×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za moške moda

Elementi 161 do 192 od 375 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako to, da svojega očeta oblečeš v nov plašč? Ta izboklina bo nežno obkrožila tvojega tiča in te podprla z grozljivimi kurbami. Ima konec, poveča obseg in podpira erekcijo ter skrajša oba partnerja. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igrača, ki vas bo zmečkala, navdušila in zagotovo ne bo razočarala.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone X-tension with Strap Brown

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Vaš obseg se bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in ima odličen oprijem, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo uporabnika. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Okrepite erekcijo in orgazem z Rimba erekcijskimi obroči. Izdelane so iz gume, zahvaljujoč kateri se odlično prilegajo. Izberite velikost, ki vam najbolj ustreza!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Maximize Ring

    Vas muči prezgodnja erekcija ali pa želite le malo dlje zdržati? Ponujamo vam preprosto, a učinkovito rešitev, to je ta erekcijski prstan, zahvaljujoč kateremu boste svojo zmogljivost dosegli na najvišji ravni.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Grabber Black

    Prilagodljiv in udoben TPR prstan iz delavnice Mister B. Uporabljate ga lahko na različne načine, tako da ga nosite na penisu ali na modih. Izdelan je v Evropi in se zaradi svoje prilagodljivosti rad prilagaja vašim potrebam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski obroč znamke Bathmate je eden najtrših in hkrati najbolj prilagodljivih erekcijskih obročev na trgu. Pripravljen je okrepiti vašo erekcijo in tako povečati vašo zmogljivost. Narejen je iz elastomaksa, ki je popolnoma edinstvena kombinacija TPE in TPR materialov, ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Postanite z njim prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Ali veste, kaj je ekstatični užitek? ne? Zato poskusite ta edinstven prstan! Končni del se dotakne vaših zadnjih vrat in se nato usede v vaš analni del v neposredni bližini prostate. Sledi most čez jezu in drugi del, ki oprime tvoj penis pri korenu in tako spodbudi razburjenje in ne bo pozabil požrešnih mod!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mehak in svilnato elastičen silikonski prstan za penis in moda bo vašo moškost naredil v pravi dragulj. Nosite ga lahko na različne načine in vedno vam bo udoben, ne le zaradi svoje oblike in materiala, temveč tudi zaradi dolgoletnih izkušenj znamke Sport Fucker. Poskusite tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta iznajdljivi pripomoček obdaja korenino penisa in tudi moda, ki jih celo razcepi. Okrašena je s srebrnimi čepki, opazili boste tudi dve priročni očesci, na katera lahko obesite uteži. Oborožite se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojni prstan za penis iz visokokakovostne kovine brez niklja. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Zelo tesen erekcijski prstan Master B. Nosite ga lahko na več načinov, se prilagaja, saj je izdelan iz visoko kakovostnega, fleksibilnega in udobnega TPR materiala. S tem prstanom za vašim penisom in modi uživajte v trdnejši erekciji in urejeni naravi. Izdelana je bila v Evropi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Zaklenite penis svojega ljubimca v ključe iz visokokakovostnega silikona. Primerna je za dolgotrajno nošenje, saj je lahka, zračna, varna za telo in ima seksi dizajn. Paket vključuje tudi robusten obroč iz nerjavečega jekla z nastavljivo velikostjo. Prevzemite nadzor in si privoščite občutek, ko je njegov kurac samo vaš in samo vaš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Če združite stimulacijo vseh vaših občutljivih predelov, boste dosegli maksimalno zadovoljstvo. Tako je, pika. Simul8 prestižne blagovne znamke Nexus se osredotoča na penis, moda, mater in prostato. Uživali boste tako sami kot v družbi svojega kolega. Je čudovito prilagodljiv in vsebuje dva motorja, ki ciljata na prostato in jez. Uživajte povsod!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Raztegnite moda in uživajte v navdušenju! Ta okrogli Rebel obroč z možnostjo zaklepanja je nameščen na moda in zaklenjen s priloženim ključem. Ali pa želite nekaj več? Pred uporabo poskusite segreti obroč (v vroči vodi) ali ga ohladiti (v hladni vodi).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite imeti težjo erekcijo? Jason je tisti, ki ti pomaga. Z njim lahko prilagodite opremo po svojih željah, ki je nastavljiva na 5 različnih velikosti. Je zelo udobna za pogajanja, iz visokokakovostnih materialov in zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamično življenje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Silicone Butt Plug with Fox Tail 9143

    Hrepeniš po lisičji bistrosti, šarmu in predvsem repu? Postanite lisica, sprehodite se po razburljivem gozdu in izboljšajte svojo izkušnjo z neustavljivimi vibracijami.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Lastnik vam bo dal vse, kar potrebujete za nepredvidljivo igro.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Vas mika, da bi odkrili načine, kako še intenzivneje uživati v ljubezni? Preizkusite vibrirajoči obroč! Ta znamka Dream Toys ima snemljiv mini vibrator in nazobčan del za čutno stimulacijo klitorisa. Poleg tega umakne penis pri korenu, kar krepi in podaljšuje erekcijo in ga je zelo enostavno nadzorovati z enim samim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Preprost erekcijski prstan za popolne začetnike in napredne ljubitelje! Narejen je iz super fleksibilnega materiala, zato se vam popolnoma prilagaja. In kaj je njegova naloga? Krepi in podpira erekcijo ter hkrati odloži vrhunec. Zato uživajte z njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Se vam zdi, da vaše zadovoljstvo ni tako veliko? Link Up Verge je tukaj, da vam obema prinese intenziven užitek, o katerem sanjate. Ima 10 močnih funkcij za čudovito stimulacijo klitorisa, paket pa vključuje še en mehak in prilagodljiv obroč za podporo erekciji. Privoščite si nekaj več in skupaj uživajte v resničnem zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 375 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.