×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

CBT (mučenje penisa in mod)

Elementi 97 do 128 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Ste preizkusili stimulacijo sečnice in zdaj iščete popolno igračo, s katero bi trenutke strasti popeljali na višjo raven? To orodje se ne imenuje Hudič ali hudič kar tako! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je eleganten, močan in vam bo dal intenzivno izkušnjo. Prepustite se razkošju in popolni stimulaciji sečnice hkrati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Učinkovito orodje iz visokokakovostnega nerjavnega jekla znamke Triune. Postavljen je okoli penisa in ko pride do erekcije, se njegove notranje bodice močno zarežejo v telo, zaradi česar je nosilec erekcije grozljivo in boleče breme. Ali pa si ga položite na moda, od vas je odvisno, kako se boste mučenju lotili in kako hudi ste! Ključavnica bo poskrbela, da bo nosilec nevarnega prstana samo v vaši moči!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna prevleka za žoge svetovno znane blagovne znamke Oxballs. Zajel vas bo s svojim dizajnom, najbolj prijetnim materialom in občutki, ki jih boste doživeli ob nošenju.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noč, polna neskončne strasti, potrebuje tudi neskončno dolgo erekcijo. Pri tem vam bo v pomoč ta nastavljiv erekcijski prstan iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki bo tudi očarljivo razdelil moda. Uživajte v dolgem seksu in nezemeljskem vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Iščete eleganten zapor za svojo ptico? Ta kletka za čistočo iz Oxballs jo bo ovila v kvaliteten in prožen PLUS + SILIKON material in bo seksi in udobna za nošenje. Izdelana je torej iz fleksibilnega materiala (mešanica silikona in TPR), ki se vam prilagaja, in je okrašena z lažnim pierciengom za trden videz.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, saj je vibrator dolg in ima močnejši končni del. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Nič več zibanja, premikanja in božanja, Oxballs pripravi to edinstveno igračo v obliki lijaka, ki bo nepremagljiva v igrah. Cone Of Shame je pripomoček iz zelo mehkega in fleksibilnega silikona, tako da ga lahko vaš kuža nosi ure in ure in mu preprečite, da bi se igral sam s seboj. Silikonski material zagotavlja tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim modom neverjeten šok z Nutter Electro Sacksling. Ta genialna naprava prinaša najboljše iz različnih svetov in tako ustvari eno popolnoma fantastično seks igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ta silikonski dodatek elegantno razdeli vaša moda in zategne vaš penis pri korenu ter tako spodbuja erekcijo. Dajte svojim modom dražeč občutek vlečenja in stiskanja ter udobno prilagodite velikost natančno vašim zahtevam. Od vas je odvisno, ali boste penis in moda zategnili močneje ali le rahlo, v vsakem primeru vam bo silikonski material nadvse prijeten, saj je prožen, mehak in prožen.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta naprava za mučenje prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Na notranji strani ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Da so ovratnice samo za vrat? Napaka! Ta ovratnica je pritrjena na penis in nato pritrjena na kovinski povodec. Kdo bo gospodar, ki ga bo morala ubogati gospodarica? To bo odvisno od vas. Toda ena stvar je zdaj gotova, s to ovratnico za penis vaša erotična igra ne bo imela enake.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Gospod. CB-X's Stubb je naslednja raven igre, ki vam je všeč! Preveril bo vaše meje, saj vas bo še bolj zaklenil. Tako kot druge kletke za čistočo je tudi ta varna in kakovostna. Zaupajte ključe svoji ljubici ali gospodarju in uživajte v občutku, ko pobeg ni mogoč!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je približno 7 cm, na notranji strani pa ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ta jekleni prstan za penis ni primeren za občutljivo in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen življenja je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 točk, katerih stopnjo vpenjanja lahko popravite s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta dodatek je sestavljen iz usnjenih naramnic in gumijastega obročka ter ima tudi zaponko, s katero ga lahko prilagodite velikosti, ki jo potrebujete. In najboljše od vsega - čutno razdelite moda!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, ko se boste poglobili, kot je potrebno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Sestavljen je iz dveh priročnih obročkov in zaponke, tako da potegne svoj penis navzdol in tudi ovije in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistost iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kakovostna kletka za petelina s seksi videzom! Narejen je iz nerjavečega jekla in v njegovi embalaži boste našli vse, kar potrebujete, da zaprete tako neposlušnega ptička. Ne preprečuje fizioloških potreb in je primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Lepo zapojte svojemu ptičku in ga ujamete v kletko!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da se vaš penis umakne po želji. Hkrati pa čutno razdeli moda in seksi videz bo navdušil vas in vašo kolegico.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nevarni dodatki in pripomočki za BDSM so točno to, kar iščete v naši e-trgovini? Zato imamo to leseno škatlo za tablete za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zahvaljujoč svoji obliki kroglic vam bo zagotovil intenzivno stimulacijo, zaradi zaobljene konice pa bo prodiranje enostavno in prijetno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zaradi močnejšega končnega dela vam bo zagotovila intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk. Ta vibrirajoča sonda Mister B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Dip Stick Special 537039

    Za začetnike in napredne ljubitelje! S tem dolgim in ozkim dilatatorjem lahko pridete kamor koli morate. Njegova valovita struktura bo na zanimiv in raznolik način stimulirala sečnico, ki vam bo všeč in vam bo všeč. Podajte se na odkrivanje novih užitkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Kakovostna kletka za arašide s seks video posnetki! Narejen je iz nezdravih ptic, v njegovi embalaži pa boste našli vse, kar potrebujete, da zanikate tako neposlušnega ptička. Ne presega fizičnih potreb in je primeren tudi za dolgotrajno nošenje. Raje vključite svojo ptico v kletko!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Zaupanje je dobro, preventiva pa je še boljša! S tem ključem boste svojega sužnja držali zaklenjenega in ne bo vam treba skrbeti za njegovo zvestobo. Njegov ud se udobno prilega ključu, zahvaljujoč 3 obročkom različnih velikosti, higienske luknje pa mu omogočajo izpolnjevanje fizioloških potreb, tako da ga boste lahko zaklenili za daljše časovno obdobje. Zato ga zakleni in obdrži ključe!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Luksuzna kletka za čistočo s snemljivim pokrovom za prave ljubitelje BDSM iger! Izdelan je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, zato je njegova življenjska doba res dolga, hkrati pa ste lahko prepričani v varnost materiala. Zaklepanje za svojega tiča!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cage Clear

    Sladki ključ za vašo ptico! Prozoren material vam bo omogočil, da sledite svoji moškosti, vendar vam bosta samo gospodar ali gospodarica omogočila, da ptico osvobodite in dosežete erekcijo. Zahvaljujoč luknjicam ne preprečuje fizioloških potreb in je zato primeren za dolgotrajno nošenje. Tako lahko mučenje traja res dolgo. Pridi v roke ključe.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 152 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.