×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 9,9 cm penis

Elementi 33 do 64 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta, ki bo omejil svobodo tvojega sužnja, ki si je še vedno ne zasluži. Njegov penis boste zaklenili v to kovinsko kletko in mu tako preprečili, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Vstavite gibljiv modri čep v sečnico in uživajte v občutkih, ki vam jih bo dal vaš novi ljubimec. Za varno rokovanje se konča s kroglico in je izdelan iz 100 % fleksibilnega in udobnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit

    Doživite skupni užitek z dorcelovim klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Naj bo vaš partner (ali suženj?) penis pod nadzorom, tudi ko niste doma!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ta kletka je vrhunec elastičnosti in mehkobe. Omogočil vam bo, da se igrate s čednostjo brez uporabe trde plastike ali težkih kovin, ki jih vedno spremljajo ključavnice. Razvila ga je blagovna znamka Oxballs, katere razvijalci so uporabili popoln TPR material.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, ti tvorijo neustavljiv srp v očeh ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hedy Ice-cream Blue

    Pripravljen je za elegantno sladko jajce, ki vsebuje muscari masturbator, ki je narejen iz zelo mehkega in sprejemljivega TPE materiala in ima stimulativno teksturo. Race so videti sladke, vendar so veliko boljše od slada. Ljudje, ki spodbujajo potovanja, lahko zlahka sledijo drug drugemu, vam dodajo ljubezen in prijetno življenje v realističnem in vznemirljivem življenju. Hedy je tudi idealen uspeh za vse moške.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Se radi igrate s svojo sečnico? Ta edinstven kos iz nerjavečega jekla bo vašim igram dodal novo raven. Ima 4 močne nastavljive roke, ki vam omogočajo intenzivno raztezanje. In kaj potem? Ko ste cev raztegnili na želeno velikost, lahko nadaljujete z uvajanjem svojih najljubših pripomočkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je enostaven za oblečenje, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativen silikonski varnostni ščit, ki preprečuje, da bi ga izvlekli. V primerjavi z drugimi kletkami, ki so narejene iz polikarbonata, ki vsebuje mehčala, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Spoznajte novo učinkovito igračo priljubljene blagovne znamke Oxballs. Je erekcijski obroč, ki deluje tudi kot ustrezna raztegovalka za moda.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Verjetno že veste, da bo z vibrirajočim obročkom vaše ljubljenje še boljše in intenzivnejše, a verjetno le iščete pravega. Za vas imamo odlično novico – že ste jo našli! Dvojni vibracijski obroč Poloqueth ima vse, kar potrebujete od takšnega pripomočka. Ima obroček za penis in moda, zmogljiv motor, občutljivo vibrira na klitorisu, čudovito se prilega, je prilagodljiv, vodoodporen in daljinsko voden. On je tisti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    No, res imate dolgo časa in veste, kako lahko izboljšata svoje ljubezenske razmere? Preizkusite masturbatorja, drek v jajcu, prestižno znamko Satisfyer! Je nenavadno utrjen, mehak in težko stimulira celoten penis. Toda ne omahajte in si umijte dlani s tem teksturiranim pomočnikom in odkrijte novo raven masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Uživajte v najboljši in najintenzivnejši samozadovoljevanju, ki je zdaj na dosegu roke z nastavkom Cock-Teaser, ki masažno glavo Kink Power Wand spremeni v izjemno močan tabor za samozadovoljevanje. Njegova notranja tekstura zagotavlja iznajdljivo stimulacijo, zaprt konec pa ponuja občutke, ki simulirajo sesanje. Prijeten in predvsem prozoren TPE material omogoča spremljanje poteka celotnega dogodka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ste igrivi in od samozadovoljevanja želite le najboljše? Desničar ne zmore sam! Opremite jo s tem dih jemajočim masturbatorjem, ki je zelo priročen in vsestranski hkrati. Narejen je z mislijo na potrebe moških in prinaša resnično vznemirljive izkušnje. Opremljen je s prijetno teksturo za neverjetne masaže in ima tudi več načinov vibriranja, izbirajte med!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve Kit Clear

    Poceni in enostaven način za odkrivanje novih izkušenj. Ti petelin ali dildo rokavi vam bodo pokazali drugačno raven užitka. So prilagodljivi, zato se prilegajo vsaki veliki igrači in so zelo enostavni za uporabo. Stane nekaj kron, zato ne razmišljajte po nepotrebnem in jih takoj dodajte v voziček!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Bubble

    No, res imate dolgo časa in veste, kako lahko izboljšata svoje ljubezenske razmere? Preizkusite masturbatorja, drek v jajcu, prestižno znamko Satisfyer! Je nenavadno utrjen, mehak in težko stimulira celoten penis. Toda ne omahajte in si umijte dlani s tem teksturiranim pomočnikom in odkrijte novo raven masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ta komplet za treniranje sečnice iz nerjavečega jekla vsebuje 7 čepov s premerom od 5 mm do 11 mm. Odličen komplet za začetnike fetiša zvočnih ali penisnih čepov. Čepi za penis so votli, zato lahko vaši moški sokovi zlahka izstopijo. Imajo 4 gladke kroglice, s katerimi se boste počutili neverjetno. Z dolžino vstavljanja 42 mm je to popolna dolžina za začetek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Ali bi si želeli, da bi ga lahko dobesedno tesno in varno zaprli? Ta kletka čistosti iz nerjavečega jekla bo poskrbela, da se bo zdelo, da pripada vam!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Zmogljiv vibrirajoči prstan Lingus znamke Adrien Lastic bo poskrbel za prijetnejše erotične izkušnje za vse strastne pare. Ima zmogljiv motor, ki za vas vibrira v 3 različnih načinih, je izdelan iz super mehkega, udobnega in fleksibilnega silikona, ima ergonomsko obliko in je diskretno tih. Zato ga oblecite in pustite, da bo vaše vsakodnevno ljubljenje naredilo izjemne izkušnje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hedy Ice-cream Pink

    Čeprav gre za elegantno sladoledno jajce, ki vsebuje moški masturbator, ki je izdelan iz zelo mehkega in prijetnega TPE materiala in ima izrazito stimulativno teksturo. Kače izgledajo kot sladoled, vendar so veliko boljše od sladoleda. Zahvaljujoč potovalni velikosti ga lahko vedno imate s seboj, obudite trenutke ljubezni do sebe in uživate v realističnih in vznemirljivih občutkih. Zahvaljujoč dizajnu je Hedy tudi idealno darilo za vsakega moškega.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Riffle

    Gospodje, vam je z lastno desnico dolgčas in iščete, kako bi lahko izboljšali svoje trenutke ljubezni do sebe? Preizkusite masturbator, skrit v tem jajcu, prestižne znamke Satisfyer! Je čudovito prožen, izjemno prožen in bo poskrbel za stimulacijo celotnega penisa. Zato ne oklevajte in opremite svojo dlan s tem teksturiranim pomočnikom in odkrijte novo raven masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Vas mika, da bi odkrili načine, kako še intenzivneje uživati v ljubezni? Preizkusite vibrirajoči obroč! Ta znamka Dream Toys ima snemljiv mini vibrator in nazobčan del za čutno stimulacijo klitorisa. Poleg tega umakne penis pri korenu, kar krepi in podaljšuje erekcijo in ga je zelo enostavno nadzorovati z enim samim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.