×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki nadzorovati preko aplikacije

Elementi 33 do 52 od 52 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Sta s partnerjem res radovedna in nagnjena k odkrivanju novih vznemirljivih možnosti v postelji? No, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Je prijetno gladka in mehka, enostavna za uporabo, predvsem pa zahvaljujoč še tesnejši povezavi s svojim dvojnikom. Prepustite se vibracijam, v katerih bosta uživala oba!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Pri krepitvi medeničnega dna je najbolje združiti prijetno s koristnim. In točno to predstavlja Crystal Duo! To so vibracijske žoge z utežmi, ki jih upravljate preko aplikacije, ki vam bodo prinesle neomejeno zadovoljstvo, ter tečaj Keglove vadbe, ki je v aplikaciji na voljo brezplačno. Dovolite svojemu nasprotniku nadzor nad tresljaji žog preko svojega pametnega telefona ali uporabite klasično ročno upravljanje!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Užitek zanjo, zanj in za oba hkrati! S tem kompletom se boste zelo seksi zabavali, zaupajte nam. Vključuje en zamenljiv mini vibrator s funkcijami, ki jih upravlja aplikacija, kot tudi silikonski obroček za erekcijo Dante II in stimulator klitorisa Candy, v katerega lahko vstavite mini vibrator. Uživajte v predigri, polni opojnega vznemirjenja, pa tudi v bolj intenzivnem ljubljenju, vredno bo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo glavo? Magic Zenith vas bo očaral! Je brezžična, polnilna in vodoodporna, 3 stvari, ki bi jih težko našli v masažnih glavah! Najboljše pri tem je to, da lahko preko aplikacije upravljate njegove funkcije, tako da lahko vaš nasprotnik preprosto prevzame nadzor nad vašim užitkom, tudi z drugega konca sveta. Uživajte v njegovi pravi moči po vsem telesu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno še večkrat preložiš alarm? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Umi je pametni vibrator z 2 motorjema in ergonomsko zasnovo, ki ga je mogoče upravljati preko aplikacije v telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora vibracij in drugih interaktivnih funkcij!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|3 Blue

    Želite raziskati nove višine skupnega užitka? Zajahajte val strasti z NEX|3! Gre za par vibrirajočih obročev, ki jih je mogoče upravljati prek aplikacije. Ima neverjetno prilagodljiv dizajn, ki ustvarja dosleden stik med uporabo. Uživajte v vibrirajočem ekstaziju in umiku penisa, ki bo podprl in okrepil vašo erekcijo.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Vas privlači kombinacija inovativnosti in čutnosti? Predstavljamo Viotecovo kolekcijo luksuznih spolnih igrač z edinstveno tehnologijo, ki vam omogoča, da brez težav povečate ali zmanjšate intenzivnost s preprostim potegom prsta po zaslonu telefona. To vključuje ta prijetno mehak stimulator prostate Loyte z 9 + 5 stopnjami vibracij. Povežite ga z aplikacijo v telefonu in odkrijte priročno interaktivno okolje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    Iščete močno stimulacijo, skrito v lepilu in ljubkih igračah? Odkrijte elegantno vibrirajočo glavo Ava by Zalo! Ponudil vam je bodih zajem zmogljivosti in natančno stimulacijo. Zaradi svoje kompaktne in priročne velikosti je enostaven za prenašanje, njegova dvoslojna silikonska podlaga pa vam bo enostavno všeč zaradi mehkobe. Uživajte v masažah celega telesa in razvajanju občutljivih predelov!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Phoenix Neo 2 Red

    Ali ste radi pametni? Z igračo Pleonix Neo 2 in vašim pametnim telefonom je to samo vožnja! Upravljate ga lahko prek aplikacije z drugega konca sveta, ga sinhronizirate z vašimi najljubšimi 2D interaktivnimi videi ali spletno kamero. Pustite se prenesti čudovitim vibracijam in se s Phoenixom dvignite v nebeške orgazmične višine.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Union Violet

    Ali želite čutiti popolno zadovoljstvo globoko v sebi? Pulse Union vam bo pokazal dih jemajočo in zasvojljivo ciljno stimulacijo na točno tistem mestu, kjer se rodi prava blaženost. Preizkusite, kako je v roki držati razkošno erotično igračo, ki zapeljivo prisesa na 5 načinov. In kaj več? Pulse Union lahko združite z aplikacijo Svakom in pustite, da vaše navdušenje narekuje na daljavo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ella Neo Pink

    Sodobna tehnologija je dandanes zelo napredovala in to dokazuje to vibracijsko jajce Svakom Ella. Enostavno naložite pametno aplikacijo na svoj mobilnik in zaupajte upravljanje jajčeca svojemu nasprotniku, ki je lahko na drugem koncu sveta, ali pa Ello sinhronizirajte s svojimi najljubšimi interaktivnimi 2D videi in nenazadnje uživajte v brbotanju. spletno stran. Pridi se igrat, z Ello bo zabavno in seksi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Rise Smart Wearable Cockring Black

    Ni vibracijskega obroča, kot je vibracijski obroč. Zdaj gledate kralja med vibrirajočimi obroči, za katere niste vedeli, da obstajajo. Deljenje ljubezni z njim bo še bolj strastno, saj je super prilagodljiv in udoben. Namesti se ne le okoli penisa, ampak tudi okoli mod, tako da se odlično drži, poleg tega pa bo podpiral in krepil erekcijo, medtem ko bo vibrirajoči del neverjetno prijetno božal klitoris. In to še ni vse! Lahko ga povežete z aplikacijo, ki bo spremljala in ocenjevala vašo spolno zmogljivost. Uporabite aplikacijo in nastavitve vibriranja ter uživajte v popolnih skupnih trenutkih!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Light Pink

    Iščete močno stimulacijo, skrito v lepi in razkošni igrači? Odkrijte elegantno vibrirajočo glavo Ava by Zalo! Ponudil vam bo dih jemajočo zmogljivost in natančno stimulacijo. Zaradi svoje kompaktne in priročne velikosti je enostaven za prenašanje, njegova dvoslojna silikonska zasnova pa vam bo preprosto všeč zaradi mehkobe. Uživajte v masažah celega telesa in božanju občutljivih predelov!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Span je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, v paketu najdete tudi 2 čipkasti tangici z žepom, kamor je vstavljen vibrator in ga lahko še naprej upravljate preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach G je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, je udobne ergonomske oblike, tako da bo dražil G-točko in klitoris, upravljamo pa ga preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na neverjetna razburljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, pritrdi se na hlačke in se upravlja preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Rave

    Želite najboljše za svojo G-točko? V tem primeru želite Rave prestižne blagovne znamke We-Vibe! Vzbudi vaše čute in zadovolji G-točko na način, da si drugače ne boste nikoli želeli. Njegova edinstvena asimetrična oblika vaše nežne gibe ali zasuke spremeni v stoodstotni užitek, zato poskusite!

    169 €

    103,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 52 od 52 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.