×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Biči in loparčki Črna

Elementi 97 do 128 od 139 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Želite občutiti pravo vrsto bolečine? Potem je Rimba Flogger tukaj za vas! Ta bič v slogu grajanja je izdelan iz razkošnega semiš usnja. S skupno dolžino 50 cm se lahko veselite neverjetnih doživetij, poleg ostrih udarcev pa ga lahko uporabljate tudi za nežno božanje in draženje. Elegantna črna barva, udoben pleten ročaj in končna zanka ne zagotavljajo le elegantnega videza, ampak tudi enostavno rokovanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Small Whip Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kakovostnih stvari. To vključuje ta očarljiv in razmeroma majhen bič v stilu biča. Narejen je iz veganskega usnja in je nepogrešljiv kos vaše BDSM opreme. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Paddle SLAVE

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na to klofuto z napisom SLAVE? Uživajte v njenih razburljivo-bolečih potezah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Cane Whip 62cm Black

    Ali delate kompromise glede kakovosti? Ta kakovosten usnjen bič z dih jemajočo dolžino 62 cm je samo za vas. Ni treba posebej poudarjati, da vas bo preplavil občutek moči, takoj ko ga vzamete v roke. Kasneje boste samo vi gospodar ali gospodarica situacije in sami se boste odločili, koliko bolečih udarcev si vaš nasprotnik zasluži!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Paddle Black

    To drzno črno veslo je kot nalašč za razburljivo igro BDSM! Veslo je izdelano iz trpežnega umetnega usnja in ima udoben oprijem. Podarite svojemu partnerju ljubeč tap ali provokativen močnejši udarec, pustite domišljiji prosto pot!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Cordellis Crop Black

    Kaj ne sme manjkati v vaši roki, če želite poudariti svojo dominantno naravo? Odgovor je bič, še natančnejši odgovor pa je ta seksi bič iz Obsessive. Izdelan je iz kakovostnega materiala, ki imitira usnje, in verjemite, da bo takoj zanetil plamen strastne fantazije. Prebudite svojo divjo naravo in se sami odločite, kako ravnati z bičem!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Twisted Whip Black

    Ali si vaš nasprotnik zasluži kazen ali nagrado? Če je kazen, potem samo s tem bičem! Je neverjetno dolga in kakovostna ter ima razcepljen prst. Zvita usnjena lupina je idealna za natančne udarce, medtem ko dvojna konica oddaja čudovit udarec. Ročaj se udobno prilega roki, trak pa olajša rokovanje. Uživajte v njem v svoji roki in njegovih učinkih na telo vašega podskupine.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Whip with 12 Strings 75cm Black

    Želite občutiti pravo vrsto bolečine? Potem je tu za vas Rimba Whip z 12 strunami! Ta bič je izdelan iz luksuznega in visokokakovostnega usnja in je sestavljen iz dvanajstih trdnih strun, ki vam bodo dale maksimalno natančnost pri udarjanju. Z dolžino 75 cm se lahko veselite neverjetnih doživetij, poleg ostrih udarcev pa ga lahko uporabljate tudi za nežno božanje in draženje. Elegantna črna barva ter udoben ročaj in končna zanka ne zagotavljajo le elegantnega videza, ampak tudi enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip with Diamond Handle 50cm Black

    Ali delate kompromise glede kakovosti? Ta kakovosten usnjen bič z dolžino osupljivih 50 cm z ročajem, posutim z kamenčki, je samo za vas. Ni treba posebej poudarjati, da vas bo preplavil občutek moči, takoj ko ga vzamete v roke. Kasneje boste samo vi gospodar ali gospodarica situacije in sami se boste odločili, koliko bolečih udarcev si vaš nasprotnik zasluži!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Flogger Black

    Imate v glavi pogosto poželjive divje fantazije? Spremenite jih v resničnost! Edinstvena kolekcija Bedroom Fantasies bo uresničila vse vaše želje in vam omogočila vrhunsko izkušnjo BDSM igre.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip with Synthetic Material Inside 65cm Black

    Ste eden izmed ljubiteljev BDSM in ostrih občutkov? Ta Rimba Horse Whip iz visokokakovostnega plastičnega materiala je samo za vas. Njegova oblika zagotavlja največjo natančnost pri udarjanju, njegova dolžina 65 cm pa vam omogoča, da dosežete tudi najbolj oddaljene kotičke telesa svojega podrejenega nasprotnika in mu podarite najboljše in najbolj boleče, kar si želi. Ročaj in končna zanka ne dajeta biču le elegantnega videza, temveč zagotavljata tudi prijetno rokovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Hell's Spiked Paddle

    Bolj kot te boli, bolje je zate? V tem primeru bi morali poskusiti šeškanje s to masivno usnjeno spankerjem s konicami iz kolekcije Brutus. Je prava poslastica z okrepljenim oprijemom in končno zanko za enostavno obešanje na primer na pas. Ena od njegovih stranic je posejana z masivnimi kovinskimi konicami, vsako božanje, praskanje in udarjanje pa bo dobilo popolnoma novo dimenzijo. Zamenjajte obe strani in uživajte v razburljivi norosti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Cane Whip 70cm Black

