×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

CBT (mučenje penisa in mod) stimulativno

Elementi 97 do 128 od 132 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Obožujete ekstreme? Ta teža je ekstremno umetniško delo, ki tehta 649 gramov, si upaš? Težo lahko še povečate tako, da na ušesce pritrdite dodatne uteži. Z imbus ključi pritrdite 39 mm obroč na moda in pustite, da se ročno polirano nerjavno jeklo zasije!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ do visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, s katerimi lahko brez težav potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boneyard Piss Holer Black

    Boste v tej smeri odkrili čarobnost presojanja ali poglobili svoje izkušnje? Ta komplet je primeren za začetnike in napredne navdušence. Vsebuje 3 silikonska orodja različnih dolžin in debelin. Cenili boste njihovo prilagodljivost, enostavnost uporabe in vznemirljivo teksturo. Uživajte v vsakem centimetru in se poglobite, kot želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Oblikujte modo in uživajte v zraku! Ta krog Rebel je omejen na modo in je priložen ključu. Ali pa želite še nekaj? Pred uporabo poskusite obroč zavarovati (v letu vode) ali ga zgladiti (v nivoju vode).

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ta jekleni prstan za penis ni primeren za občutljivo in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen življenja je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 točk, katerih stopnjo vpenjanja lahko popravite s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta dodatek je sestavljen iz usnjenih naramnic in gumijastega obročka ter ima tudi zaponko, s katero ga lahko prilagodite velikosti, ki jo potrebujete. In najboljše od vsega - čutno razdelite moda!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, ko se boste poglobili, kot je potrebno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Sestavljen je iz dveh priročnih obročkov in zaponke, tako da potegne svoj penis navzdol in tudi ovije in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Ali imate radi igre BDSM? Čas je, da jih popeljete na naslednjo raven! Pri tem vam bo v pomoč ta ključ za čistost iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Ročaji so sestavljeni iz 3 delov, ki se odlično prilegajo skupaj in tako tvorijo lep, eleganten in okusen dodatek. Pritrdilni obroči so na voljo v 4 velikostih za udobno prileganje, zaradi česar je izdelek udoben in varen. Seveda so na voljo tudi ključavnice, kovinske in plastične, s katerimi lahko potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Higiena je nato zagotovljena z odprtino za izpolnjevanje fizioloških potreb. Preprečite, da bi vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uživajte v res intenzivnem orgazmu, ki bo sledil po sletenju iz kletke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zahvaljujoč svoji obliki kroglic vam bo zagotovil intenzivno stimulacijo, zaradi zaobljene konice pa bo prodiranje enostavno in prijetno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zaradi močnejšega končnega dela vam bo zagotovila intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk. Ta vibrirajoča sonda Mister B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Iščete eleganten in kakovosten raztezalnik testisov? Ta iz Stricta je narejena iz usnja in ne samo, da izgleda odlično, ampak daje vaši kuhinjski posodi ravno pravšnji pridih! Preprosto ga nadenite okoli mod, zaprite z zaponkami in zagotovite varno prileganje. In potem pride trenutek, ko lahko na končni obroč, ki povezuje 3 verige, obesite utež ali morda pritrdite povodec!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravljeni na obremenitev? V tem na videz nevpadljivem usnjenem prstanu se skriva 650 gramov teže, s katerim lahko okusite zakon gravitacije na lastnih modih!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče popraviti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 28mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Prstan ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče uporabiti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 5 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 32mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče popraviti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Ball Cage with Butt Plug

    Razburljiva igrača za penis, testise, anal in presredek hkrati! Ball Cage with Anal Plug proizvajalca Black Velvets združuje erekcijski obroč z obročkom za moda, ki sta s trdno verižico povezana s prijetno oblikovanim analnim čepom. Uživajte v udobni nošnji, odličnem videzu in popolni podpori za erekcijo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzen pripomoček za penis in moda iz kvalitetnega usnja, ki bo vašo moškost naredil še bolj zabavno! Zapenja se z zadrgami, širši del pa raztegne moda navzdol. Izgleda elegantno in čutno ter seksi videza bo navdušila vas in vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 8mm

    Ta dežnik postavite na samotno mesto in uživajte v novih vznemirljivih izkušnjah! Vaš orgazem bo intenziven in uglajen, če vam bo všeč na prvi pogled in ob prvi uporabi. Prevleka za dežnik pokriva konec penisa in doda stil vaši igri.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 5mm

    Postavite ta dežnik v sečnico in uživajte v novih vznemirljivih izkušnjah! Vaš orgazem bo še bolj intenziven in v polirano nerjaveče jeklo se boste zaljubili že na prvi pogled in ob prvi uporabi. Pokrovček za dežnik čutno pokriva konico vašega penisa in vašim igram doda stil.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Ali hrepenite po res dražeči in morda rahlo boleči stimulaciji? In si upate preizkusiti ta kovinski ožemalnik znamke Rimba? Uporabite ga lahko na penisu, modih ali prsih. Samo privijte ga in prilagajajte pritisk, dokler ne dosežete maksimuma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition Double Thorn Finger Pinwheel Black

    Ali imate radi malo bolečega vznemirjenja? Nadenite si ta rokav brez primere na prst in stimulirajte kožo svojega nasprotnika z majhnimi ostrimi konicami. Popolnoma se prilega prstu in je zelo enostaven za uporabo. Poleg tega je izdelan iz plastike, zato je prijetno lahek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Anchor Medium 11mm

    Ste nori na zvok? Tako zagotovo veste, da so za stimulacijo sečnice od znotraj navzven potrebni dobri pripomočki. Takole - Sidro iz Penispula. Dala vam bo intenzivne občutke vznemirljive stimulacije, zahvaljujoč visokokakovostnemu nerjavnemu jeklu pa je udobna in enostavna za rokovanje. Zato zgrabite široko podlago in uživajte v gladki površini.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Sins Inquisition 12 Row Spiky Pinwheel Black

    Ali imate radi malo bolečega vznemirjenja? To posebno kolo je posebej zasnovano za to. Ponaša se z 12 vrstami konic, ki spodbujajo kožo in zagotavljajo dodaten občutek. Je lahek, enostaven za uporabo, majhne konice pa so precej ostre. Uživajte v njegovem dotiku na polno!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Komplet 3 čepov, primernih za igre na sečnici. Vsak od njih ima drugačno teksturo in tudi velikost. So votli, zato omogočajo udobno prehajanje tekočin. Zahvaljujoč njihovi obliki boste ob vstavljanju občutili vznemirjenje vsakega izboklina, valovanja in utora. Izdelane so iz zelo fleksibilnega silikonskega materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in ni porozen. Uporabljate jih lahko sami med samozadovoljevanjem, pa tudi med strastnimi trenutki s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Steel Dilators Set 3pcs

    Za to je namenjen ta trojček dilatatorjev v različnih velikostih: 3 rahlo ukrivljeni dilatatorji z brezhibno zaključeno konico. Vsak dilatator je dolg približno 16,5 cm in ima Ø 7, 10 in 12 mm. Srebrne barve. Material: kovina iz nerjaveče cinkove zlitine.

    37,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 8mm

    Elegantna in moderna ptica, ki je sanjala o zvoku. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne rude, je moker in ima rebrasto površino, ki bo spodbudila vaš odsek. Dip Stick je zasnovan tako, da je njen rok uporabnosti tako dolg, kot je in ponuja poln lonec za kuhanje za telo. Rastite svoje telo z montažnimi jeklenimi dodatki podjetja Steel Power Tools.

    30,90 €

    17,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 97 do 128 od 132 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.