×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Biči in loparčki

Elementi 97 do 128 od 200 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dominate Me Leather Paddle Medium 33x10cm

    Luksuzna klofuta češke znamke Dominate Me bo estetski, a hkrati učinkovit in nujen pripomoček v vaših BDSM igrah. Njegov ročaj je okrašen s kovinskimi zatiči, zaradi česar je ta klofuta nekoliko privlačna za oko, lahko pa povzroči tudi zelo močno bolečino!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Želite klofuto, ki bo vzbujala spoštovanje? Ta iz kolekcije Black Label je lepa, robustna in se udobno prilega vaši roki. Ena stran je gladka, druga pa je zaradi kovinskih čepov izjemno nevarna. Nohti sploh niso ostri, vsekakor pa niso nežni. Primite za ročaj in začnite urejati red!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Crop HEART Small Black

    Ali želite, da vaša nova klofuta nekaj pusti na vašem nasprotniku? Ta lepotica znamke Ouch! bo izpolnil vaše želje! Le ena velika klofuta in 3 srčki na koži bodo ostali na prijetno boleč način. Zasnova slapperja je elegantna in enostavna za rokovanje, zato pridite in svojega hišnega ljubljenčka pravilno nasekljajte.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Mini Flogger 27cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Neoprene Style Flogger 48.5cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Slapper Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje čudovit temno rdeč pometalni stroj z zlatimi detajli v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    So vam všeč nevarne BDSM igre ali jih nameravate preizkusiti? V obeh primerih ta lep in učinkovit bič ne sme uiti vaši pozornosti. Njegov dolg in udoben ročaj je zaključen z 2 trakoma iz umetnega usnja, ki bosta ob udarcu ustvarila osupljiv seksi zvok. Zgrabite ga v roko, uporabite končno zanko in pokažite svojemu nasprotniku, kako odlično lahko nadzorujete svoje novo orožje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    So vam všeč luksuzni dodatki, ki vam bodo pomagali izpolniti strastne želje? V ta bič se boste tudi zaljubili! Idealen je za ljubitelje ekstremnih iger, saj je dobesedno kul jeklena palica. Bič je izdelan iz visokokakovostnega svetlečega nerjavečega jekla, je tanek in čudovito prožen za pravilno zabodenje. Zato zgrabite teksturiran ergonomski ročaj in ovijte usnjeni pas okoli zapestja, to bo bolelo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Crop Whip Black

    Ta vznemirljiva kratka šiba je kot nalašč za vsako čudno BDSM igro! Nežno pobožajte svojega partnerja ali zadajte provokativen udarec. Bič je izdelan iz umetnega usnja, ABS-a in silikona ter ima udoben oprijem. Pustite svojim fantazijam prosto pot!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Wood

    Za nagrade in kazni! Ta visokokakovosten, čvrst usnjeni bič Flogger Wood podjetja Zado ima trden lesen ročaj, ki je čudovito sijoč in ima značilno zrnatost lesa (lahko se nekoliko razlikuje od fotografije). Z malo domišljije lahko ročaj uporabite tudi za intimno penetracijo. Uživajte v vplivu mehkih usnjenih trakov na kožo in partnerja nežno pobožajte ali močno udarite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Slapper Synthetic Leather Paddle XL 48cm

    Dolga in močna klofuta s "hrbtenico"! Kovinski notranji del (recimo mu hrbtenica) drži ta klap pokonci in ob udarcu povzroči močno, zbadajočo bolečino. Naj vaš nasprotnik cvili, ko gladka površina PU usnja udari po njegovem telesu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Origin Flogger Vegan Leather

    Fetish Submissive Origin predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih dodatkov za BDSM iz veganskega usnja! Ste si zaželeli grozne večerje, ki bi jo delili s svojimi priseljenci in spoznali skrivnost prave afere? Za to pa nikakor ne moreš pozabiti na svoje opustitve!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy First Time Flogger Black

    Pokažite svojemu ljubimcu, kdo je glavni s Fetish Fantasy First-Time Floggerjem!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed BDSM Line Cord Flogger 70cm Black

    Linija, namenjena ljubiteljem najbolj intenzivnih in tematskih užitkov, vstopite v Latetobed Bdsm Line in uživajte v svoji spolnosti kot še nikoli doslej.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 nevarnih pletenih repov v enem biču! Obožujete dominantno-podrejeno zabavo in predvsem uživate, ko vas malo boli in zbode? Ta visokokakovostni bič iz mehkega usnja ima ročaj, ki se zaradi zatičev udobno prilega vaši roki, in praktično končno zanko. Zgrabi ga in zgrabi devet pletenih repkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Small Whip Red

