×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masaža prostate vodoodporen

Elementi 33 do 64 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Yale Purple

    Ali želite uživati v vibracijah v analnem prostoru tudi vsak dan? Yale bo vaš najljubši pomočnik! Njegovo prilagodljivo ohišje z gladko silikonsko površino bo navdušilo tako začetnike kot izkušene ljubitelje. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in se podajte na razburljivo potovanje do največjega analnega užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojna stimulacija in izjemno osupljiv orgazem? S Spotty RC ne bo težav! Blagovna znamka Nomi Tang prihaja na trg in jo je za razliko od predhodnika obogatila z daljinskim upravljalnikom in tudi zmožnostjo vrtenja premične glave do 360°. Telo tega stimulatorja vsebuje dva motorja, ki delujeta neodvisno drug od drugega. Prvi bo božal vašo prostato skozi vrtljivo glavo, drugi pa bo vibriral vaš jez z vibracijami. Zahvaljujoč ergonomski obliki ste lahko prepričani v natančno ciljanje, osupljivo zmogljivost in neverjeten orgazem.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Nexus Simul8 bo zagotovil največje zadovoljstvo za vas in vašega partnerja. Super raztegljiv obroček za penis in jajca bo poskrbel, da boste dlje časa trdnejši, medtem ko bosta ergonomsko oblikovana vibrirajoča gred in osnova med potiskom stimulirala prostato in perineum.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem majhne kroglice. In želiš še kaj več? Za 10x P za vas tudi čutno vibrira s hitrostjo, ki jo izberete z daljinskim upravljalnikom. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Ste si vedno želeli, da bi se vam dvignila zadnjica? Ne iščite več, saj je ta čudoviti dvomotorni masažni aparat za prostato vse, kar potrebujete! Z gumbi lahko uravnavate 10 hitrosti vibriranja, 5 hitrosti v električnem načinu in 2 lahka območja elektrošoka za dodatno stimulacijo.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Uživajte v močnem vznemirjenju, ki vam ga bo prinesla samo stimulacija prostate. Ta zatič je idealen za začetnike, ki so se odločili odpreti svoja zadnja vrata in eksperimentirati z izkušnjami. Plastični material v kombinaciji s silikonom vam bo omogočil udobje, robusten ročaj pa vam bo omogočil enostavno uporabo.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želite kaj več? P-Bender lahko upognete v poljuben položaj in vaš jez vam bo prišel prav, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Ali vaša prostata hrepeni po nečem intenzivnem in neverjetno prijetnem? Ta stimulator jo bo vznemirljivo trkal, dokler ne bo doživela dih jemajočega orgazma. Hkrati bo njen zunanji del čutno vibriral na vašem jezu in vam bo samo narekoval moč stimulacije preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je tvoj anal malo žalosten? Napolnite ga in razvajajte svojo luknjo z vibracijami ne samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljalnik, ki ga lahko izbirate med 3 hitrostmi vibriranja in 7 pulzirajočimi vzorci, v ritmu katerih bosta zvenela 2 motorja. Prilagodljiv vrat se prilagaja vašim razmerjem in ni vam več treba oklevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s stimulatorjem prostate Eclipse Roller Ball Probe Ne samo, da vam nudi 12 intenzivnih vibracijskih funkcij, ampak vas preseneti tudi z močno kroglo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah sami ali v družbi svojega partnerja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Imejte svojo prostato pod nadzorom! Ta ljubeči stimulator, imenovan Solsticij, se upravlja prek mobilne aplikacije in vas ne bo navdušil le s svojo inteligentno tehnologijo, temveč tudi s svojo ergonomsko obliko. Njegov zmogljiv motor, skrit v silikonskem ohišju, vibrira prednastavljene načine, glasbo, glas ali vaše ročno narisane vzorce. Pridi, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama in s partnerjem! Ta vibrirajoči analni stimulator vas bo očaral s svojo obliko, ki odlično cilja na občutljivo prostato in tudi s snemljivo močnim priseskom. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja in uživajte v njih, kjer koli želite, tudi v kadi ali pod tušem, ker je Wall Banger P-Spot vodoodporen.