×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno moda

Elementi 129 do 160 od 308 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Komplet igralne cone - 9 obročev Xact-Fit z robustnim stožcem za shranjevanje

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ste ga že kdaj poskusili z modno nosilko? Ali pa ste utemeljeni za uveljavljene in intenzivne izkušnje, ki zagotavljajo to delo? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher ne bodo pomagali, z njim lahko brez težav izkusite veliko urejenih prednosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Kinky orodje iz zbirke Kiotos za vaše divje igre. Ta analna ključavnica P-spot je narejena iz svilnato mehkega silikona, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik. Posebna zasnova te igrače je sestavljena iz jajčka s premerom 2,9 cm in obročka s premerom 4,5 cm, vendar je silikonski material prilagodljiv in prilagodljiv. Pridobite ga v svojo zbirko in odkrijte nove možnosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Kaj pa, če svoj penis skoraj takoj spremenite v nekaj še bolj razburljivega? S tem tulcem za penis bo to mogoče! Okrepil bo vašo erekcijo in božal ne le notranjost nožnice, ampak tudi klitoris. Uživajte in podarite dobre občutke tudi svojemu partnerju!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Trije oreščki za Pepelko, trije zlati lasje dedka Vševeda, Trije veterani in tudi 3 erekcijski prstani za vašo erekcijo, do trikrat močnejšo, močnejšo in daljšo! Okrepite svoje izkušnje in vrhunec ter privoščite sebi in svoji ljubljeni princesi pravljično dolg seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Želite skozi moda odkrivati nove občutke? Nanje namestite to razkošno močno navijalo iz nerjavečega jekla in jih primite z močnim magnetom. Medtem ko masturbirate, se jebate ali se kako drugače igrate, gravitacija naredi svoj davek, da ustvari intenziven občutek, ki izboljša spolno izkušnjo. Raztegnite moda do orgazmične sreče!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajoči prstan za partnerske igre in užitek. Ponaša se z zelo močnimi izbirami, ki se jim nihče ne more upreti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Trainer Ring priljubljene blagovne znamke Sport Fucker je erekcijski obroč in raztegovalka za moda hkrati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Pridite in uživajte še bolj zabavno! Ta izjemno prilagodljiv prstan je udoben in ponuja več različic nošenja za vaš penis in moda. Bodite ustvarjalni, poskusite in se zabavajte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojni prstan za penis iz visokokakovostne kovine brez niklja. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Ali hrepeniš po še intenzivnejših izkušnjah? Ultra Soft Dual Ring je za vsakogar! Postregel bo začetnikom in naprednim ljubiteljem, ki jim bo všeč njegov prijeten in prožen silikonski material. Z njim povečajte svojo vzdržljivost, se počutite bolj občutljive in razveselite svojega partnerja z neverjetno čutno močno erekcijo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • TitanMen Cock Cage Black

    Ta stvar opravlja enako osnovno funkcijo kot erekcijski obroči, vendar je veliko širša in hkrati močnejša.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski obroč znamke Bathmate je eden najtrših in hkrati najbolj prilagodljivih erekcijskih obročev na trgu. Pripravljen je okrepiti vašo erekcijo in tako povečati vašo zmogljivost. Narejen je iz elastomaksa, ki je popolnoma edinstvena kombinacija TPE in TPR materialov, ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Postanite z njim prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta dvojni vibrirajoči obroč na daljinskem upravljalniku. Ali hrepeniš po intenzivnejšem ljubljenju? S tem prstanom bodo vaše želje uslišane!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova masažna glava iWand se ne ponaša le s preverjeno kakovostjo, prvovrstnim silikonskim materialom, vibracijskimi funkcijami, ampak tudi s funkcijo ogrevanja. iWand bo božal vaše intimne dele, a tudi utrujene mišice po celem telesu. 7 vibrirajočih in pulzirajočih vzorcev je bilo zasnovanih tako, da učinkovito povečajo vznemirjenje, ogrevanje glave pa to navdušenje pomnoži! Prepustite se razvajanju svilnato mehkega silikona in svoje zadovoljstvo zaupajte strokovnjaku, ki je nihče drug kot Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite imeti težjo erekcijo? Jason je tisti, ki ti pomaga. Z njim lahko prilagodite opremo po svojih željah, ki je nastavljiva na 5 različnih velikosti. Je zelo udobna za pogajanja, iz visokokakovostnih materialov in zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamično življenje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Ali veste, kaj je ekstatični užitek? ne? Zato poskusite ta edinstven prstan! Končni del se dotakne vaših zadnjih vrat in se nato usede v vaš analni del v neposredni bližini prostate. Sledi most čez jezu in drugi del, ki oprime tvoj penis pri korenu in tako spodbudi razburjenje in ne bo pozabil požrešnih mod!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Ste že kdaj poskusili z nosilcem za moda? Ali pa ste še vedno prikrajšani za edinstveno in intenzivno izkušnjo, ki jo zagotavlja to orodje? Ne glede na to, ali ste izkušeni ali začetnik, vam novi Perfect Fit Ball Stretcher zagotovo ne uidejo, saj lahko z njim doživite veliko edinstvenih užitkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Vas mika, da bi odkrili načine, kako še intenzivneje uživati v ljubezni? Preizkusite vibrirajoči obroč! Ta znamka Dream Toys ima snemljiv mini vibrator in nazobčan del za čutno stimulacijo klitorisa. Poleg tega umakne penis pri korenu, kar krepi in podaljšuje erekcijo in ga je zelo enostavno nadzorovati z enim samim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Raztegnite moda in uživajte v navdušenju! Ta okrogli Rebel obroč z možnostjo zaklepanja je nameščen na moda in zaklenjen s priloženim ključem. Ali pa želite nekaj več? Pred uporabo poskusite segreti obroč (v vroči vodi) ali ga ohladiti (v hladni vodi).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator mod in penisa, ki krepi erekcijo in odloži vrhunec! Je prijetno prožna in udobna za nošenje. Neverjetno čutno stimulira moda, penis in mater, a se to ne sliši mamljivo? Postavite Fun Bag na svoj penis, pustite, da se ovije okoli vaših mod in vas spravi ob pamet!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Vam je najbolj všeč stimulacija testisov? Tukaj imamo igračo, ki je narejena posebej za zadovoljstvo vaših žogic zahvaljujoč 9 vibrirajočim vzorcem. Potisnite v dvojno zanko, vanjo vstavite tako penis kot moda, pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in ga zaženite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnovejši model masažne glave Doxy, tokrat nekoliko manjša in lažja, da vam olajša rokovanje, a še vedno tako neverjetno zmogljiva kot prejšnji modeli. S to masažno glavo Doxy Number 3 lahko natančno ciljate na tista mesta na telesu, ki jih njegove slastne vibracije le zahtevajo. Je tudi nekoliko tišja, zato igra z njo postane bolj diskretna, čeprav so njene vibracije močne in bučne. Narejena je iz najkakovostnejših materialov, ohišje je izdelano iz kovine, glava pa iz mehkega silikona in je ena najboljših, kar ponuja trenutni trg masažnih glav.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 308 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.