×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masaža prostate za moške

Elementi 33 do 64 od 153 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    Twisting Tom je prvi štiripolarni stimulator prostate, narejen iz stoodstotnega visokokakovostnega medicinskega platinastega silikona.

    80,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Priročen prst (ne samo) za vaša zadnja vrata! Ta prilagodljiv stimulator prostate, podoben prstu, je idealen za stimulacijo prostate in maternice, lahko pa ga uporabite za stimulacijo točke G in klitorisa. Ima odstranljiv mini vibrator in z njim boste uživali v najbolj občutljivih trenutkih svojega življenja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Backie Black

    Ta stimulator prostate in nasipov znamke Pretty Love je narejen iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 30 učinkovitih načinov vibracij. Pustite se, da vas odnesejo globoke vibracije, ki zaradi svoje popolne oblike ciljajo na najbolj občutljivo mesto na moškem telesu, to je prostata. Kot vse sodobne erotične igrače je tudi ta izdelek polnilni.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Povabite Heavy Hit na zadnja vrata in ne bo vam žal! Je namerno ukrivljen in zelo udoben za nošenje. S svojo žametno mehko zunanjostjo in težko kovinsko notranjostjo se bo prijetno drgnil ob vašo prostato in vas poljubil. Noči za polnjenje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte v moči gibanja in vibracij! Ta analna igrača za popolno dinamično stimulacijo vaših zadnjih vrat lahko naredi popolnoma vse! Ogrel se bo na prijetnih 41 °C, prišel vam bo z močnimi udarci, hkrati pa bo vznemirljivo vibriral na končnem vrhuncu. Prepustite se vznemirjenju, analni strasti in popolnemu zadovoljstvu z vsem tem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je zasnovan posebej za moške, ki želijo odkriti nove dimenzije užitka z draženjem svoje prostate. Narejen je iz medicinskega silikona in je popolnoma anatomsko oblikovan za stimulacijo prostate in pregrade med anusom in modi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small je najboljši vibracijski čep za začetnike ali tiste, ki se želijo ogreti pred analnim seksom.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je zdaj še večji! Analni čep Ace smo ustvarili, da vam ponudimo vse, kar ste si kdaj želeli od analnih čepov.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playhouse Fine Stimulation Plug L Silver

    Vendar imajo pravi ljubitelji seks igre nekaj nesrečnega pekla! Ne le zaradi visoke kakovosti, nizkega vzdrževanja, ampak tudi zaradi dolge življenjske dobe. Ta zatič za stimulacijo prostate vas bo očaral s svojo ergonomsko obliko, ki vam bo pokazala prijetno masažo prostate. Raziti se!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V združuje večkrat nagrajeno obliko in anatomsko oblikovane konture najbolj priljubljenega moškega stimulatorja točke G na svetu z dodatno intenzivnostjo vibracij. Rezultat so orgazmi izjemne moči in globine, tako intenzivna doživetja, da bodo za vedno spremenila vaš pogled na spolne užitke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playhouse Impulse Prostate Plug Silver

    Vsak pravi ljubitelj seks igrač ima nekaj iz nerjavečega jekla! Ponaša se ne le z visoko kakovostjo, nizkim vzdrževanjem, ampak tudi z dolgo življenjsko dobo. Ta čep za stimulacijo prostate vas bo očaral s svojo ergonomsko obliko, ki vam bo pokazala res prijetno masažo prostate. Razvajajte se! Ali ste vedeli, da lahko nerjaveče jeklo pred uporabo segrejete ali ohladite? Hladna ali vroča voda bo dovolj. združljiv z mazivi na vodni in silikonski osnovi dolga življenjska doba (še življenjska doba) enostavno čiščenje ne izgubi svoje kakovosti tudi po letih super vzdržljiv in varen za telo za solo igre in igre v paru Približne mere: Skupna dolžina: 10 - 15 cm Premer: 2,5 - 3 cm

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playhouse Fine Stimulation Plug M Silver

