×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

CBT (mučenje penisa in mod)

Elementi 97 do 120 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zaprite tega neuporabnega ptiča in ga ne izpustite! Stell Black Brutal Chastity Cage je naprava za zaklepanje penisa. Je precej težka kletka in svojemu nosilcu ne dovoli, da bi se razburil. Res je brutalna, trda, težka in zaklenjen penis zagotovo ne bo prišel sam iz nje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Kletka za penis v modelu Curve je bila zasnovana predvsem za moške z večjim penisom. Gre za večjo kletko klasičnega modela z inovativnim dizajnom obročev model CB-6000. Vaš večji penis bo v modelu Curve udoben in varen, naj bo zaklenjen in uživajte v vznemirljivi napetosti, ki pa vam razburjenje učinkovito preprečuje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Black

    Elegantno podrejeno igro boste okusili le, če boste imeli ptiča zaklenjenega v elegantni črni kletki. Njegov dizajn vam pristaja tako, da vašo moškost oblikuje v popolne oblike. Zahvaljujoč odprtinam ne preprečuje fizioloških potreb, je prezračen in primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Zato ne čakajte, začnite jemati svojo podrejenost resno!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Ergonomsko raztezalo za moda v obliki peščene ure! Njegov proizvajalec se hvali, da je najboljši raztezalnik testisov na trgu, saj ima razmeroma široko ovalno notranjo obliko in bo zelo čutno objel vašo mošnjo. Izdelan je iz visokokakovostnega fleksibilnega flexTPR, tako da bo ohranil svoj oprijem ves čas nošenja.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 5 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Od torbe do vreče in uteži za to! Ta luksuzna torba iz visokokakovostnega mehkega usnja je tu, da vanjo položite moda in preizkusite, kako prenaša 2 kg svinca, ki ga vsebuje torba. Torej, si drzneš? Drzni se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Razburljiva igrača za penis, testise, anal in presredek hkrati! Ball Cage with Anal Plug proizvajalca Black Velvets združuje erekcijski obroč z obročkom za moda, ki sta s trdno verižico povezana s prijetno oblikovanim analnim čepom. Uživajte v udobni nošnji, odličnem videzu in popolni podpori za erekcijo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzen pripomoček za penis in moda iz kvalitetnega usnja, ki bo vašo moškost naredil še bolj zabavno! Zapenja se z zadrgami, širši del pa raztegne moda navzdol. Izgleda elegantno in čutno ter seksi videza bo navdušila vas in vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Double Thorn Finger Pinwheel Black

    Ali imate radi malo bolečega vznemirjenja? Nadenite si ta rokav brez primere na prst in stimulirajte kožo svojega nasprotnika z majhnimi ostrimi konicami. Popolnoma se prilega prstu in je zelo enostaven za uporabo. Poleg tega je izdelan iz plastike, zato je prijetno lahek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Zelo okusen usnjeni penis rokav z bombažno čipko. Umaknite svoj penis, kot se vam zdi primerno, in uživajte ne le v trdnejši erekciji, ampak tudi poglejte, kako seksi bo vaš penis videti v tej vezavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Kaj pa draženje testisov? Neo TALL je raztezalec visokih mod za vse s penisom, ki že imajo nekaj izkušenj z raztezanjem. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega platinastega silikona, zato je dovolj močan in hkrati prijetno mehak in gladek. Uživajte v tem, kako čudovito se prilega in v vseh odličnih občutkih, povezanih z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Želite preizkusiti moč svojega penisa? Nanj obesite eno od uteži in poglejte, koliko zmore! V paketu boste našli 4 jeklene uteži različnih velikosti od 22 g do 62 g.. Držalo in obroček sta izdelana iz visokokakovostnega, upogljivega silikona, zato ju nadeti ne bo problem. Začnite z najlažjim in poglejte, koliko moči ima vaš penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Black Ice

