboljšana različica vibrirajočega jajčka Ocen Breeze ima še zmogljivejši motor in zmogljivejše funkcije! Nagrada Breeze 2.0 tukaj je vibrirajoče jajce iz visokokakovostnega silikona, ki vas bo dražilo z vibracijami v 10 načinih, med katerimi boste preklapljali z daljinskim upravljalnikom. Zaupajte tega voznika partnerju in mu dovolite, da prevzame nadzor nad vašim navdušenjem, tudi v javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Brezžično vibrirajoče jajce Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swish bo zabavalo oba partnerja. Uživali boste v vznemirjenju z njim kadarkoli in kjer koli in to bo samo med vama dvema, ja, vsi imamo radi skrivnosti! Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 6 zmogljivimi funkcijami, ki to silikonsko igračo vibrirajo kar v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Ste pripravljeni na orgazmične užitke? I'm So Egg-cited boža vaše erogene cone ne le z močnimi vibracijami, temveč tudi s pulzirajočimi funkcijami ob konicah. Jajce se ponaša z visoko kakovostjo, 7 načini stimulacije in pulziranja s preprostim upravljanjem. Všeč vam bo dotik mehkega silikona in daljinski upravljalnik vam bo ponudil nove možnosti. Privoščite si razburljivo zadovoljstvo in vrhunsko priročno igračo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ste pripravljeni na vznemirljiv užitek in zadovoljstvo kadarkoli in kjerkoli? To priročno vibrirajoče jajce bo postalo vaša najljubša igrača tako v postelji kot na sprehodu. Ima žametno mehko površino in močne vibracijske funkcije. Zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu partnerju in se z jajcem v nožnici podajte na čutno potovanje navdušenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Naj se to jajce nežno vlije na vašo g-točko kadarkoli in še posebej kjerkoli želite! Je super diskretna in jo upravljate prek brezžičnega daljinskega upravljalnika z dosegom do 20 metrov. Njegova površina je svilnato mehka in daje jajcu razkošen videz. Daljinski upravljalnik ima nato elemente iz nerjavečega jekla, majhna vponka pa neposredno spodbuja pritrditev na ključe. Igra se lahko začne, pojdite na razburljiv sprehod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wonderlove Love to Love

    S Wonderlove vaše navdušenje ne bo imelo meja! Igrali boste lahko kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, ali vaši kolegi ali vi sami grabite kontrole, verjemite mi, da bodo uživali v vašem klitorisu in točki G. Wonderlove ima dva motocikla, ki se upravljata neodvisno in s svojimi močnimi tresljaji ciljata na najbolj občutljiva mesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte v povezavi in sinhronizirajte svoje občutke! Z Fuse je mogoče vse, tudi od daleč. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, zahvaljujoč kateri boste svoje izkušnje na daljavo delili s partnerjem. Vgrajena senzorska tehnologija omogoča dvosmerno kontrolo povezanih naprav (v primeru, da ima vaš kolega masturbator iz Kiirooja) in celoten dogodek lahko nadzoruje vsak od vas. LED vam bo dala povratne informacije s svojo osvetlitvijo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje to elegantno in romantično vibrirajoče jajce z močnim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibriranja. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro delajte s sodobnim jajcem z neustavljivimi lastnostmi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    Brilly Gram obljublja, da bo vaše vsakdanje intimne trenutke spremenil v nepozabna doživetja! Poskrbel bo za vaše potrebe, vas poslušal in razvajal. Ni pa namenjena izključno samostojni igri, zagotovo boste uživali v paru!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening medeničnega dna in veliko razburjenja in zabave! Ta razburljiva sreča skriva kroglice z možnostjo vrtenja v 8 načinih. Vključuje tudi krmilnik z dosegom 5 metrov, s katerim boste intenzivnost izbrali sami ali pa jo zaupali svojemu ljubljenčku in mu pustili, da prevzame nadzor nad vami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.