×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 9,9 cm silikona predvsem za ženske

Elementi 65 do 96 od 117 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. GIGI je verjetno najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih točk G, kar je bilo ustvarjeno. Zahvaljujoč sploščeni konici je idealen za odkrivanje te erogene cone. Nove izboljšave vključujejo mehkejši silikon, popolnoma vodoodporen dizajn in 100 % večjo zmogljivost v vseh 8 načinih vibracij.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Prefinjena in diskretna pri 10 točkah od 10, taka je ta očarljiva črno-rdeča vibrirajoča šminka. Njegova silikonska konica vas bo navdušila z 8 načini vibracij, vodoodporna oblika pa vas bo božala tudi v kopalnici. Dame, če ste iskale neopaznega ljubitelja potovanj, ste ga pravkar našli, veselite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Vaš osebni trener medeničnega dna! Kegel Rejuve je še pametnejši, kot pričakujete. Opremljen je z visoko občutljivimi večtočkovnimi senzorji, ki zaznajo tudi najfinejšo mišično moč. Priročna aplikacija Magic Kegel APP vam nato ponudi prilagojene tečaje usposabljanja, oceni vaš napredek in vam svetuje, kako najbolje izboljšati svoje žensko zdravje s krepitvijo mišic medeničnega dna.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova inovativna znamka Dame Eva II vas bo navdihnila z vašo ljubeznijo. Eva II je samostojna in je ni treba držati, ker ima hud kril, ki ga vzame pod usta in položi na klitoris. Eva II je nežna, lahka, vodoodporna in predvsem učinkovita, kar je pri ženskah drugačno. V paketu boste našli elegantna tla polne velikosti, ki služijo tudi kot prostor za prihranek vaše male koristi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    S to čudovito igračo se boste zabavali ne samo v spalnici! Vibrirajoče jajce Jopen Amour lahko vzamete s seboj, vibracije boste nadzorovali preko srčnega krmilnika z dosegom do 5 metrov in lahko boste izbirali med 7 vibrirajočimi vzorci s 5 hitrostmi. Uživajte v vznemirjenju kadarkoli in kjer koli, krmilnik se popolnoma prilega vaši roki, igrača pa bo s svojo obliko in elegantnim videzom ugajala ne le vašim očem.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Remote Control Egg

    Uživajte v čudovitih in vznemirljivih občutkih, ki jih ne bo poznal nihče razen vas in vašega partnerja, ki mu zaupate upravljavca jajca užitka. 10 načinov vibriranja in hitrosti tega silikonskega čudeža vas bo navdušilo kjer koli v vaši nožnici (tudi v javnosti)! Naj se vaš dragi zvečer druži z vami v lokalu in vas ogreje za strastne norčije, ko se vrnete domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo zlahka proslavite svojo spolnost! Primeren je za vse priložnosti, sami ali v paru, navdušila vas bo ekskluzivna cena, ki je ob praznovanju 20-letnice znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Uživajte v prijetnih vibracijah kogar koli in kjer koli želite! Ta novi, izboljšani Vibre Egen Breezer ima močnejši motor in zmogljivejše funkcije! Program Breeze 2.0 tukaj je vibrirajoče jajce iz visokokakovostnega silikona, ki bo povzročilo vibriranje na 10 načinov, ki jih boste preklapljali z daljinskimi upravljalniki. Popeljite tega partnerja in mu dovolite, da prevzame nadzor nad vašim navdušenjem, tudi v javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Zdravo razburjenje in veliko seksi zabave! To polnilno vibrirajoče jajce Shaking Love Ball iz Javide ima tresoč pulzirajoč magnet z možnostjo premikanja gor in dol pri 8 različnih hitrostih. Sestavni del jajčka je tudi jajce, ki ga lahko zaupate svojemu sogovorniku in pustite, da vam užitek narekuje partner. Odkrijte prijetno mehko silikonsko površino, predvsem pa vznemirljive občutke, ki vas čakajo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vas zna intenzivno razvajati z globokimi vibracijami. Zahvaljujoč prešitemu dizajnu in obsežni obliki se ta mini vibrator dobro drži in vam omogoča uživanje v vsej svoji raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot z Bad Bitch Lipstick! Njegov čudovit zlati dizajn skriva vaš najljubši odtenek v obliki 10 močnih vibrirajočih funkcij, ki vas bodo popeljale na vrhunec navdušenja. Naj izstopa na vaši nočni omarici ali jo nosite povsod s seboj, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežno roza in strastno priročen vibrator #CharmMe! Narejen je iz visokokakovostnega silikona in je zato prijetno prožen. Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, sok pa boste dostavili prek kabla USB. Razveselite katero koli mesto na svojem telesu in se razveselite s ljubko igračo za vse priložnosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmično nevihto! Georgeovo ljubeče vibrirajoče jajce se skriva v vaši vagini, medtem ko njegov krmilnik leži v vaši ali roki vašega kolega. Nato vas bo razvajala mehka silikonska površina in tresljaji, zaradi katerih se vam bodo kolena začela tresti. Naj vas ogreje kadarkoli in kjer koli.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Pametno in ljubeče vibrirajoče jajce! Čudovita škatlica in v njej skrit rdeč dragulj iz svilnato mehkega silikona, takšen bo prvi vtis s Sundae. Drugi bo vznemirljiv in čuten! Vibrirajoče jajce ima zelo zmogljiv motor, ki vas bo dražil s svojimi vibracijami. Prenesite aplikacijo na svoj mobilni telefon in dovolite, da vaš partner prevzame nadzor nad vami z drugega konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luksuzna vibrirajoča jajca vrhunske kakovosti, pod katero je podpisana blagovna znamka Svakom! Uživajte v njih v 25 razburljivih izkušnjah + pametno delo z vsemi kot bonus. Uživajte v kadetih Elva in v vsem, kar iščete, da se vaše glavne fantazije uresničijo!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod močjo francoskega poljuba samega Casanove? Ta genialna rdeča igrača ima čutno okreten jezik, ki bo božal vaš klitoris na 12 različnih načinov. Zaljubite se v strastno vibracijo, mehak silikon in uživajte v orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojni užitek, oh la la! Uživajte v čutnih poljubih na vašem klitorisu in širše, French Kiss Suck & Play ve, kaj potrebujete. Ima 2 zamenljiva nastavka in lahko vibrira v 12 načinih ter tudi sesa v 12 načinih. Njegovi trojni plapolajoči jeziki iz kakovostnega silikona bodo razveselili vaše najbolj občutljive točke, nastavek za sesanje pa vam bo v hipu poskrbel za pravi orgazem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Purple