    Ali vaša ptica sanja o udobni in kakovostni kletki? Airlock Electro je prijetno mehka kletka za penis, ki je udobna za nošenje, saj je lahka in zračna. Dve luknji v dnu zagotavljata, da ostane popolnoma na mestu, majhne luknjice po dolžini in na konici pa se uporabljajo bodisi za pritrditev kontaktov za elektrostimulacijo (niso vključeni) ali za prezračevanje in fiziološke potrebe.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    Kaj pa draženje testisov? Neo SHORT je visoko raztezalo za moda za vse s penisom, ki želijo vrečko potisniti navzgor in ven, saj je model SHORT zožen. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega platinastega silikona, zato je dovolj močan in hkrati prijetno mehak in gladek. Uživajte v neverjetnem prileganju in vseh odličnih občutkih, ki prihajajo z njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    Kaj pa draženje testisov? Neo SHORT je visoko raztegovalnik mod za vse s penisom, ki še nimajo izkušenj z raztezanjem. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega platinastega silikona, zato je dovolj močan in hkrati prijetno mehak in gladek. Uživajte v neverjetnem prileganju in vseh odličnih občutkih, ki prihajajo z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition 12 Row Spiky Pinwheel Black

    Ali imate radi malo bolečega vznemirjenja? To posebno kolo je posebej zasnovano za to. Ponaša se z 12 vrstami konic, ki spodbujajo kožo in zagotavljajo dodaten občutek. Je lahek, enostaven za uporabo, majhne konice pa so precej ostre. Uživajte v njegovem dotiku na polno!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Ali sanjate o udobnem raztegovalcu mod? Airballs Air-Lite je prijetno mehak prstan za moda, ki je udoben za nošenje, saj je lahek in upogljiv. Ima več lukenj, ki preprečujejo hitro obrabo in naredijo nosila še bolj udobna.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    Prilagodljiv in udoben raztezalnik testisov! Gyroballs je zelo mehak in prožen ter ima 8 super raztegljivih reber, ki zagotavljajo maksimalno raztegljivost in oprijem. Je precej visok in širok, vendar je tudi čudovito oprijemljiv in zelo udoben za nošenje. Narejen je iz materiala Plus+Silicon in ima mat površino, ki vas bo navdala s toplim občutkom. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Balls-T Ballstretcher Black

    Gladko silikonsko raztezalo za moda, ki ga ne boste želeli sneti! Izdelan je iz visokokakovostnega čistega platinastega silikona, zato je dovolj močan in hkrati prijetno mehak in gladek. Uživajte v neverjetnem prileganju in vseh odličnih občutkih, ki prihajajo z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Komplet 3 čepov, primernih za igre na sečnici. Vsak od njih ima drugačno teksturo in tudi velikost. So votli, zato omogočajo udobno prehajanje tekočin. Zahvaljujoč njihovi obliki boste ob vstavljanju občutili vznemirjenje vsakega izboklina, valovanja in utora. Izdelane so iz zelo fleksibilnega silikonskega materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in ni porozen. Uporabljate jih lahko sami med samozadovoljevanjem, pa tudi med strastnimi trenutki s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 094

    Votli čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • Ouch! Silicone Vibrating Bullet Plug with Beaded Tip Urethral Sounding Black

    Vibrirajoča silikonska ogorčica z teksturiranim koncem za poreden užitek vaše sečnice. Sprašuješ kako? No, od znotraj! Bodite navdušeni in hudiča s super fleksibilnim silikonskim materialom in še posebej močnimi vibracijami, ki segajo do 12.000 vrt/min! Okusite okusne nove izkušnje.

    45,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Penis Plug with a Glans Ring & Vibration 35mm

    Razburljive vibracije v vaši sečnici! Si upaš? Ta trden vibrirajoči penis vtikač ima premični želod obroč in je tu, da vam zagotovi intenzivne občutke, vznemirljivo masažo in prijetno draženje. Vse je narejeno iz varnega in udobnega materiala, tako da vam ni treba skrbeti. Odkrijte novo raven igre!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 97 do 120 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.