×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Analne igračke Črna polnilna

Elementi 65 do 96 od 198 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite okusiti še bolj intenzivne orgazme, ki izhajajo iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick bodo vaše želje red! Je močno analno orodje z zmožnostjo gnitja in tudi vibriranja. V njem se skrivata 2 motorja in užitka ne bo doživela le vaša prostata, temveč tudi jez, na katerega so usmerjene vibracije. Odkrijte 3 zmogljive načine vibriranja in 4 zabavne vzorce ter predvsem 3 načine vrtenja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Doživite užitek, ko se čep potiska in nežno širi v vas! Izkusite 3 stopnje in 5 vzorcev vibriranja ter 5 stimulativnih načinov potiskanja in širjenja. Grebeni vzdolž gredi vas bodo masirali, ko ga boste potiskali noter in ven, vendar imajo tudi svojo funkcijo: ta čep se bo raztegnil in široko razširil v vas!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme ni za ljudi s slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Ali želite v svoji riti doživeti orgazmični izbruh strasti? Ta zatič v vašem analnem delu bo narastel na želeno velikost in vas bo še vedno navduševal s čutnimi tresljaji. Narejen je iz svilnato gladkega silikona in njegova povečava vam bo dala okusen občutek polnosti. Izbirajte med 7 načini vibriranja in doživite popoln analni užitek!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Uživajte v razkošju v svojem analu s tem vibrirajočim zatičem s čudovitim končnim kamnom! Narejen je iz prijetnega silikona, ki je čudovito gladek in prožen. V njem se skrivata dva zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi načini. Naj se vaš dih skrije zaradi genialnih vibracij, ki vas bodo popeljale na analno nebo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Napihljiv silikonski vibrator, ki vam bo pokazal nove višine užitka! Prilagodili ga boste s svojo domišljijo in z daljinskim upravljalnikom preklapljali med 7 načini napihovanja in vibriranja. Z užitkom napolnite svojo nožnico ali danko in pustite, da se Ultimate Expand spopade tudi s klitorisom ali nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojna stimulacija in izjemno osupljiv orgazem? S Spotty RC ne bo težav! Blagovna znamka Nomi Tang prihaja na trg in jo je za razliko od predhodnika obogatila z daljinskim upravljalnikom in tudi zmožnostjo vrtenja premične glave do 360°. Telo tega stimulatorja vsebuje dva motorja, ki delujeta neodvisno drug od drugega. Prvi bo božal vašo prostato skozi vrtljivo glavo, drugi pa bo vibriral vaš jez z vibracijami. Zahvaljujoč ergonomski obliki ste lahko prepričani v natančno ciljanje, osupljivo zmogljivost in neverjeten orgazem.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zero Tolerance Shape Shifter Black

