×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno silikon 5 - 5,9 cm

Elementi 65 do 96 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • HiSmith HSD31 Realistic Silicone Tentacle Dildo Strong Suction Cup 8.59" Pink-Purple

    Ste naveličani realističnih dildov in iščete nekaj malce bolj pošastnega? Ta dildo nenavadne oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in prijetno mehko površino. Uživaj na svojem potovanju z njim in uporabljaj njegovo končno prisesek.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Predvsem ti je všeč jezik, ki kroži okoli tvojega analnega in včasih v njem? Sir Richard je prisluhnil tem željam in ustvaril to edinstveno napravo s pametnim jezikom, ki bo oblizoval vaš občutljiv analni predel ter mirno in rahlo prodrl v danko. Uživajte tudi v prijetnem ogrevanju in izberite raven vibracij med 5 načini in 2 hitrostmi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA69 Extra-Length Silicone Vibrating Dildo KlicLok 11.8" Skin

    Ali sanjate o res globoki penetraciji z res dolgim realističnim dildom? Vaše sanje se uresničijo s tem dildojem za vaš jebeni stroj HiSmith. Pripravite se, da boste zajeli sapo, ko se zvijate v orgazmičnem užitku s tem ekstra dolgim dildojem z realističnim videzom za najbolj pristna doživetja! In veš kaj je najboljše? Dodate lahko tudi vibracije!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 17

    Pripravljamo dildoje, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem navihanem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno izdelanih dildojev, od katerih vas bo eden očaral s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Uvajanje v vagino ali anal je en velik užitek, zato ga ne zamudite.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • HiSmith HSD05 Curved Giant Silicone Animal Dildo Suction Cup 8" Gold

    Ste naveličani realističnih dildov in iščete nekaj malce drugačnega? Tudi dildo nenavadne živalske oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in prijetno mehko površino. Uživajte v uporabi z njim in uporabite njegovo zadnjo prisesek.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Iščete vsestranski masažni pripomoček, ki vas bo razbremenil stresa vsakdana in, če želite, čutno razveselil tudi vaše občutljive predele? Relyme je točno to, kar potrebujete! Je kakovostna vibrirajoča glava z močnim motorjem in 10 vibrirajočimi funkcijami od nežnih in sproščujočih do močnih in razburljivih! Dodajte lubrikantni gel na vodni osnovi in uživajte z največjim užitkom in sprostitvijo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 11" Silicone Dual Density Cock Brown

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in ubija vse bolj boleče. Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite popolnoma nov občutek navdušenja. Vrtljiva mehka silikonska rebra zagotavlja nežno, a intenzivno draženje klitorisa. Če želite pomnožiti svoj užitek, samo uporabite svoj najljubši mazalni gel in se odpravite na potovanje do edinstvenega vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 10

    Ste naveličani dildojev, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem navihanem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno izdelanih dildojev, od katerih vas bo ta očaral s svojo zasnovo, ki spominja na lignje. Uvajanje v vagino ali anal je en velik užitek, zato ga ne zamudite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    na vodni osnovi in po nanosu lahko počasi vstavite poševno konico v primež in uživate v tem izjemno velikem zatiču. Zaradi jeklene podlage se bo vaša rit počutila bolj kot kdaj koli prej. Všeč vam bo, kako to podlago vleče gravitacija!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 74

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 60 Glow in the Dark

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Flesh

    Realistični dildoji niso dovolj za nikogar! Ta očarljiv silikonski trak s trdnim notranjim jedrom in posebnim zunanjim materialom Silexpan bo izpolnil vsako vašo željo. Si želiš težjega? Ohladite ga v hladilniku! Ali pa je mehkejši? Potisnite ga v mikrovalovno pečico za nekaj minut! Všeč vam bodo tako temperaturne igre kot tudi vse vznemirljive izkušnje, ki vam jih bo ta dildo prinesel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Doživite enega največjih užitkov s tem analnim čepom Knock Knock. Njegovo anatomsko oblikovano telo skriva jekleno kroglico, ki glede na vaše gibanje zadene notranjost sten zatiča in tako daje vašemu analu prijetno stimulacijo. Zatič je izdelan iz mehkega in udobnega silikona in je zaradi svoje oblike zelo udoben za vstavljanje.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD04 Squamule Silicone Dildo Suction Cup 8.1" Gold