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polno zaposlenega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Uživajte v prijetnih vibracijah kadarkoli in kjer koli želite! Ta nova izboljšana različica vibrirajočega jajčka Ocen Breeze ima še zmogljivejši motor in zmogljivejše funkcije! Nagrada Breeze 2.0 tukaj je vibrirajoče jajce iz visokokakovostnega silikona, ki vas bo dražilo z vibracijami v 10 načinih, med katerimi boste preklapljali z daljinskim upravljalnikom. Zaupajte tega voznika partnerju in mu dovolite, da prevzame nadzor nad vašim navdušenjem, tudi v javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Si želite nekaj več kot le vibrirajoče jajce? Ta igrača s čutno teksturo vas bo navdušila s svojo edinstveno funkcijo vrtenja! Odličen je za samostojno uporabo in uporabo v paru, saj se funkcije krmilijo preko krmilnika z dosegom 10 m. Zato sprostite svojo domišljijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Ste pripravljeni na orgazmične užitke? I'm So Egg-cited boža vaše erogene cone ne le z močnimi vibracijami, temveč tudi s pulzirajočimi funkcijami ob konicah. Jajce se ponaša z visoko kakovostjo, 7 načini stimulacije in pulziranja s preprostim upravljanjem. Všeč vam bo dotik mehkega silikona in daljinski upravljalnik vam bo ponudil nove možnosti. Privoščite si razburljivo zadovoljstvo in vrhunsko priročno igračo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Ali sanjate o najbolj vznemirljivem poljubu? Ta igrača se ne imenuje zaman poljub. Ima dih jemajočo obliko popka in priročen jezik, ki vas bo s svojimi vibracijami popeljal do vrha blaženosti. Uživajte v prijetnem dotiku kakovostnega silikona in verjamemo, da boste zagotovo cenili praktično polnjenje preko USB kabla.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Panty Vibe Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni se ugnezdi v vaše spodnjice in vam bo ugajal kadarkoli in kjer koli. Njegov učinkovit ukrivljen dizajn se prilagaja vašim intimnim obrisom in z njim se lahko igrate tudi v trenutkih samozaljubljenosti ali predigre. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Dobro vzdušje za vse ženske! Dame, ta ličila vam bodo všeč! To je naravnost čudovit vibrator z zabavno obliko in mehkim materialom. Prihaja s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je zagotovo nekaj, nad čimer boste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, lep silikon in tesen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aika Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantno vibrirajoče jajce z dvojno stimulacijo in daljinskim upravljanjem z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljalo v nebesa? Polnilna Vive Aika bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponujal vam bo 10 funkcij vibriranja za točko G in 10 funkcij vibriranja klitorisa. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening medeničnega dna in veliko razburjenja in zabave! Ta razburljiva sreča skriva kroglice z možnostjo vrtenja v 8 načinih. Vključuje tudi krmilnik z dosegom 5 metrov, s katerim boste intenzivnost izbrali sami ali pa jo zaupali svojemu ljubljenčku in mu pustili, da prevzame nadzor nad vami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ta igrivi vibrator iz kolekcije California Dreaming vas bo navdušil s svojo čudovito funkcijo dodajanja! Poleg tega bo razkazoval vaš klitoris, ki bo tako močno spodbudil vibracije, da vas bo orgazmično nebo, na katerem se boste kmalu znašli, neskončno zasvojilo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in se polni preko USB-ja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanite vzburjeni. We-Vibe Moxie+ je diskreten, čuten, mamljiv in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu lahko zaupate bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na svojem mobilnem telefonu in mu tako prepustite nadzor. nad svojim užitkom.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite zadovoljiti svojo G točko? Ta vibrator je zasnovan za vas! Je čudovito mehka, prilagodljiva in zasnovana natančno za stimulacijo vaše točke G s 16 načini vibracij. Njegova tanka oblika omogoča enostavno in nežno vstavljanje, potem pa je odvisno od vas, kako se boste z njim igrali!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 117 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.