×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki

Elementi 65 do 96 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Black

    Iščete nekaj, v čemer se bodo vaša moda čutno zazibala in raztegnila? Novi Squeeze iz Oxballs je zasnovan tako, da udobno ločuje vaše oreščke od telesa. Tako močno in estetsko jih oprime, da bo partnerju dovolj že en sam pogled na vašo naravo in bodo gorele tako močno kot vaša iztegnjena jajca.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Ko iščete ultimativni podporni obroč za svojega tiča in jajca, je Rock Hard Cock Pipe popolna izbira, ki vam daje to dodatno prednost! Potisnite svoj paket do njegovega največjega potenciala in uživajte v tesnem vlečenju jajc, medtem ko ostanete močnejši in debelejši kot kdaj koli prej.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    Vrhunski nosilec Squeeze je najbolj priljubljeno orodje za vse, ki radi zdravijo svoja jajčeca. Moč 3 vibratorjev, ki jih boste pretresli, bo v celoti povezana in ponujena. Vesela bom vaših slik in lepo boste videli, če vam bo poanta padla!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boneyard Piss Holer Black

    Boste v tej smeri odkrili čarobnost presojanja ali poglobili svoje izkušnje? Ta komplet je primeren za začetnike in napredne navdušence. Vsebuje 3 silikonska orodja različnih dolžin in debelin. Cenili boste njihovo prilagodljivost, enostavnost uporabe in vznemirljivo teksturo. Uživajte v vsakem centimetru in se poglobite, kot želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Tako vam bo ta komplet, ki vsebuje 3 dilatatorje iz visokokakovostnega silikona, prišel prav. Začnite pri najtanjšem in pojdite do najširšega!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Iščete nekaj preprostega in hkrati priročnega za vaša moda? Ta visokokakovostna nosilka znamke Brutus meri 40 x 34 mm in je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje. Privoščite si tisto, o čemer sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova raven zdravnikovega igranja! To orodje vibrira in tudi sveti, tako da vam pomaga videti točno tam, kjer želite ali morate videti. Tako ima vgrajeno LED lučko in ga lahko vnesete vaginalno ali analno. Pomagal vam bo razširiti luknjo do 2 cm, zgornje rezilo pa je prozorno za boljši pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Ribbed Penis Dilator Set 2 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire ponuja edinstveno zbirko opreme za penis, posebej oblikovano za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. Rebrasti penis dilatorji so zasnovani tako, da zagotavljajo dodatno stimulacijo z vsakim rebrom, ki zdrsne v vašo sečnico.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Iščete eleganten in kakovosten raztezalnik testisov? Ta iz Stricta je narejena iz usnja in ne samo, da izgleda odlično, ampak daje vaši kuhinjski posodi ravno pravšnji pridih! Preprosto ga nadenite okoli mod, zaprite z zaponkami in zagotovite varno prileganje. In potem pride trenutek, ko lahko na končni obroč, ki povezuje 3 verige, obesite utež ali morda pritrdite povodec!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Penis Plug Black

    Nestrpne vibracije prav v vaši sečnici! Ta trden vibrirajoči dilatator podjetja Penis Plug vam bo omogočil izkušnjo intenzivnih občutkov, povezanih z zvokom. Je precej ozek in ima zoženo konico za enostavno vstavljanje. Njegov majhen vibrator je obdan s silikonom in služi tudi kot čep. Pritisnite gumb in odkrijte občutke brez primere!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper 2.0 Black

    Cum Stopper 2.0 je tukaj poln strasti in pričakovanj za vaše očesce! Gre za nekoliko daljšo različico od klasičnega Cum Stopperja, ki so ga zahtevali ljubitelji znamke Sport Fucker. Uporabna dolžina je do 45 mm, kar bo vaše zvočne igre nedvomno dvignilo na novo raven. Cum Stopper je izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona in ga lahko uporabljate tako v mirnem kot trdem stanju vašega penisa. Elastičen obroč bo držal igračo na mestu, celotna konstrukcija pa bo upočasnila vaš ejakulacijo in okrepila vaš orgazem. Uporabljajte samo v kombinaciji s sterilnimi mazivi in po vsaki uporabi napravo temeljito očistite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravljeni na obremenitev? V tem na videz nevpadljivem usnjenem prstanu se skriva 650 gramov teže, s katerim lahko okusite zakon gravitacije na lastnih modih!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Ste že slišali za zvok? To je stimulacija sečnice od znotraj, ki prinaša intenzivne občutke in zadovoljstvo. Viviana je orodje, primerno za to prakso. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona brez škodljivih snovi in je zaradi gladke površine in premera 6 mm primeren tudi za začetnike in raziskovalce. Pridi se zabavat!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Ergonomsko raztezalo za moda v obliki peščene ure! Njegov proizvajalec se hvali, da je najboljši raztezalnik testisov na trgu, saj ima razmeroma široko ovalno notranjo obliko in bo zelo čutno objel vašo mošnjo. Izdelan je iz visokokakovostnega fleksibilnega flexTPR, tako da bo ohranil svoj oprijem ves čas nošenja.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Od torbe do vreče in uteži za to! Ta luksuzna torba iz visokokakovostnega mehkega usnja je tu, da vanjo položite moda in preizkusite, kako prenaša 2 kg svinca, ki ga vsebuje torba. Torej, si drzneš? Drzni se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 5 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    Zelo ergonomsko oblikovan raztezalec mod, ki ga bodo oboževala vaša jajčeca. Izdelan je tudi iz vrhunskega materiala, tako imenovanega tekočega silikona, ki je neverjetno prijeten in žametno mehak na dotik. Ergo Balls je prilagodljiv in hkrati dovolj močan in trpežen. Hkrati pa je tudi zelo udoben in ga boste z veseljem nosili.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je edinstveno oblikovan in izjemno mehak nosilec za moda ali obroček za penis, odvisno od tega, za kaj ga želite. Oprijel se bo na vašo moškost, izgledal bo popolnoma odlično, zahvaljujoč kakovostnemu materialu FLEXtpr, iz katerega je izdelan, pa vam bo čudovito prijeten.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Silicone Plug

    Vam je všeč zvok? S tem dilatatorjem ga boste še bolj vzljubili! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuževanje in sterilizacijo!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxball obožuje moda in orodja zanje. Zato ni čudno, da tudi ta natezalec za moda prihaja iz njene delavnice. Ta genialni kos silikona, imenovan Clone, močno in vznemirljivo stisne in raztegne vašo torbo! Želite preizkusiti ta občutek? Imate priložnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Zelo okusen usnjeni penis rokav z bombažno čipko. Umaknite svoj penis, kot se vam zdi primerno, in uživajte ne le v trdnejši erekciji, ampak tudi poglejte, kako seksi bo vaš penis videti v tej vezavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Kaj pa draženje testisov? Neo TALL je raztezalec visokih mod za vse s penisom, ki že imajo nekaj izkušenj z raztezanjem. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega platinastega silikona, zato je dovolj močan in hkrati prijetno mehak in gladek. Uživajte v tem, kako čudovito se prilega in v vseh odličnih občutkih, povezanih z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Metal Claw Black

    Želite svoji igri BDSM dodati nekaj bolečine in užitka? Ta jeklena naprava opremi vaš prst z 2 zobcema za doživetje novih vznemirljivih občutkov. Je elegantnega dizajna in elegantne črne barve, kar je kombinacija, ki vas bo očarala. Udobna in varna manipulacija ter natančno usmerjena stimulacija, uživajte v stimulaciji svojega nasprotnika kjerkoli na telesu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ne glede na obliko in velikost penisa se bo sonda popolnoma prilagodila vam in uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.