×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 3 - 3,9 cm vodoodporen

Elementi 129 do 160 od 393 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Želite uživati v vznemirljivih zabavah, povezanih z analno stimulacijo, na nov in še boljši način? Seznanimo se s Plug-ilicious 2 pin, ki se ne odlikuje le zaradi izjemno močnih tresljajev, temveč tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacije na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar bi morali vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Yale Purple

    Ali želite uživati v vibracijah v analnem prostoru tudi vsak dan? Yale bo vaš najljubši pomočnik! Njegovo prilagodljivo ohišje z gladko silikonsko površino bo navdušilo tako začetnike kot izkušene ljubitelje. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in se podajte na razburljivo potovanje do največjega analnega užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Užitek, korist in poslušanje svojega telesa. Ampak te zanima? P&G Dildo Plug vas bo popolnoma navdušil s svojim drznim dizajnom. Zaradi svoje poševne oblike in zaobljene konice je absolutni strokovnjak za točko G in prostato. Uživajte v vznemirjenju in prednostih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Ta polnilna RC Love Ball ima 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani bodisi z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da izbere intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se s pomočjo praktičnega magneta lahko udobno zapne v spodnjice, kjer nato s pomočjo močnih tresljajev diskretno stimulira klitoris. To silikonsko orodje lahko upravljate prek aplikacije ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator z nadpovprečno zmogljivostjo! Ta prilagodljiv vibrator ima realistično obliko penisa, vključno z značilnim želodom in oblikovanimi žilami. Konča se z močnim priseskom, ki se oprime katere koli gladke površine in omogoča, da je vibrator združljiv s trakovi. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v igrači pod prho ali kopeli.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 18

    Elegantno, boljše in vsako leto oblikovano s pozornostjo do detajlov, kot so izdelki iz luksuzne linije steklenih vibratorjev in analnih čepov, ki ste jih prejeli danes. Vendar je narejen iz zamrzovalnega stekla in vasi so edinstvene, prijazne in boljše.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči analni čep z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro se obnese s sodobnim žebljičkom z neustavljivimi funkcijami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Bi vaš partner želel nekaj več od vašega penisa, vendar je vaš penis še vedno le navaden penis? Ta rokav ga spremeni v orodje užitka in bo vašemu partnerju dal okus neverjetnega vznemirjenja. Narejen je iz svilenega silikona, spodnji obroček se zatakne za moda, tako da bo odlično držal rokav in ima tudi vibrirajoči del, od katerega mu znori klitoris od sreče. Naj bo vaš penis čudež!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Ste že slišali za prednosti krepitve mišic medeničnega dna? To so intenzivnejši orgazmi, občutek ožje nožnice in tudi preventiva proti inkontinenci. Zdaj lahko okrepite svoje medenično dno na resnično razburljiv način! Te žogice znamke Rimba vam bodo dajale čutne tresljaje, ki jih boste izbirali preko daljinskega upravljalnika. Zato naredite nekaj za svoje zdravje in užitek hkrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo ponuja dva motorja za dvojno stimulacijo - enega notranjega in enega za pogosto pozabljeno področje perineja. Dame, da (in gospodje!), veseli boste, da je igrača unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate o popolnem vzajemnem zadovoljstvu? ME2 Thumper s svojo sposobnostjo globokih utripov, vibracij in 2 zmogljivima motorjema bo navdušil vse vpletene. Končni pulsator bo s svojim nežnim gibanjem v svoj raj prinesel točko g in prostato, uporabnik pasu pa bo užival v čutnih vibracijah na klitorisu. Uporabite vibrator samostojno ali z pasom in odkrijte nove možnosti draženja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Gallant Jelly Dildo

    Iščete lep dildo po ugodni ceni? Gallant je idealna blagovna znamka! Je seksi in elegantne oblike za prijetno uporabo, univerzalne prozorne barve in je izdelan iz prijetnega TPE materiala, ki je lepo mehak in brez ftalatov. Uživaj z njim, kar hoče tvoje grlo ali nožnica!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Ali si rad pameten? Z igračo Pleonix in vašim pametnim telefonom bo vožnja! Preko aplikacije ga lahko upravljate z drugega konca sveta, ga sinhronizirate s svojimi najljubšimi 2D interaktivnimi videoposnetki ali spletno kamero. Pustite se, da vas prevzamejo čudovite vibracije in se s Phoenixom povzpnite v nebeške orgazmične višave.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Elegantna in navihana igrača za strastne pare, ki želijo uživati v še intenzivnejši ljubezenski izkušnji! Zuna je parni vibrator, ki bo med seksom spodbudil oba partnerja hkrati. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite igračo ali jo nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, ki bodo navdušile točko G, klitoris in penis.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne vsestranske vibrirajoče žoge! Na površini so svilnato mehki, v notranjosti pa prijetno čvrsti. So prožni in upogljivi ter vas bodo hipnotizirali s svojo funkcijo vibriranja. Primerni so za vaginalno in analno uporabo, zunanjo in notranjo. Izbirajte med 6 vzorci vibriranja in uživajte v neverjetnem užitku žogico za žogico.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bo popoln partner tako za igranje s samim seboj kot za zabavo s partnerjem. Je močan, vodoodporen, dvojno stimulira in obvladuje čudovito rotacijsko gibanje zahvaljujoč notranjim vrtečim se kroglicam. Izdelan je iz mehkega TPR in plastike, njegove dimenzije so kompaktne, oblika je ergonomska in cena sprejemljiva.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    B BALLS je originalna analna naprava, ki se lahko neposredno odzove na vsak vaš gib ali na partnerjevo gibanje med ljubljenjem ali predigro.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Green

    Iščete igro, ki bi vam naredila družbo, ki je vaš partner nima, ali pa vam bo postregla tudi s skupnimi igrami? Magic Motion Fugu je vibrirajoče mehko teksturirano jajce, ki ga lahko upravljate s katerim koli kodirnikom prek aplikacije! Poleg tega lahko zvečer odidete z njimi ven in pustite, da vaše vibracije rastejo za noč, ki ste jo opazovali doma. Kdo bo prevzel nadzor nad vibracijami in nadzoroval jajca?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neustavljivo vijolični vibrator ne bo zadovoljil le vaše točke G, temveč tudi vaš klitoris. Zelo tih in močan Feelz Toys Fonzie je vodoodporen in ima 7 načinov divjih vibracij, zato izberite svojega najljubšega!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Flesh M

    Potrebujete kvaliteten realističen dildo za različne igre? Premagal si ga! Ta dildo je primeren za vaginalno in analno uporabo, ima dosledno realistično izdelavo, vključno z očarljivo modo in modeliranjem žil. Uporabite jih v bednih kratkih hlačah in ne ubijajte na hrbtni strani močvirskega obeska, ki se bo prilepil na vsako veselo površino.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 393 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.