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najbolj natančna in vznemirljiva stimulacija prostate! Cilj te igrače je vaša prostata, ki jo božata dvoobratna gred in motor, ki vas bo navdušil s svojo močjo. Uživajte v dvojnih občutkih, saj stimulator jez uporablja tehnologijo sesanja zraka, ki vas bo popeljala po zaslugi najintenzivnih izkušenj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads – priročne in zabavne analne perle, to je vse, kar potrebujete! Imajo zmogljiv motor PowerBullet in vam tako zagotavljajo intenzivne tresljaje po celotni dolžini. Izbirajte s 7 neverjetnimi funkcijami in pretresite svoja jajca, da boste dobili največ stimulacije.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je vaš anal pripravljen na pravo navdušenje? Ta igrača ga bo pretresla! Njegov vrat vsebuje kroglice, ki bodo skupaj z vibracijami izpolnile vse vaše notranje želje. Zaobljena konica olajša vstavljanje in tudi udobno cilja na občutljivo prostato. Odkrijte veselje in uživajte na polno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    Z videzom črnega športnega avtomobila in občutkom priljubljenega Anerosovega Progasm Ice je najnovejša izdaja pripravljena na dirko do vašega doma. Najnovejši črni Progasm ima enake lastnosti kot steklo, hkrati pa je nezlomljiv! Naročite ga še danes in bodite prvi, ki ga boste imeli v svoji "garaži"!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate o raziskovanju lastnega telesa in odkrivanju bolj drznega užitka? Odkrijte 8 vznemirljivih nastavitev prostatnega vibratorja Lelo Billy 2. Njegova neverjetna moč vas bo zadovoljila intenzivno, a tudi nežno in verjemite, da ni več razkošne igrače, ki bi vam omogočila tako popolno masažo občutljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Pri prhanju ni nujno, da gre samo za prhanje, ampak je lahko sestavni del tega tudi navdušenje! Ne tuširajte se, tuširajte se s tem stimulatorjem prostate iz Zero Tolerance! Razveselilo vas bo 10 močnih vibrirajočih funkcij, mehak silikonski material in končna očesca, s katero jo lahko obesite na kavelj z priseskom, ki je del paketa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Prepustite se razkošju in eleganci in spoznajte Julio, zmogljiv analni čep z daljinskim upravljalnikom prvovrstne blagovne znamke Svakom. Lahko razvaja vašo prostato, lahko pa tudi pokvari točko G. Julijin dizajn zagotavlja enostavno uporabo in zahvaljujoč mehki glavi jo lahko zelo enostavno odpeljete na kraj, ki vas bo osrečil. Se že veselite izbire med 26 frekvencami vibracij?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Edinstven stimulator prostate z očarljivim dizajnom. Izdelana je iz visokokakovostne nenevarne plastike, ki spominja na steklo, je ekološka in prijetna. Pustite, da vas prevzamejo čudoviti občutki in vedno nosite Aneros Progasm s seboj.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Ali vaš analni hrepeni po agilnem spremljevalcu za vsak dan? Junior je kompakten stimulator iz delavnice Aneros primeren za vsakodnevno uporabo. Njegovo dovršeno premišljeno telo in glava bosta z vsakim gibom intenzivno stimulirala vašo prostato. Ne glede na to, ali ste napredni ljubitelj prostate ali šele začenjate odkrivati njene možnosti, vas Aneros Progasm Junior ne bo razočaral!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Živite srečno prostato. Preživite odmor s pomočjo Spark Ignition. Spoznajte različne načine stimulacije! Ta vadbena igra iz najkakovostnejšega silikona, kot je šola, ki je primerna za vaš analni, je prilagodljiva, ima 10 vibrirajočih funkcij in bo s svojo elegantno vizijo razveselila vsako oko. Z uporabo v fitnesu, izgorevanju in eksploziji se bo vaše življenje spremenilo!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijo strjevanja krvi, zaradi katere vaša prostata nori od navdušenja. In to še ni vse, ta stimulator vas bo razdražil dvojno, saj jezu ne bo pustil neopaženega. Uživajte v zadovoljujočih izkušnjah na novi ravni!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Prostate Pro

    Iščete stimulator prostate, ki bo kakovosten, natančen in intenziven? Ta Bathmate je zasnovan z mislijo na ergonomijo in užitek. Z njim boste dosegli izjemno močne orgazme in spremenil vam bo pogled na moški vrhunec. Odkrijte več!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite občutiti užitek, ki ga skrivajo vaša zadnja vrata? Povabite ta stimulator z 2 zmogljivima motorjema na obeh straneh! Njegova čebulasta konica se bo dotaknila vaše prostate in vzbujala nevihtne občutke, ki bodo pripeljali do intenzivnega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik ali ga zaupajte svojemu kolegu, odkrijte in uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.