    Ste naveličani realističnih dildov in iščete nekaj malce drugačnega? Ta dildo nenavadne stimulativne oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in prijetno mehko površino. Uživajte v svojem užitku z njim in uporabite njegovo končno prisesek.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Realm Lycan Lock On Werewolf Dildo

    Ne gre samo za folkloro, ampak za uresničitev vseh vaših divjih fantazij z Realmom! Lycan dildo je izdelan iz mehkega, fleksibilnega in ročno ulitega platinastega silikona najvišje kakovosti. Čeprav je bitje nekoliko čudno, vam bo všeč njegova mat struktura, površina in detajli ter ga navdušite, da boste dobrodošli na luni!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA71 Slightly Curved Silicone Vibrating Dildo KlicLok 8.25" Skin

    Ste naveličani realističnih dildojev in iščete nekaj malce pošastnega? Ta dildo nenavadne oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo, je rahlo ukrivljen in ima prijetno mehko površino. Z njim uživajte na svojem potovanju užitka in dodajte tudi vibracije, njihovo raven boste narekovali prek krmilnika.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Si predstavljate, kako bi bilo, če bi imel vaš penis nadnaravne sposobnosti? Vibrirajoči prstan Zeus bo oživel vašo domišljijo! Podaljšal in okrepil bo erekcijo, njegova dva motorja v zgornjem in spodnjem delu pa bosta vas in vašega partnerja božala s čutnimi tresljaji. Uživajte v erotičnem draženju z njim v paru ali poskusite sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs INVADER Cocksheath Black Ice

    Napadalec je prvi jajčnik penisa, vedno bo ubil in trd! Njegov obraz bo povečal vašo sposobnost v Debeliniju, konec pa bo zavrnjen, ker bo poskrbel, da bo vaša želja bolj uživala v vsem. Igrajte, kot želite, ali pa naj vas obdržijo v mestu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod močjo francoskega poljuba samega Casanove? Ta genialna rdeča igrača ima čutno okreten jezik, ki bo božal vaš klitoris na 12 različnih načinov. Zaljubite se v strastno vibracijo, mehak silikon in uživajte v orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Mozaični erotični pripomočki so pogosto prezahtevni in težki za uporabo v pari. Elegantna MANTA je vsestranska za uporabo tako, da se vaš penis spremeni v vibrator, pa tudi ustnik z ustnim delom, ki pomaga priklicati težo kroglaste škrge. Ne ubijajte jih zaradi samozadostnosti! MANTY Tuesday ohranja mazalni gel v pravem mestu in zagotavlja boljše koristi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Iščete ustrezno masažno glavo za ustrezno stimulacijo in ustrezno masažo? Spoznajte Megawand! Je polnilni stimulator za neskončne orgazmične kombinacije. Ponuja vam 20 načinov vibriranja in 8 nastavitev intenzivnosti, kar je 160 različnih možnosti! Naj prožna silikonska glava nežno stimulira klitoris ali katero koli mesto na telesu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Združite prijetno s koristnim in urite svojo vzdržljivost s tem priročnim masturbatorjem! Prilega se vaši roki in vašemu penisu kot rokavica in vam omogoča 3-točkovno stimulacijo s prožnimi krili. Fleksibilni del pokriva glavico in moda, moški z erektilno disfunkcijo pa bodo uživali v njegovi moči. Nežne pikice okoli glavice vas bodo prijetno zmasirale, na srednjem delu telesa penisa pa spodbudne žlebove, za moda pa bolj čvrste pikice. Uživajte v učinkovitem treningu za daljšo vzdržljivost!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realistixxx RealNature Boy 24,7cm

    Tako res, kot gori! Ta podvrženi dildo Real Thing proizvajalca Realistixxx se razlikuje po svoji prelomni zasnovi, veliki žalosti, žilah in modi. Je sprejemljivo, njegova površina je intenzivno stimulirana. Narejen je iz izjemno mehkega in udobnega silikona ter je kapsuliran. Ampak ne čakajte in pojdite v posteljo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.