    Ali delate kompromise glede kakovosti? Ta kakovosten usnjen bič z osupljivo dolžino 70 cm je samo za vas. Ni treba posebej poudarjati, da vas bo preplavil občutek moči, takoj ko ga vzamete v roke. Kasneje boste samo vi gospodar ali gospodarica situacije in sami se boste odločili, koliko bolečih udarcev si vaš nasprotnik zasluži!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Guilty Pleasure BDSM Whip Black

    Predstavljajte si, da primete ta eleganten bič in z njegovimi vrvicami pobožate dvojnika. Prevozili boste njegovo/njeno telo od zgoraj navzdol. Ustaviš potni list. Pogledate ga/nje v oči in prvi udarec pade na telo. Ti je všeč? In ali bo sledil še en? Vsa moč je v vaših rokah!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip Carbonfibre with Soft Handle 75cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in neverjetne dolžine 75 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Hair Whip Synthetic Black

    Želite svoji intimni izkušnji dodati razburljivost in igrivost? Samo s tistim edinstvenim sintetičnim bičem za lasmi. Je neverjetno vsestranski in povzroča odvisnost, zato ne oklevajte in z njim raziščite in zadovoljite svoje želje po BDSM.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive A771 Crop Black

    Obtičati v kolotečini ni vaš stil? Vedno iščete načine, kako prekiniti rutino? V takem primeru vas bo zagotovo zanimal ta izjemno pikanten dodatek – A771 crop. Udoben pas s sijočimi zakovicami, ki ga nosite okoli zapestja, vam bo zagotovil stabilen oprijem. Črni paščki vam bodo pomagali doživeti povsem novo raven užitka. Pustite domišljiji prosto pot brez meja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Deluxe Cat O' Nine Black

    Pokažite svojemu partnerju, kdo je glavni z Deluxe Cat-O-Nine Tails. Težke pramene pritegnejo pozornost, ko s tem bičanjem potegnete po njihovi nežni koži. Popolnoma uravnotežen s trdnim ročajem in nedrsečim oprijemom je ta flogger popoln za raziskovanje vaše dominantne ali podrejene strani. Tako dobro boli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Spiked Paddle Medium Black

    EXTREME by HIDDEN DESIRE ponuja edinstveno zbirko BDSM opreme, posebej oblikovane za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. SPIKED PADDLE izboljša neposreden in popoln nadzor nad bolečino in užitkom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Feather Tickler & Whip Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Statement Flogger Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem sodi tudi tale elegantni floger, torej bič v stilu očitkov. Njegove mehke, a čvrste vzmeti bodo vaš užitek dvignile v višave in že je lahko tako dobro kot slabo. Izberite z draženjem in kaznovanjem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Braided Flogger 75cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič za pogumne? Sestavljen je iz večih masivnih palic s končnimi resami, s katerimi bo vaše šeškanje res nepozabno.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Collar Adjustable 43cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta očarljiva ovratnica z obročkom? Z njim dopolnite vsak svoj videz, je eleganten, seksi in tudi praktičen, saj se na obroč lahko pripne povodec!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Feather Tickler and Paddle 2in1 29cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa tale romantični dodatek 2 v 1, ki je nočni senčnik in klofuta hkrati? To bo vaše novo nagajivo orožje tako za nežno kot bolj čvrsto stimulacijo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Feather Tickler and Paddle 2in1 48cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta dodatek 2 v 1, ki je omamljanje in klofuta hkrati? To bo vaše novo nagajivo orožje za nežno in bolj grobo stimulacijo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Feather Tickler and Paddle 49cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa tale romantični dodatek 2 v 1, ki je nočni senčnik in klofuta hkrati? To bo vaše novo nagajivo orožje tako za nežno kot bolj čvrsto stimulacijo!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Flogger 45cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič? Sestavljena je iz več vrvic, ki bodo švigale ali božale, dokler vas ali vašega nasprotnika ne bodo pripeljale do nepopisnega užitka! Zgrabite ga in uživajte v moči v svojih rokah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Classic Flogger 42cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič? Sestavljena je iz več vrvic, ki bodo švigale ali božale, dokler vas ali vašega nasprotnika ne bodo pripeljale do nepopisnega užitka! Zgrabite ga in uživajte v moči v svojih rokah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Mini Flogger 28cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta črni bič v slogu graje? Je razmeroma majhen, vendar zmore tako boleče kazni kot božanje kjer koli po telesu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Whip 2m Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič? Svoje igre z njim boste dvignili na povsem novo raven in vaš podrejeni nasprotnik bo izkusil popolnoma boleč užitek. Zgrabite ga in uživajte v moči v svojih rokah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Whip Long 85cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič? Njegov konec je sestavljen iz več vrvic, ki bodo šibale ali božale, dokler vas ali vaš dvojnik ne pripelje do nepopisnega užitka! Zgrabite ga in uživajte v moči v svojih rokah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Guilty Toys Silay Vibrator & Whip Black

    Izkusite ultimativni užitek in bolečino z vibratorjem & Whip Silay. Ta elegantna in elegantna črna igrača je narejena iz visokokakovostnega silikona in poliestra za resnično zadovoljivo izkušnjo.

    61,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 97 do 128 od 139 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.