    Kaj pa, če spremenite svoj pogled na analno stimulacijo in odkrijete popolnoma edinstveno novost iz Zero Tolerance? Je napihljiv in vibrirajoč analni čep za daljinsko upravljanje, opremljen pa je tudi s končnim priseskom za prostoročne igre. Naj vas njegove funkcije prepričajo, da ga vaš analni preprosto potrebuje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napihnite navdušenje do samega vrhunca! Ta elegantni črno-zlat vibrator napolni vašo vagino ali anal in vibrira namesto vas. Narejen je iz čudovito mehkega in gladkega silikona z elegantnimi zlatimi plastičnimi detajli. Uživajte v 10 načinih vibriranja napihljivega vibratorja za zadnjimi vrati ali v trebuhu, oba bosta super!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Želite izkusiti moč vibracij v vašem anusu? Nadaljuj! Ta neverjetno intenziven analni čep ima 10 načinov vibriranja, ki vam bodo odprli zadnja vrata pravemu užitku ter jih neverjetno razvajali in spodbujali. Stopnjo draženja z vibracijami boste izbrali s praktičnim daljinskim upravljalnikom in mehka silikonska površina vam bo všeč na prvi dotik. Pretresite se od navdušenja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Nexus Simul8 bo zagotovil največje zadovoljstvo za vas in vašega partnerja. Super raztegljiv obroček za penis in jajca bo poskrbel, da boste dlje časa trdnejši, medtem ko bosta ergonomsko oblikovana vibrirajoča gred in osnova med potiskom stimulirala prostato in perineum.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ste že kdaj poskusili združiti analno igro z erekcijskim obročem? Če je tako, potem veste, kako opojna je lahko ta povezava. Če ne, je čas, da to spremenite! S to igračo povezovanje vaših občutljivih mest ne bo samo čudovito vznemirljivo, ampak tudi naelektreno! Pustite se šokirati, dobesedno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem majhne kroglice. In želiš še kaj več? Za 10x P za vas tudi čutno vibrira s hitrostjo, ki jo izberete z daljinskim upravljalnikom. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Želite odkriti nove in neverjetno vznemirljive občutke v svoji rit? Ta žebljiček vam bo pokazal nekaj, kar še nikoli niste imeli! Njegova oblika je na prvi pogled čutna, še bolj čutnih pa je 10 načinov vibriranja. Uživajte v pridihu izjemno mehkega silikona in ergonomski zasnovi, sestavljeni iz 2 kroglic.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Hkrati stimulira prostato, anus in perineum!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želite kaj več? P-Bender lahko upognete v poljuben položaj in vaš jez vam bo prišel prav, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Želite sejati in sejati? S to lestvijo bo enostavno! Prestižna blagovna znamka b-Vibe in popularno intenzivna notranja ugodnost brezplačno uživata v 6 stopnjah vibracij in 15 vzorcih vibracij od subtilnih do globokih in uriniranih. Je pa kompakten, za telo kuhan, narejen iz mehkega silikona in zaključen s čudovito svetlečo pečjo. To je to!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo ponuja dva motorja za dvojno stimulacijo - enega notranjega in enega za pogosto pozabljeno področje perineja. Dame, da (in gospodje!), veseli boste, da je igrača unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne vsestranske vibrirajoče žoge! Na površini so svilnato mehki, v notranjosti pa prijetno čvrsti. So prožni in upogljivi ter vas bodo hipnotizirali s svojo funkcijo vibriranja. Primerni so za vaginalno in analno uporabo, zunanjo in notranjo. Izbirajte med 6 vzorci vibriranja in uživajte v neverjetnem užitku žogico za žogico.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Igla b-Vibe Rimming Petite komaj čaka, da razveseli vaš anus. Pri tem mu bodo pomagale vrtljive kroglice in tresljaji, ki bodo razburkali konico keglja. Ta kompaktni žebljiček vam bo omogočil razburljive igre v javnosti zahvaljujoč brezžičnemu krmilniku in bo stimuliral vsa mesta, kjer je to potrebno. Narejen je iz vrhunskega silikona, zato je svilnato mehak in varen za telo, polnljiv pa je preko USB-ja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Se želite prepustiti razvajanju in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. In pozor, to aplikacijo si lahko naloži tudi vaš nasprotnik in vam z drugega konca sveta narekuje moč stimulacije. Zato pridite in uživajte v čutnem mravljinčenju v predelu prostate in presredka!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Ta pripomoček ima vse, kar želite! Ima polnilni motor, ki vam ponuja 10 funkcij vibriranja. To je slab tip, ki se udobno namesti v tvojo rit, prstan z drugega dela pa se ovije okoli tvoje moškosti. Želijo več? Zato vzemite daljinski upravljalnik in se igrajte sami ali s svojim partnerjem!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Povabite ta žebljiček k vratom prtljažnika, pritisnite gumb in uživajte, da vas napihne in napolni! Njegova oblika je prijetna za nošenje in vstavljanje, njegova žlebasta tekstura pa naredi vse še bolj intenzivno. Raztegnite zadnjo luknjo in poleg napihovanja izberite še vibracije, na izbiro bo 10 načinov!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je tvoj anal malo žalosten? Napolnite ga in razvajajte svojo luknjo z vibracijami ne samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljalnik, ki ga lahko izbirate med 3 hitrostmi vibriranja in 7 pulzirajočimi vzorci, v ritmu katerih bosta zvenela 2 motorja. Prilagodljiv vrat se prilagaja vašim razmerjem in ni vam več treba oklevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe je edinstven popolnoma prilagodljiv večnamenski moški trak in analni stimulator, ki ga je mogoče oblikovati za popolno prileganje telesu. Strokovno izdelan s popolno pozornostjo do podrobnosti bo The-Vibe poskrbel, da bosta s partnerjem uživala v skupnih užitkih. Tanka analna gred za vstavljanje je bila zasnovana tako, da se bo lahko prilagodila vašemu partnerju in izboljšala igro obeh.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Duke Black

    Duke - vibrirajoči stimulator prostate in kralj med stimulatorji! DUKE je strokovnjak za moške analne užitke! Ne zamudite izkušnje, ki vam jo bo ponudila!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 198 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.