×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris 2 v 1 5 - 9,9 cm

Elementi 33 do 43 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojni užitek, oh la la! Uživajte v čutnih poljubih na vašem klitorisu in širše, French Kiss Suck & Play ve, kaj potrebujete. Ima 2 zamenljiva nastavka in lahko vibrira v 12 načinih ter tudi sesa v 12 načinih. Njegovi trojni plapolajoči jeziki iz kakovostnega silikona bodo razveselili vaše najbolj občutljive točke, nastavek za sesanje pa vam bo v hipu poskrbel za pravi orgazem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Ali menite, da vaš skupni užitek s sogovornikom ne bi mogel biti boljši? Napaka! Ta erekcijski obroč krepi moč erekcije, poleg tega pa strastno vibrira in bo ob vsakem udarcu neverjetno spodbudil klitoris. Intenzivnost vibracij je 10 in njegov super fleksibilen material obdaja vsak penis. Vstopite v področje običajnih orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aika Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantno vibrirajoče jajce z dvojno stimulacijo in daljinskim upravljanjem z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljalo v nebesa? Polnilna Vive Aika bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponujal vam bo 10 funkcij vibriranja za točko G in 10 funkcij vibriranja klitorisa. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ta igrivi vibrator iz kolekcije California Dreaming vas bo navdušil s svojo čudovito funkcijo dodajanja! Poleg tega bo razkazoval vaš klitoris, ki bo tako močno spodbudil vibracije, da vas bo orgazmično nebo, na katerem se boste kmalu znašli, neskončno zasvojilo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in se polni preko USB-ja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Očarljiv kovček in v njem priročna igrača Mon Ami, ki vam bo dala nebeško blaženost. Je edinstven, zabaven, prijeten in predvsem vsestranski, saj je vibrator in stimulator klitorisa s funkcijo sesanja hkrati. Odkrijte moč 2 močnih motorjev in pustite, da vam vzameta dih!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite uživati v še več ljubezenskih igrah v dvoje? Ta vibrator Bound Love Couples vam bo s svojo ergonomsko obliko zagotovil največje udobje in bo s svojimi vibracijami in pulzami stimuliral erogene cone. Deluje tako, da eno roko položi v nožnico, drugo pa pusti, da skrbi za klitoris. Tudi vaš partner bo užival v tresljajih med penetracijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Prostata in G-točka vam bosta prišla še kako prav! Kako boste uporabljali ta vibrator, je odvisno od vas. V obeh primerih bo poskrbel tako za eno od občutljivih notranjih točk kot za zunanje erogene cone. Vibrirajoči del na koncu podstavka popelje klitoris v predstavo ali igro. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja v 2 močnih motorjih.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Ste bili vedno romantična duša? Ta ljubeča igrača v obliki srca je samo za vas! Hkrati pa je tudi popolno darilo za vsako priložnost za osebo, ki vam je res pomembna. Na prvi pogled je Mon Luv naravnost čudovit in eleganten srček, ki predstavlja dve igrački v enem. Ločite dva dela in spoznajte okreten jezik s 5 funkcijami lizanja za stimulacijo klitorisa ali uživajte v čutnem sesanju s 5 funkcijami, ki jih zmore druga polovica srca.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Prostata na G-točki vam bo čim prej prišla na vrsto! Kako boste uporabljali vibrator, je odvisno od vas. V obeh primerih bo poskrbel tako za občutljive notranje točke kot za zunanje erogene cone. Vibrirajoči del na koncu podlage bo potisnil klitoris v igro. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja v 2 močnih motorjih.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Se vam zdi, da je lahko vaše ljubljenje še bolj čutno, pa še niste našli prave igrače? Zelje je očarljiv vibrirajoči obroč s 7 načini in 3 hitrostmi, ki jih lahko upravljate z enim gumbom. Izdelan je iz kakovostnega in mehkega silikona, je vodoodporen in prijeten do telesa. Prepustite se vibrirajočemu božanju, medtem ko ljubite svoj klitoris in odkrijte moč običajnih orgazmov!

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 43 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.