×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Biči in loparčki

Elementi 33 do 38 od 38 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Obsessive A771 Crop Black

    Obtičati v kolotečini ni vaš stil? Vedno iščete načine, kako prekiniti rutino? V takem primeru vas bo zagotovo zanimal ta izjemno pikanten dodatek – A771 crop. Udoben pas s sijočimi zakovicami, ki ga nosite okoli zapestja, vam bo zagotovil stabilen oprijem. Črni paščki vam bodo pomagali doživeti povsem novo raven užitka. Pustite domišljiji prosto pot brez meja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Spiked Paddle Medium Black

    EXTREME by HIDDEN DESIRE ponuja edinstveno zbirko BDSM opreme, posebej oblikovane za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. SPIKED PADDLE izboljša neposreden in popoln nadzor nad bolečino in užitkom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Classic Flogger 42cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič? Sestavljena je iz več vrvic, ki bodo švigale ali božale, dokler vas ali vašega nasprotnika ne bodo pripeljale do nepopisnega užitka! Zgrabite ga in uživajte v moči v svojih rokah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Whip 2m Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič? Svoje igre z njim boste dvignili na povsem novo raven in vaš podrejeni nasprotnik bo izkusil popolnoma boleč užitek. Zgrabite ga in uživajte v moči v svojih rokah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Addict Whip Long 85cm Black

    Želite okusiti najtemnejša in hkrati najbolj intenzivna spolna doživetja? Iz kolekcije Fetish Addict izberite tisto, kar vam je najbolj pri srcu in v veselje! Kaj pa ta nevaren bič? Njegov konec je sestavljen iz več vrvic, ki bodo šibale ali božale, dokler vas ali vaš dvojnik ne pripelje do nepopisnega užitka! Zgrabite ga in uživajte v moči v svojih rokah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Textured Handle Flogger Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, ampak tudi kakovostni in okusni. Kaj pravite na te očitke s teksturiranim ročajem? Lahko jezijo na nežen in oster način, od vas je odvisno, kako jih zgrabite!

    22,90 €

    12,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 38 od 38 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.