×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski 5 - 5,9 cm

Elementi 65 do 96 od 112 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 14 Flesh

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj pa poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen, vibrira in je tudi vodoodporen? Zagotovo vam bo všeč mehak PVC material in tudi velikost tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Preobleke za intimno potovanje do vašega doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Iščete vsestranski masažni pripomoček, ki vas bo razbremenil stresa vsakdana in, če želite, čutno razveselil tudi vaše občutljive predele? Relyme je točno to, kar potrebujete! Je kakovostna vibrirajoča glava z močnim motorjem in 10 vibrirajočimi funkcijami od nežnih in sproščujočih do močnih in razburljivih! Dodajte lubrikantni gel na vodni osnovi in uživajte z največjim užitkom in sprostitvijo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 10" with Scrotum Skin

    Očarljivo realističen dildo, ki ga je težko primerjati od nikoder! Njegova vizija je čudovita kopija pravega penisa, ki izgublja barvo žolča in žil. Ima vibracije, urin in je izdelan iz gume.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Si predstavljate, kako bi bilo, če bi imel vaš penis nadnaravne sposobnosti? Vibrirajoči prstan Zeus bo oživel vašo domišljijo! Podaljšal in okrepil bo erekcijo, njegova dva motorja v zgornjem in spodnjem delu pa bosta vas in vašega partnerja božala s čutnimi tresljaji. Uživajte v erotičnem draženju z njim v paru ali poskusite sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper iz koži prijaznega silikona in z 2 zankama, od katerih je ena nastavljiva po velikosti, zagotavlja povečan učinek krvnega obtoka in podaljšuje ljubezensko igro. Dodatne vibracije stimulirajo oba partnerja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA71 Slightly Curved Silicone Vibrating Dildo KlicLok 8.25" Skin

