×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki nadzorovati preko aplikacije

Elementi 193 do 224 od 297 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, tako igračka vibrira v ritmu glasbe in tako daje vašim najljubšim pesmim in poslušanju le-teh popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Ali pa uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Vedno želite nekaj več? Kaj pa erotični pripomočki in še posebej analni čepi? Satisfyer's Intensity Plug je tukaj samo za vas! Enostavno se vstavi, je prijetno prožen in lahko tudi prijetno vibrira. In kaj več? Svoje navdušenje lahko nadzorujete prek aplikacije v telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Imejte svojo prostato pod nadzorom! Ta ljubeči stimulator, imenovan Solsticij, se upravlja prek mobilne aplikacije in vas ne bo navdušil le s svojo inteligentno tehnologijo, temveč tudi s svojo ergonomsko obliko. Njegov zmogljiv motor, skrit v silikonskem ohišju, vibrira prednastavljene načine, glasbo, glas ali vaše ročno narisane vzorce. Pridi, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Ali sanjate o čudovitem Romi Rainu samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njeno fotografijo, dobite pa tudi 1500 kreditov za uporabo na njeni neaktivni vsebini na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dame, ali se želite igrati na daljavo s partnerjevim navdušenjem? In gospodje, uživali boste in uživali prav! Tu je Bond, aplikacijsko nadzorovan obroč za pospeševanje ali daljinski upravljalnik, ki v vašo intimo prinese pridih avanture in vaše navdušenje popelje na višjo raven.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Si vedno želite nekaj več? Kaj pa erotični pripomočki in še zlasti analni čepi? Satisfyer's Intensity Plug je tukaj samo za vas! Enostavno se namesti, je prijetno gladek in tudi lepo vibrira. Kaj drugega? Svoje navdušenje lahko nadzorujete prek aplikacije v telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Želite, da je vaša nova erotična igrača močna in moderna? V tem primeru vam bodo morda všeč Clarina jajca. Idealne so za vznemirljiv trening mišic medeničnega dna in jih lahko združite z aplikacijo, ki jo lahko nato upravljate na daljavo. Odkrijte prednosti močnega medeničnega dna s Claro!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderen, lep, priročen in nadvse luksuzen je to dvojni stimulacijski vibrator IDA. Upravljate ga lahko preko telefonske aplikacije in ima patentirano tehnologijo WaveMotion, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu, saj posnema premikanje prsta in tako prinaša neverjetne valove strasti. Privoščite si najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Spoznajte Magic Motion's Candy; največja poslastica za vaš klitoris! Imate radi sladkarije? Se med dolgim delovnim dnem preprosto ne morete upreti sladkarijam?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vse prednosti samega vibratorja! Imenuje se Hot Lover in bo opraskan za vašo G-točko in klitoris. Vsebuje dva motorja z ločenimi krmilniki. Njegova druga neverjetna sposobnost je sposobnost prebave narkotika 40 čevljev, ki lajša mediano protina in poveča pretok krvi. Vaša točka doživljanja orgazma je nerodna! In če pozabite na vrh, potem je mogoče spremljati z naravno aplikacijo Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Model G-Spot Flex 5 Connect App prinaša prilagodljivost, priročnost in eleganten dizajn. Zaradi notranje žice se vibrator G-točke spremeni v vibrator zajčjega tipa. Preprosto ga lahko prilagodite v aplikaciji Satisfyer Connect in dosežete resnično ekskluzivno izkušnjo.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Sta s partnerjem res radovedna in nagnjena k odkrivanju novih vznemirljivih možnosti v postelji? No, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Je prijetno gladka in mehka, enostavna za uporabo, predvsem pa zahvaljujoč še tesnejši povezavi s svojim dvojnikom. Prepustite se vibracijam, v katerih bosta uživala oba!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati tudi sami. Povabite ga k ljubezni, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Pri krepitvi medeničnega dna je najbolje združiti prijetno s koristnim. In točno to predstavlja Crystal Duo! To so vibracijske žoge z utežmi, ki jih upravljate preko aplikacije, ki vam bodo prinesle neomejeno zadovoljstvo, ter tečaj Keglove vadbe, ki je v aplikaciji na voljo brezplačno. Dovolite svojemu nasprotniku nadzor nad tresljaji žog preko svojega pametnega telefona ali uporabite klasično ročno upravljanje!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hannes Neo

    Obvladajte svoje telo in tudi svoj um s Hannesom Neom iz Svaka! Je priročna erotična igrača, s katero lahko raziskujete svet najsodobnejših interaktivnih užitkov. Upravljate ga lahko prek aplikacije, ki omogoča celo sinhronizacijo s spletno 2D vsebino. Ali pa prepustite svojemu partnerju nadzor in uživajte v novi ravni seksa na daljavo z drugega konca sveta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ & Pearl 2+ Couple Set Turquoise

    Je vaš nasprotnik le daleč, a vseeno ne želite igrati sami? Igrajte skupaj! Ta par tehnološko naprednih pripomočkov bo pravi dodatek za strast na daljavo. Tako Kiiroo Pearl2 kot Kiiroo Onyx+ sta moderni in luksuzni igrači s tehnologijo občutljivo na dotik, tako da lahko zanesljivo prenašata vse vaše gibe med njima. Ljubezen na daljavo je zdaj realnost!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elvira Pink

    Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna in želite uživati v malo razburjenja? Kroglice Elvira lahko upravljate preko aplikacije s prijetnim vmesnikom, kjer lahko izbirate tudi vibracije v ritmu glasbe, prednastavljene načine tresljajev ali pa intuitivno izberete intenzivnost tresljajev v nastavitvah načina Free Control. Nočem aplikacije zase ali jo zaupam svojemu kolegi in se pustim mirno stimulirati v javnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Black

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati sami. Povabite ga k ljubljenju, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Užitek zanjo, zanj in za oba hkrati! S tem kompletom se boste zelo seksi zabavali, zaupajte nam. Vključuje en zamenljiv mini vibrator s funkcijami, ki jih upravlja aplikacija, kot tudi silikonski obroček za erekcijo Dante II in stimulator klitorisa Candy, v katerega lahko vstavite mini vibrator. Uživajte v predigri, polni opojnega vznemirjenja, pa tudi v bolj intenzivnem ljubljenju, vredno bo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vroča točka! Kot vedno zvest in zaželen spremljevalec vam kozmopolitski vibrator z gorečim navdušenjem in funkcijo aplikacije stoji ob strani tako doma kot v metropolah in hotelskih sobah tega sveta. Njegova upognjena, stimulativno voluminozna konica z veliko občutka boža vašo točko G in poleg intenzivnih vibracij poskrbi tudi za topel občutek v srcu - hm, pardon, mislimo seveda v spodnjicah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Ena najbolj vsestranskih igrač, povezanih z aplikacijo, na trgu. Lovelife krush je igrača za daljinsko upravljanje z vstavljivimi kroglicami za užitek, ki omogoča Bluetooth® in tudi pametni Keglov vadbeni pripomoček. Ta igrača je na sejmu zabavne elektronike leta 2016 prejela nagrado Best of Show v kategoriji digitalnega zdravja in fitnesa.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 193 do 224 od 297 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.