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. Sem spada tudi ta bič manjših dimenzij v stilu vdolbine čudovite temno rdeče barve z zlatim detajlom v obliki praktičnega očesca. Zgrabi ga in pridobi moč!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Obožujete trde in grobe udarce? Zato bodite previdni, ta klofuta ima dvignjene točke za natančen in zelo bodeč vbod. Je tanek, a popolnoma učinkovit! S čistim srcem ga priporočamo predvsem srednje ali naprednim ljubiteljem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip 45cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in z neverjetno dolžino 45 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Masivna lesena klofuta za pravi užitek v tepanju! Ni le impresiven na prvi pogled, ampak tudi močan ob prvi uporabi, pušča veliko not. Prefinjeni izrezi prispevajo k vizualnemu rezultatu, kaj torej še čakate? Igra bi se morala začeti že zdavnaj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Fetish Vegan Leather Flogger Black

    Veganski usnjeni bič znamke INTENSE FETISH je dodatek, namenjen odraslim navdušencem, ki se želijo poglobiti v svoje najbolj strastne in čutne želje. Ta bič je bil natančno izdelan iz visokokakovostnega veganskega usnja, kar zagotavlja intenzivno izkušnjo brez ogrožanja vaših etičnih vrednot.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Saffron Loop Paddle

    Ta edinstveni stepalka bo naredila vtis, verjemite nam! In pravzaprav ne samo vtis! Lahko tudi zelo boli, če si vaš suženj zasluži kazen. Narejen je iz prepognjenega PU usnjenega traku in poteza zanke bo takrat še bolj intenzivna kot karkoli drugega.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Large Whip Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. To vključuje ta očarljiv in nevaren bič v stilu biča. Narejen je iz veganskega usnja in je nepogrešljiv kos vaše BDSM opreme. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Small Leather Flogger Black

    Je bil vaš nasprotnik poreden? Kaznovaj ga! Ta bič v slogu očitkov iz Easytoys vam bo voljno in z veseljem služil. Izdelan je iz visokokakovostnega PU usnja in ima eleganten videz, ki izžareva strast. Zgrabite ročaj in uživajte v vznemirljivem stepanju ali nežnem božanju in lesketanju.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Riding Crop

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta bič je vsestranski pripomoček za vašo spalnico. Ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Vzemite ga v roko, ovijte trak okoli zapestja in poslušajte svoje želje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Silicone Crop Black

    Klasični pridelek za prijetne trenutke šeškanja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Firm Arabian Bull Whip 7929

    Dih jemajoč in nevaren bič za bike priljubljene znamke Rimba vzbuja spoštovanje že na prvi pogled.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Whip 35cm Black

    Želite občutiti pravo vrsto bolečine? Potem je Rimba Whip tukaj za vas! Ta bič v stilu graje je narejen iz luksuznega in visoko kakovostnega usnja. S svojo dolžino 35 cm se veselite neverjetnih doživetij, poleg ostrih udarcev pa jo lahko uporabljate tudi za nežno božanje in draženje. Elegantna črna barva ter udoben ročaj in končna zanka ne zagotavljajo le elegantnega videza, ampak tudi enostavno rokovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    So vam všeč luksuzni dodatki, ki vam bodo pomagali izpolniti strastne želje? V ta bič se boste tudi zaljubili! Njegova trpežna konstrukcija vam bo prinesla leta čutnega užitka in dve vrsti udarcev. Stran iz mehkega usnja je primerna za lažje udarce, druga trda usnjena stran pa genialno kaznuje slabo vedenje. Primite za ročaj iz kakovostnega poliranega nerjavnega jekla, ovijte zanko okoli zapestja in začnite narekovati naročila.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Round Paddle

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta klobasa je vsestranski dodatek za vašo spalnico. Ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Zgrabi ga v roko, ovij trak okoli zapestja in prisluhni svojim željam!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Horse Whip 70cm Black

    Ste razpoloženi za nekaj, kar vam bo dvignilo adrenalin in razburilo vaše čute? Ob tem trpite za kakovostjo? Potem se prepričajte, da ne zamudite tega osupljivega konjskega biča Rimba! Je odličen pomočnik iz pravega usnja in z neverjetno dolžino 70 cm, s katerim boste videti kot popolni profesionalci na področju BDSM-ja, ne da bi vam bilo treba leta trenirati.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Arabian Bullwhip Short Pink-Black

    Kaj vam pomeni prava izkušnja? Če iščete orodje za svoje BDSM igre, ne oklevajte in poskusite Rimba Arabian Bullwhip v drzni roza-črni barvi! Z dolžino 108 cm in ostrim koncem vam bo ta bič zagotovil nepozabna doživetja in maksimalno natančnost pri udarjanju. Izdelan je iz kakovostnega usnjenega materiala z ročajem in zanko na koncu za enostavno rokovanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Hard And Soft Touch Paddle Black

    Razkošna kolekcija elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse ljubitelje lepih, prefinjenih in kvalitetnih stvari. Sem sodi tudi ta očarljiva metlica. Izdelana je iz veganskega usnja in prijetno trda ter hkrati mehka na otip. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 200 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.