×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki nadzorovati preko aplikacije predvsem za ženske

Elementi 65 do 90 od 90 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vroča točka! Kot vedno zvest in zaželen spremljevalec vam kozmopolitski vibrator z gorečim navdušenjem in funkcijo aplikacije stoji ob strani tako doma kot v metropolah in hotelskih sobah tega sveta. Njegova upognjena, stimulativno voluminozna konica z veliko občutka boža vašo točko G in poleg intenzivnih vibracij poskrbi tudi za topel občutek v srcu - hm, pardon, mislimo seveda v spodnjicah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    A veste, kako je bila šola prilagojena? In kje mešanje mediane dna postane igra? Perifit je orodje, namenjeno odpovedi bakrenega dna z uporabo mobilnih iger. Načelo je preprosto. Perifit usposabljajo zdravstveni delavci in ga priporočajo vsem ženskam, ki želijo pokriti svoje mediativno dno ne le za zabavo, ampak tudi za spremembo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Pametno in ljubeče vibrirajoče jajce! Čudovita škatlica in v njej skrit rdeč dragulj iz svilnato mehkega silikona, takšen bo prvi vtis s Sundae. Drugi bo vznemirljiv in čuten! Vibrirajoče jajce ima zelo zmogljiv motor, ki vas bo dražil s svojimi vibracijami. Prenesite aplikacijo na svoj mobilni telefon in dovolite, da vaš partner prevzame nadzor nad vami z drugega konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Vstopite v svet seks igrač prihodnosti! Obstaja druga generacija blueMotion! Njegova oblika je kot nalašč za ciljanje na točko g, njen nadzor prek aplikacije pa bo zabaval pare in samostojne posameznike. Preizkusite vse načine vibriranja in kako se vibrator odziva na zvok prek aplikacije ali ustvarite lastne vzorce vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopinjah klasičnih zajčjih vibratorjev je sledila blagovna znamka We-Vibe, ki je ustvarila zajca, ki prekaša vse svoje predhodnike. Obljublja neprekinjen užitek z natančnimi vibracijami, ki povzročijo eksploziven dvojni orgazem.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanite vzburjeni. We-Vibe Moxie+ je diskreten, čuten, mamljiv in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu lahko zaupate bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na svojem mobilnem telefonu in mu tako prepustite nadzor. nad svojim užitkom.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanejo vzburjene. We-Vibe Moxie+ je diskreten, slišen, ljubek in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje boste opazili le vi ali vaš ljubimec, zato mu lahko pripnete bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na vašem mobilnem telefonu in se mu tako prepustite nadzorovan. nad svojo uporabnostjo.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Ali želite čutiti popolno zadovoljstvo globoko v sebi? Pulse Union vam bo pokazal dih jemajočo in zasvojljivo ciljno stimulacijo na točno tistem mestu, kjer se rodi prava blaženost. Preizkusite, kako je v roki držati razkošno erotično igračo, ki zapeljivo prisesa na 5 načinov. In kaj več? Pulse Union lahko združite z aplikacijo Svakom in pustite, da vaše navdušenje narekuje na daljavo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte v povezavi in sinhronizirajte svoje občutke! Z Fuse je mogoče vse, tudi od daleč. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, zahvaljujoč kateri boste svoje izkušnje na daljavo delili s partnerjem. Vgrajena senzorska tehnologija omogoča dvosmerno kontrolo povezanih naprav (v primeru, da ima vaš kolega masturbator iz Kiirooja) in celoten dogodek lahko nadzoruje vsak od vas. LED vam bo dala povratne informacije s svojo osvetlitvijo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator vas bo navdušil s popolno dvojno stimulacijo za notranjo in zunanjo stran vagine. Sprostite se, opustite svoje zavore in se sprostite z dih jemajočim orgazmom!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Čuten dotik in razdraženost na ravni po vaši izbiri? Luksuzni vibrator Je Joue Due bo poskrbel za vašo G-točko in klitoris ter ju prilagodili edinstvenim obrisom vašega telesa. Nato ga preostane le še združiti z aplikacijo in uživati v vznemirljivem drgetu, ki se bo počasi, a zanesljivo spremenil v omamno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Red

    Ali želite kadarkoli in kjer koli uživati v senzacionalno vznemirljivem trenutku? Zaljubite se v Sereno, vibrirajoče jajce, ki ga združite z aplikacijo v telefonu! To lahko potem zaupate svojemu partnerju in mu dovolite, da vas draži z vibracijami, ko ste skupaj na zmenku ali kar na drugem koncu sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ella Neo Pink

    Sodobna tehnologija je dandanes zelo napredovala in to dokazuje to vibracijsko jajce Svakom Ella. Enostavno naložite pametno aplikacijo na svoj mobilnik in zaupajte upravljanje jajčeca svojemu nasprotniku, ki je lahko na drugem koncu sveta, ali pa Ello sinhronizirajte s svojimi najljubšimi interaktivnimi 2D videi in nenazadnje uživajte v brbotanju. spletno stran. Pridi se igrat, z Ello bo zabavno in seksi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Distance Mag Panty Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Mag je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, se pritrdi na hlačke preko magneta in se upravlja preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Purple

    Toda ali želite kadarkoli in kjer koli uživati v senzacionalno vznemirljivem trenutku? Zaljubite se v Sereno, vibrirajoče jajce, ki ga kombinirate z aplikacijo na telefonu! To lahko potem zaupate svojemu partnerju in mu dovolite, da vas navduši z tresljaji, da ste skupaj na menici ali avtu na drugem koncu sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator vas bo navdušil s popolno dvojno stimulacijo za notranjo in zunanjo stran vagine. Sprostite se, opustite svoje zavore in se prepustite dih jemajočim orgazmom!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Span je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, v paketu najdete tudi 2 čipkasti tangici z žepom, kamor je vstavljen vibrator in ga lahko še naprej upravljate preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach G je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, je udobne ergonomske oblike, tako da bo dražil G-točko in klitoris, upravljamo pa ga preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na neverjetna razburljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, pritrdi se na hlačke in se upravlja preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Rave

    Želite najboljše za svojo G-točko? V tem primeru želite Rave prestižne blagovne znamke We-Vibe! Vzbudi vaše čute in zadovolji G-točko na način, da si drugače ne boste nikoli želeli. Njegova edinstvena asimetrična oblika vaše nežne gibe ali zasuke spremeni v stoodstotni užitek, zato poskusite!

    169 €

    103,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 90 od 90 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.