×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki 5 - 9,9 cm

Elementi 33 do 38 od 38 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • VIVE Aika Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantno vibrirajoče jajce z dvojno stimulacijo in daljinskim upravljanjem z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljalo v nebesa? Polnilna Vive Aika bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponujal vam bo 10 funkcij vibriranja za točko G in 10 funkcij vibriranja klitorisa. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Tornado Remote Control Rotating Butt Plug Black

    Razburljiv tornado pred vašimi zadnjimi vrati! Ta luksuzni analni čep iz Nexusa bo vašo analno igro dvignil na višjo raven, saj vam ponuja 6 načinov stimulacije vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 3 hitrosti vrtenja za neverjetno zadovoljivo izkušnjo. Zato zgrabite krmilnik in narekujte najboljšo kombinacijo za vaš anal!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Egg-Cellent jajce omogoča zelo globoko penetracijo in stimulacijo nožnice z vsakim gibom mišic. Dobite tudi neverjetno elektrostimulacijo, rezultat pa ni nič drugega kot osupljiv orgazem.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Kaj si želi vaše srce? Po bolj srčnem in razburljivem vzdušju? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Privoščite si pravi užitek!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 38 od 38 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.