×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki nadzorovati preko aplikacije silikona vibracijski

Elementi 129 do 160 od 175 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopinjah klasičnih zajčjih vibratorjev je sledila blagovna znamka We-Vibe, ki je ustvarila zajca, ki prekaša vse svoje predhodnike. Obljublja neprekinjen užitek z natančnimi vibracijami, ki povzročijo eksploziven dvojni orgazem.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno še večkrat preložiš alarm? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Umi je pametni vibrator z 2 motorjema in ergonomsko zasnovo, ki ga je mogoče upravljati preko aplikacije v telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora vibracij in drugih interaktivnih funkcij!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte v povezavi in sinhronizirajte svoje občutke! Z Fuse je mogoče vse, tudi od daleč. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, zahvaljujoč kateri boste svoje izkušnje na daljavo delili s partnerjem. Vgrajena senzorska tehnologija omogoča dvosmerno kontrolo povezanih naprav (v primeru, da ima vaš kolega masturbator iz Kiirooja) in celoten dogodek lahko nadzoruje vsak od vas. LED vam bo dala povratne informacije s svojo osvetlitvijo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Nova We-Vibe Sync je zasnovana za skupno uživanje za vse. Prijetne in močne vibracije stimulirajo klitoris in točko G, zahvaljujoč novi obliki pa boste uživali tako v vibracijah kot vznemirjenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našega zmogljivega nastavljivega masažnega aparata za prostato z močno stimulacijo točke P in presredkom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Čuten dotik in razdraženost na ravni po vaši izbiri? Luksuzni vibrator Je Joue Due bo poskrbel za vašo G-točko in klitoris ter ju prilagodili edinstvenim obrisom vašega telesa. Nato ga preostane le še združiti z aplikacijo in uživati v vznemirljivem drgetu, ki se bo počasi, a zanesljivo spremenil v omamno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Se želite prepustiti razvajanju in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. In pozor, to aplikacijo si lahko naloži tudi vaš nasprotnik in vam z drugega konca sveta narekuje moč stimulacije. Zato pridite in uživajte v čutnem mravljinčenju v predelu prostate in presredka!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Imejte svojo prostato pod nadzorom! Ta ljubeči stimulator, imenovan Solsticij, se upravlja prek mobilne aplikacije in vas ne bo navdušil le s svojo inteligentno tehnologijo, temveč tudi s svojo ergonomsko obliko. Njegov zmogljiv motor, skrit v silikonskem ohišju, vibrira prednastavljene načine, glasbo, glas ali vaše ročno narisane vzorce. Pridi, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Zahvaljujoč široki ravni podlagi lahko model Top Secret iz finega silikona diskretno in udobno nosite tudi zunaj doma. Poleg tega lahko preko aplikacije intuitivno in individualno nadzorujete globoke in močne vibracije njegove obsežne gredi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Eidolon

    Eidolon povežite s telefoni bluetooth in lahko začnete igrati.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Edina igrača, ki zmore vse! S Kegel Master Balls lahko uživate v urah vznemirljive zabave in erotičnega draženja, medtem ko krepite mišice medeničnega dna z Magic Motion. Razburjenje, čutna vibracija in zdrava krepitev z igro!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Kaj je največje bogastvo v življenju? To je vznemirjenje, strast, užitek, zadovoljstvo in kakovosten orgazem. Zaljubite se v OhMiBod, ki postaja vse bolj popoln in priljubljen in bo vaš najdragocenejši zaklad. Njegov čar je v tem, da ga lahko povežete z mobilno aplikacijo in nadzirate njegove funkcije z drugega konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Želite, da je vaša nova erotična igrača močna in moderna? V tem primeru vam bodo morda všeč Clarina jajca. Idealne so za vznemirljiv trening mišic medeničnega dna in jih lahko združite z aplikacijo, ki jo lahko nato upravljate na daljavo. Odkrijte prednosti močnega medeničnega dna s Claro!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Spoznajte Magic Motion's Candy; največja poslastica za vaš klitoris! Imate radi sladkarije? Se med dolgim delovnim dnem preprosto ne morete upreti sladkarijam?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite učinkovito krepiti mišice medeničnega dna in hkrati imeti popoln nadzor nad treningom? Pri tem vam bo pomagal Gvibe Gballs 3! Predstavljajo napredno usposabljanje z upravljanjem s pametnim telefonom. Bo enostavno in igrivo!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Pri krepitvi medeničnega dna je najbolje združiti prijetno s koristnim. In točno to predstavlja Crystal Duo! To so vibracijske žoge z utežmi, ki jih upravljate preko aplikacije, ki vam bodo prinesle neomejeno zadovoljstvo, ter tečaj Keglove vadbe, ki je v aplikaciji na voljo brezplačno. Dovolite svojemu nasprotniku nadzor nad tresljaji žog preko svojega pametnega telefona ali uporabite klasično ročno upravljanje!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + s svojim ukrivljenim stimulatorjem stimulira prostato in občutljivo perinealno tkivo. Dva motorja aktivirata močne vibracije, funkcija silikonskega ogrevanja pa zagotavlja realistične občutke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax

    S svojimi obsežnimi okroglimi konicami vas ta analni vibrator Heat-Climax razvaja s stimulativno funkcijo ogrevanja in močnimi vibracijami. Zapeljivo gladek silikon je popoln naravni podaljšek, ki bo prebudil vašo strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 175 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.