×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki nadzorovati preko aplikacije vibracijski

Elementi 65 do 96 od 281 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Ali sanjate o pošastnem dvojnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Gre za premišljen oblikovalski kos za dvojno penetracijo, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, zagotovo izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivega ritnega čepa, ki ga upravljate prek telefonske aplikacije. Vas zanima, kaj zmore in kakšen je v resnici? V primerjavi s predhodnikom je nekoliko bolj eleganten, gladkega dizajna in zelo udoben tako za kratko kot dolgo nošenje. Poskusite z njim v udobju svojega doma ali celo v javnosti, on bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Air Pulse Satysfierja! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Vini

    Z našo aplikacijo Magic Motion lahko nadzorujete, ne glede na to, kje ste.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije in nove možnosti. Popolna uporabnost in najnovejša tehnologija. Nepozabna aplikacija in prepričljiva stimulacija klitorisa. Svet je srečen z vami! Pridobite si nov Satisfyer Curvy, ki ga uživate v uporabi! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, kako se zbližati s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako v ritmu rešiti svoje najljubše pse.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Raziščite svoje zadovoljstvo s tem sodobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim rokavom in širokim naborom jakosti zvoka ter 4 pulzirajočimi programi. Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji za povratne informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj prijetnega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je premeten dizajnerski kos, ki se sveti v temi, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Chika App-Controlled Warming G-spot & Clitoris Vibrator Turquoise

    Naj vaš intimni užitek dobi vsakokrat novo obliko s Chika, prilagodljivim zajčjim vibratorjem SVAKOM, ki ga upravlja aplikacija. Chika ima oblazinjeno glavo, oblikovano tako, da pritisne na točko G, in neodvisen stimulator klitorisa, vse pa je narejeno iz na dotik mehkega tekočega silikona.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Gemini App-Controlled Vibrating Nipple Clamps

    Vsakič, ko blagovna znamka Lovense pripravi nekaj novega, je navdušeno in Gemini ni nič drugače! So prve vibrirajoče objemke za bradavičke na svetu, ki jih upravlja aplikacija. Lahko jih nosite diskretno kadarkoli in kjerkoli ter z njimi uživate v novih dogodivščinah. Primerno za predigro, zamenjavo vlog ali lahkoten BDSM. Aplikacija Lovense Remote vam bo ponudila neskončne možnosti za uživanje v popolni kombinaciji klešč za bradavice in vibracij, zato jo preizkusite!

    219 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Hrepenite po nečem več? Mogoče po gromki analni stimulaciji? Rotator Plug je tukaj za vas in vaše neizpolnjene sanje! Opremljen je z dvema motorjema, eden je odgovoren za močne vibracije, drugi pa napaja vrtljive kroglice, ki se nahajajo v spodnjem delu. Kaj drugega? Njegove funkcije lahko upravljate prek aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA001-M Wildolo Ardoris Monster Dildo 10 Vibration Modes & Wireless App Suction Cup 8" Purple-Pink

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten oblikovalski kos, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ je najpomembnejši analni čep, majhen, zmogljiv vibrator z gladko, zoženo glavo in prilagodljivo podlago za enostavno uporabo in ciljno usmerjen užitek. Prevlečen z mehkim silikonom, vodoodporen in z možnostjo polnjenja, Ditto+ naredi vse, kar potrebujete – in doda še en plast užitka za vsako konico postave.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA021-M Wildolo Dragon Wolf Fat Realistic Girthy Massive Colorful Dildo Vibrator with App 21.5cm Turquoise

    Wildolo je vrhunska blagovna znamka, namenjena predvsem novostim, visokokakovostnim in visoko tehničnim dildom.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Blue-Pink

    Serija aplikacij Intoyou® predstavlja avantgardno in sodobno linijo, ki brezhibno združuje dizajn in tehnologijo na izjemen način. Potopite se v edinstveno izkušnjo, ki odkriva našo paleto naprednih tehnoloških igralcev.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    S svojim globokim silikonskim ročajem je Big Heat resnično vznemirljiva igrača. Toplotna stimulacija zagotavlja realistične občutke blaženosti, ki bodo zagotovo zadovoljili vašo domišljijo. Globoko prodorne vibracije bodo segrele vašo točko G in vam pomagale doseči zadovoljstvo, ki si ga želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Lite Pink

    Ste s partnerjem resnično radovedni in vas mika odkrivati nove razburljive možnosti v postelji? No, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Je prijetno gladka in mehka, enostavna za uporabo, predvsem pa popolna za še tesnejšo povezavo s svojim dvojnikom. Prepustite se vibracijam, v katerih bosta uživala oba!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Udobno se usedite, namestite prstan Winni 2 na svoj penis in prepustite aplikaciji Svakom! Ta razkošni prstan je združljiv z modno aplikacijo, s katero boste raziskovali vibracije in njihove možnosti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. Skupaj uživajte v blaznosti. Eksperimentirajte. Imejte se radi! We-Vibe Sync, ki ga obožujejo po vsem svetu, je tukaj v novi, izboljšani različici, ki se bolje prilega, drži in povečuje uporabnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Wildolo je vrhunska blagovna znamka, ki se v glavnem posveča novostim, visokokakovostnim in visoko tehničnim dildom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 281 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.