×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 3 - 3,9 cm

Elementi 65 do 96 od 114 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je enostaven za oblečenje, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativen silikonski varnostni ščit, ki preprečuje, da bi ga izvlekli. V primerjavi z drugimi kletkami, ki so narejene iz polikarbonata, ki vsebuje mehčala, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nič ne izpolni vaše potrebe po feminizaciji kot princeska-rožnata ključavnica. CB-6000S v roza barvi je popoln pripomoček, ki vam bo pomagal, da se iz moškega spremenite v sissy.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Trpi realistična zasnova, premiki, podobni udarcem, dolga zadržanost (do 2 nivoja z eno polno!) ter velik izbor ritmov in hitrosti. To je novi Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Kaj lahko najbolje posnema seks? Dodatek! Ta impresivni vijolični vibrator ima tudi to sposobnost, tako da bo igrivo izpolnil vaše divje fantazije. Lahko dodaja mehko, pa tudi trdo, samo od nas bo odvisno, kaj hoče od te luksuzne silikonske igrače. Sprejmite izziv in se pustite očaran s čutnim potiskom do dih jemajočega orgazma.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Black

    Se tudi vam zdi, da je dvojna stimulacija boljša od stimulacije v enem mestu? Tako je razmišljala tudi Lelo, odvetnik pa se pripravlja na najbolje razvit zajčji vibrator na svetu - Sorayo 2. Zelo drago bo, da se tvoja točka g in klitoris izgubita, zaplešeta, urina in neopazna. Zagotovo boste ga vzredili. Vendar pa ne ločite in povečajte prednosti elegantnega vibratorja.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Zatič b-Vibe Rimming 2 komaj čaka, da ugodi vašemu analu. Pri tem mu bodo pomagale vrtljive kroglice in vibracije, ki mešajo konico žebljička. Ta kompaktni zatič vam omogoča igranje razburljivih iger v javnosti zahvaljujoč brezžičnemu krmilniku in bo spodbudil vsa mesta, ki to zahtevajo. Narejen je iz prvovrstnega silikona, zato je svilnato mehak in varen za telo ter se polni preko USB-ja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Pink

    Si želite erotično igračo, ki vas zagotovo ne bo razočarala? Snail Vibe so zasnovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se bo vašim potrebam, vas razveselila z dvojno stimulacijo in z njo doživela najboljše orgazme! Ugotovite, zakaj je takšen, kot je, in vedite, da z njim ne boste potrebovali nobene druge igrače.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Vrhunski vibrirajoči analni čep s premišljeno obliko in 3 zmogljivimi motorji. Prepustite se tej kakovostni igrači in nepremagljivi analni stimulaciji, ki vam jo bo dala.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Uživajte v zabavi in vznemirjenju Jive, novic iz We-Vibe. To je vibrator, ki ga upravlja aplikacijo, tako da se lahko prepustite samostojni prostoročni igri ali pa nadzor zaupate svojemu partnerju, ki je morda na drugem koncu sveta in še vedno strastno draži. Dodajte malo avanture svojemu intimnemu življenju in ne dovolite, da pade v dolgočasno rutino, pri tem vam bo pomagal Jive.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova in izboljšana različica kultnega vibratorja srednje velikosti podjetja LELO, ki zagotavlja najintenzivnejše zadovoljujoče občutke z gladkim in čutnim dotikom. Ta nadgrajena uspešnica LELO vključuje 100 % močnejše vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadgrajena različica priljubljenega vibratorja LELO s polnim občutkom G točke, ki ima zdaj za 100 % večjo moč vibracij in je popolnoma vodoodporen.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Blue

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Če ste oseba, ki meni, da sta dva orgazma boljša od enega, vas čaka užitek. Soraya™ 2 je najbolj razkošen zajčji vibrator na svetu, ki ponuja optimizirano dvojno stimulacijo za klitorisni orgazem in orgazem točke G na povsem novi ravni. Soraya™ 2 je s svojo razkošno zasnovo in nezamenljivo obliko popolna kombinacija moči in natančnosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Pink

    Izboljšan G-spotter je boljši kot kdajkoli prej! V primerjavi s predhodnico ima Mona 2 2x več urina za intenzivnejšo stimulacijo. Poleg tega je Mona 2 100% vodoodporna.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kakovost in ergonomija sta zaščitni znak sistema strap-on-me®. Ta vibracijski strap-on, ki je izdelan iz silikona mehkega dotika in opremljen s tremi izjemno močnimi in neodvisno krmiljenimi motorji, je zaradi upogljivega vratu s pomnilnikom položaja, ki se popolnoma prilega vsaki intimni anatomiji, tudi izjemno enostaven za nošenje. Ponuja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G ter je na voljo v različnih velikostih za zadovoljitev vseh želja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni vibrator Eric priljubljene blagovne znamke Mystim združuje učinkovite vibracije in priljubljeno električno stimulacijo v eni napravi. Vibrira, mravljinči, utripa, vse v enem!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparent

    Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Uživajte v popolni analni stimulaciji z Elite Vibrating Ass Thruster, skritim v diskretnem paketu. Odvijte pokrov in na eni strani povežite vibrator, na drugi pa močan prisesek. Ste pripravljeni na divjo vožnjo? Če je tako, ne preostane drugega, kot da začnete uživati ne le v genialnem gibanju gor in dol, ampak tudi v neverjetni moči vibrirajoče krogle, skrite v končni konici, in prijetni toplini, saj se vibrator lahko segreje do 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je izdelan za oblačila, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativna silikonska zaščitna očala, ki omogočajo varno nošenje. V primeru drugih kletk iz polikarbonata, ki vsebuje plastiko, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da vam ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparent

    Se bojite nezvestobe ali želite le vnesti iskrico v vaš intimni odnos? Želite preizkusiti nove erotične igre, povezane z željo, ki je ne bo mogel zadovoljiti brez vas? Ni boljše rešitve kot zaklepanje.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona Wave Purple

    Iščete nekaj revolucionarnega? Smo že našli! Lelo bo tekmoval z novo tehnologijo WaveMotion in zagotovo bo to dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Spoznajte prvi vrhunski zatič, ki je opremljen z vrtljivimi kroglicami in vibrirajočo konico za popolno stimulacijo in neskončen orgazem.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Privoščite svoji zadnjici trojno skušnjavo. 17x P-Trigasm ima močno brenčeče  steblo s 3 hitrostmi in 4 vzorci zunanjih vibracij. Vsebuje tudi več vrst vrtečih se kroglic pod površino osnove gredi, ki se s 5 nastavitvami zapeljivo vrtijo okoli vašega sfinktra. Nazadnje se kroglice pod površino konice premikajo navzgor in navzdol ter z dodatnimi 5 načini gibanja dovajajo mleko v vašo sladko točko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Black

    Loki bo ugajal predvsem moškim, ki se ne bojijo odkrivanja novih dimenzij užitka. Popolnoma anatomsko oblikovan in popolnoma ukrivljen za intenzivno masažo moške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 114 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.