    Ste naveličani realističnih dildojev in iščete nekaj malce pošastnega? Ta dildo nenavadne oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo, je rahlo ukrivljen in ima prijetno mehko površino. Z njim uživajte na svojem potovanju užitka in dodajte tudi vibracije, njihovo raven boste narekovali prek krmilnika.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Mozaični erotični pripomočki so pogosto prezahtevni in težki za uporabo v pari. Elegantna MANTA je vsestranska za uporabo tako, da se vaš penis spremeni v vibrator, pa tudi ustnik z ustnim delom, ki pomaga priklicati težo kroglaste škrge. Ne ubijajte jih zaradi samozadostnosti! MANTY Tuesday ohranja mazalni gel v pravem mestu in zagotavlja boljše koristi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Iščete ustrezno masažno glavo za ustrezno stimulacijo in ustrezno masažo? Spoznajte Megawand! Je polnilni stimulator za neskončne orgazmične kombinacije. Ponuja vam 20 načinov vibriranja in 8 nastavitev intenzivnosti, kar je 160 različnih možnosti! Naj prožna silikonska glava nežno stimulira klitoris ali katero koli mesto na telesu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte celotno telo ali stimulirajte občutljiva področja s to Shaka vibrirajočo glavo! Je vsestranska igrača s čudovitim dizajnom. Zahvaljujoč prilagodljivemu vratu pride povsod, kjer so njegove vibracije potrebne, in vam ponuja 3 nastavitve vibracij in 5 hitrosti. V paketu boste našli tudi očarljivo torbico, ki lahko postane hišica za glavo ali pa jo nosite kot seksi torbico. Uživajte v sproščujoči ali stimulativni masaži, kadar koli želite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Ali sanjate o najbolj vznemirljivem poljubu? Ta igrača se ne imenuje zaman poljub. Ima dih jemajočo obliko popka in priročen jezik, ki vas bo s svojimi vibracijami popeljal do vrha blaženosti. Uživajte v prijetnem dotiku kakovostnega silikona in verjamemo, da boste zagotovo cenili praktično polnjenje preko USB kabla.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Končno je tukaj! Čudovita vibrirajoča glava, uglašena do popolnosti. Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prožna, tako da se lahko z njo odpravite kamor koli, in je izdelana iz mehkega in visokokakovostnega silikona, tako da vam bo njegov dotik všeč. Ročaj je narejen iz istega silikona, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Nič vas ne napolni analnega kot napihljiv zatič in nič vas ne peče bolj kot vibracije! Kiotos-Vibez Viento Plug je napihljiv analni vibrator zanj in zanjo. Ponuja vam 7 hitrosti vibracij in funkcijo napihovanja. Izdelan je iz kakovostnega in gladkega silikona, ki je prijeten in popolnoma varen. Zato zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu kolegu in začnite analno vožnjo s polno hitrostjo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v to vibrirajočo glavo Jacky O. Ima robustno glavo z valovito teksturo na upogljivem gibljivem vratu, tako da jo lahko z njo dobite, kjer koli jo potrebujete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Združite prijetno s koristnim in urite svojo vzdržljivost s tem priročnim masturbatorjem! Prilega se vaši roki in vašemu penisu kot rokavica in vam omogoča 3-točkovno stimulacijo s prožnimi krili. Fleksibilni del pokriva glavico in moda, moški z erektilno disfunkcijo pa bodo uživali v njegovi moči. Nežne pikice okoli glavice vas bodo prijetno zmasirale, na srednjem delu telesa penisa pa spodbudne žlebove, za moda pa bolj čvrste pikice. Uživajte v učinkovitem treningu za daljšo vzdržljivost!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    To ni kateri koli prstan, je svilnato gladek silikonski dragulj z dodanim stimulacijskim delom. Pomagal vam bo do močnejše in daljše erekcije, uživali pa boste v močnih vibracijah, usmerjenih direktno v presredek. Pustite se premamiti s 3 hitrostmi vibriranja in 4 vzorci vibriranja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovativni Satisfyer Threesome 3 s 3 leti uporabe in 3 pogonskimi motorji zagotavlja stimulacijo lobanjskih stanj in klitorisa na širokem območju. Mehki silikon je tako poseben v koži.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super moč v čudoviti vibrirajoči glavi za masažo celega telesa, a tudi intimno stimulacijo. Ta masažna glava Super Strong Wand za ponovno polnjenje ima izjemno dolg ročaj in premično masažno glavo za udobno ciljanje. Ponuja vam 5 načinov vibriranja in 3 hitrosti vibriranja, med katerimi preklapljate s pomočjo gumbov na ročaju. Pridite na težko dostopna mesta in uživajte v mehkem dotiku glave in osupljivi vibracijski moči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Še bolj intenzivna stimulacija kot s klasično masažno glavo! Edinstvenost Brush Crush je v ravni teksturirani glavi, ki vas bo še bolj razdražila. Z njim pobožajte klitoris ali druge erogene cone na telesu in izbirajte med 20 različnimi nastavitvami vibracij in 8 stopnjami intenzivnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Vsi si to želijo! Vibrirajoči dildo D Perfect je pravi model pravega tiča, D Perfect je tudi njegova plesna in plesna kopija. Narejen je iz priljubljenega materiala Ultraskyn, ki ga s pravo človeško kožo težko prepoznamo. Ima tudi vibracije, urin in trdo hrano. Sprejmite kakovost blagovne znamke Doc Johnson, ki se na trg uvršča s serijo učinkovitih dildojev po dostopni ceni.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Se podajate v svet erotičnih igrač in iščete prave pomočnike? Preizkusite GoPower, najbolj zasvojljive igrače na trgu! Med njimi je Noah, masažna glava za občutljive intimne predele, pa tudi za sproščujočo masažo otrdelih mišic kjerkoli na telesu. Ponudil vam bo 25 opojnih vibracijskih funkcij skozi gladko zaobljeno glavo iz prijetnega silikonskega materiala. Razvajajte svoje telo in dušo s to priročno vibrirajočo glavo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob vsak dan uvaja inovacije! Njihov cilj je največji užitek pri moškem samozadovoljevanju! In zato Pulsar, pameten masturbator, stremi k vašemu največjemu užitku. Njegova prožna krila tesno obkrožajo vaš penis in vam pokažejo novo raven užitka s 30 nastavitvami vibriranja. Sprostite se, uživajte in eksplodirajte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se na primer v ta zvijač analni vibrator, ki vas bo globoko v sebi razveselil in zadovoljil želje, za katere morda niti niste vedeli.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    Ali želite doživeti največje navdušenje, ki ga prinaša želod? Ta utripajoči masturbator vas bo razvajal! Opremljen je z edinstvenim jezikom in 10 funkcijami vibriranja. Notranja tekstura vas bo čutno pobožala in ne bo trajalo dolgo, da boste podlegli dodatnemu orgazmu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 112 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.