    Vendar ima pravi ljubitelj seksa igro nezanesljivega jekla! Ne le zaradi visoke kakovosti, nizkega vzdrževanja, ampak tudi zaradi dolge življenjske dobe. Ta zatič za stimulacijo prostate vas bo očaral s svojo ergonomsko obliko, ki vam bo pokazala prijetno masažo prostate. Raziti se!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarljiv stimulator prostate s popolno premišljeno obliko. Ne bojte se, da mu zaupate najbolj občutljivo mesto na vašem telesu in se pustite, da vas ponese v najbolj intenzivno orgazmično nebo. Izberite enega od 9 načinov vibriranja in udobno napolnite svojo igračo prek kabla USB. Rebel stimulator je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, ne vsebuje ftalatov, skladen z EU REACH in je zato popolnoma varen za telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus je ustvaril Ace. Vse, kar ste si kdaj želeli od analnega čepa. Ta MEDIUM vibrirajoči analni čep je izdelan iz udobnega silikona, njegove stimulativne učinke pa še povečajo izbokline na peti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Izpolnite svoje erotične fantazije s tem analnim čepom! Ima popolnoma ukrivljeno obliko za natančno ciljanje na prostato in prijetno stimulacijo. Zaljubili se boste v njegov seksi prozoren dizajn, saj izgleda popolnoma veličastno in vsi imamo radi okusne igrače.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kdaj drugače kot zdaj odkriti dvojno stimulacijo orgazma! Ta stimulator vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 vibracijskimi funkcijami, ki zagotavljata vznemirljivo stimulacijo prostate in jezu, tretji motor pa poganja vrtljive kroglice s 3 hitrostmi. Uporabite daljinski upravljalnik in izberite čutno kombinacijo funkcij samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Odkrijte skrivne užitke igranja s prostato s tem kompletom, ki se giblje od začetnika do naprednega z vsemi vmesnimi stopnjami stimulacije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je izjemno pameten dvojni stimulator P-Spot, ki ga je preprosto uporabljati. Rude-Boyjev srednje velik obseg zagotavlja čvrsto in prilegajočo se stimulacijo skupaj z masažo perineja.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Želite odkriti orgazmični potencial, ki ga skriva vaša prostata? Ta stimulator iz trdne plastike ima ergonomsko obliko za natančen stik s protezo in hkrati roko za stimulacijo jezu. Cenili boste tudi enostavno rokovanje in cenovno dostopnost.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ta čudovit stimulator prostate vam bo padel v rit kot rokavica! Njegov krmilnik pade v roke bodisi vas bodisi vašega nasprotnika, ki lahko prevzame nadzor nad vami. Uživajte v 7 vzorcih vibracij, 4 hitrostih in čudovito mehkem silikonu, iz katerega je narejen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playhouse Fine Stimulation Plug S Silver

    Vsak pravi ljubitelj seks igrač ima nekaj iz nerjavečega jekla! Ponaša se ne le z visoko kakovostjo, nizkim vzdrževanjem, ampak tudi z dolgo življenjsko dobo. Ta čep za stimulacijo prostate vas bo očaral s svojo ergonomsko obliko, ki vam bo pokazala res prijetno masažo prostate. Razvajajte se!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Blue

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Pameten užitek za moške, ki poskrbi tako za penis kot za prostato. Ta analni vibrator iz linije Anal Fantasy Elite bo ugajal vsem občutljivim predelom. Njegova učinkovito ukrivljena konica s svojo gibalno funkcijo iznajdljivo dotakne prostato, erekcijski obroč pa to izkušnjo še poveča. 2 motorja z 10 načini vibriranja sta tu samo za vas in vaše zadovoljstvo!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision XPANDER X4+ Large

    Najnovejša generacija stimulatorjev prostate, ki poleg učinkovitega širjenja lastne spolnosti ponujajo tudi možnost raziskovanja. X2 zagotavlja popolno ravnovesje med stimulacijo prostate, anusa in presredka.

    129 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Helix Syn Trident

    Leta 2012 je Aneros predstavil Helix Syn. Zaradi popolne kombinacije odzivnosti in osredotočene stimulacije v kombinaciji z udobjem in eleganco silikona je Helix Syn postal najbolj priljubljen masažni pripomoček za moške G točke brez uporabe rok na svetu. Danes ponosno predstavljamo Helix Syn Trident, sintezo naših najnovejših inovacij iz serije Trident z našim najbolj razkošnim silikonom na žameten dotik doslej.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Podvojite blaženost z analnim pripomočkom, ki binglja in se vrti. 7x P-Gyro lahko uporabljate z daljinskim upravljalnikom ali brez njega, da lahko izbirate med 7 nastavitvami a​d vibracij, ki pulzirajo in utripajo v vaši luknjici. Medtem se bo konica vrtela v krogu znotraj vas in se vrtela proti vaši sladki točki.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Toplo elegantno za G-točko ali prostato, torej zanj in zanjo! Hkrati bo stimuliral prostato in nasip ter pojedel točko G in klitoris. V njegovem mehkem ohišju imata skrita dva zmogljiva motorja, ki vas bosta zagotovo razveselila! Pustite si biti zadovoljen!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Ta priročna igrača bo najboljši vodič za začetnike, ki odkrivajo lepote za stimulacijo prostate. Izdelan je iz plastike v kombinaciji s svilnato mehkim in gladkim silikonom, ukrivljenost stimulatorja pa obljublja popolno ciljanje na prostato. Robusten ročaj je tukaj za varno in enostavno uporabo.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvi pogled navaden analni čep klasične oblike. Na prvi pogled genialna igrača, ki bo izpolnila vaše sanje in vam prinesla resnično globoka in intenzivna doživetja. Ima Kinetic tehnologijo, ki simulira izjemno močno gibanje navzgor in navzdol znotraj stimulatorja in hkrati v vašem analnem delu. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku se bo udobno in prijetno igrati s partnerjem.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 153 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.