×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki

Elementi 129 do 154 od 154 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 5 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je edinstveno oblikovan in izjemno mehak nosilec za moda ali obroček za penis, odvisno od tega, za kaj ga želite. Oprijel se bo na vašo moškost, izgledal bo popolnoma odlično, zahvaljujoč kakovostnemu materialu FLEXtpr, iz katerega je izdelan, pa vam bo čudovito prijeten.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Tukaj je prvi ergonomsko oblikovan nosilec za žoge, ki ga bodo vaša jajca vzljubila.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je neverjeten silikonski nosilec za moda, zasnovan za genialno raztezanje vaših krogel. Narejen je iz visokokakovostnega silikona Pure Platinum, zato je čudovito mehak, gladek in dovolj močan hkrati. Doživite intenzivne orgazme in prijeten razteg z enim najdaljših in najbolj priljubljenih nosilk za žogo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani nastavljive konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je neinformirana in mehka modna nosilka ali obroček za penis, odvisno od tega, kaj želite. Zanaša se na vašo sposobnost iskanja celovitega, visokokakovostnega materiala kakovosti FLEXtpr, iz katerega je izdelan, če je nenavadno sprejet.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxball obožuje moda in orodja zanje. Zato ni čudno, da tudi ta natezalec za moda prihaja iz njene delavnice. Ta genialni kos silikona, imenovan Clone, močno in vznemirljivo stisne in raztegne vašo torbo! Želite preizkusiti ta občutek? Imate priložnost!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Ali vam je všeč mučenje penisa? Ja! S tem prstanom bo še bolj zabavno (razumeti bolj grobo) kot kdajkoli prej! Moč konic vas bo spravila čez mejo prenašanja in ta zelo boleča (in tudi prijetna) izkušnja vam bo segla globoko pod kožo. S priloženim ključem nastavite konice tako, da se obroč drži na mestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Privijte, dokler ne boli! Ta trdna "igrača" zgrabi vaša moda in jih čutno obremeni. Poleg tega ima tudi notranje tope konice. Ne ostanite samo pri modih, prosim uporabite tega čednega moškega na penisu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je domiselno ukrivljena nosilka za moda, ojačana z industrijsko teksturo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona Pure Platinum in je zato zelo prožen, mehak in gladek za udobno raztezanje mod. Spustite se malo in odkrijte nove izkušnje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Ballstretcher Squeeze je izdelan iz popolnega materiala, ki je izjemno lahek, udoben, gladek in kompakten. Svojemu uporabniku prinaša še bolj prijetne in intenzivne občutke. Stiskalnica je ergonomsko oblikovana, kar zagotavlja tudi popolno prileganje in udobje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Težka in učinkovita raztegovalka mod v najbolj luksuzni obliki, izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Všeč vam bo njegov očarljiv videz! Vaša jajca bodo dobesedno za rešetkami in to bo res lep prizor. Intenzivni občutki ne bodo trajali dolgo, kletka vam bo s svojo težo res potegnila moda.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Obožujete mučenje testisov? Takšna igrača je popolno zlo za poredne žogice! Kombinirajte raztezalnik mod in manšete za gležnje. Napenjalec se zatakne s priloženim imbus ključem, lisice pa so nastavljive za popolno prileganje, imajo tudi 3 D-obročke in luknjo v zaponki za ključavnico, ki ni priložena v paketu. Da se bojite, da ne boste imeli dovolj napenjalca? Brez stresa, lahko ga dodatno obtežite, saj ima dve stranski pritrdilni točki.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Moda po vsem svetu obožujejo nosila Bullballs! Narejena je iz visokokakovostnega silikona, prijetno mehka in gladka ter tako zagotavlja udobno nošenje in nošenje. Elegantna industrijska oblika vas bo s preprostostjo očarala že na prvi pogled. Potisnite svoja jajca iz telesa in doživite intenzivnejše orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Steel Dilators Set 3pcs

    Za to je namenjen ta trojček dilatatorjev v različnih velikostih: 3 rahlo ukrivljeni dilatatorji z brezhibno zaključeno konico. Vsak dilatator je dolg približno 16,5 cm in ima Ø 7, 10 in 12 mm. Srebrne barve. Material: kovina iz nerjaveče cinkove zlitine.

    37,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 8mm

    Elegantna in moderna ptica, ki je sanjala o zvoku. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne rude, je moker in ima rebrasto površino, ki bo spodbudila vaš odsek. Dip Stick je zasnovan tako, da je njen rok uporabnosti tako dolg, kot je in ponuja poln lonec za kuhanje za telo. Rastite svoje telo z montažnimi jeklenimi dodatki podjetja Steel Power Tools.

    30,90 €

    17,90 €

    Ni na zalogi

  • Steel Power Tools Donut Cockring 45mm

    Jeklena električna orodja odlikuje elegantna in moderna oblika ter visokokakovostno neobdelano jeklo. Je široka, dolžina ter dolžina in kakovost vaših erekcij. Skratka, za telo je popolnoma kuhan in njegova konstrukcija je zasnovana tako, da obroč zdrži čim dlje. Ustvarite svoj erotični jezik z jeklenimi električnimi orodji.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • Sinner Gear Solid Metal Ribbed Dilator 040 8mm

    Želite poskusiti nekaj novega, kar vam bo prineslo najbolj intenzivne izkušnje? V tem primeru morate preizkusiti vse bolj priljubljeno sondiranje, ki ga bo uporabljalo to edinstveno orodje iz poliranega nerjavnega medicinskega jekla.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Komplet 3 čepov, primernih za igre na sečnici. Vsak od njih ima drugačno teksturo in tudi velikost. So votli, zato omogočajo udobno prehajanje tekočin. Zahvaljujoč njihovi obliki boste ob vstavljanju občutili vznemirjenje vsakega izboklina, valovanja in utora. Izdelane so iz zelo fleksibilnega silikonskega materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in ni porozen. Uporabljate jih lahko sami med samozadovoljevanjem, pa tudi med strastnimi trenutki s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 094

    Votli čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • Penis Plug with a Glans Ring & Vibration 35mm

    Razburljive vibracije v vaši sečnici! Si upaš? Ta trden vibrirajoči penis vtikač ima premični želod obroč in je tu, da vam zagotovi intenzivne občutke, vznemirljivo masažo in prijetno draženje. Vse je narejeno iz varnega in udobnega materiala, tako da vam ni treba skrbeti. Odkrijte novo raven igre!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Penis Plug Anchor Large 10mm

    Ste nori na zvok? Tako zagotovo veste, da so za stimulacijo sečnice od znotraj navzven potrebni dobri pripomočki. Takole - Sidro iz Penispula. Dala vam bo intenzivne občutke vznemirljive stimulacije, zahvaljujoč visokokakovostnemu nerjavnemu jeklu pa je udobna in enostavna za rokovanje. Zato zgrabite široko podlago in uživajte v impresivni teksturi.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • NMC Mens Expert Ball Stretcher With D-Ring

    Luksuzna črna PU nosilka za moda s kovinskimi gumbi in praktičnim D-obročkom. Njegova dolžina je prijetnih 6,5 cm, širina pa je nastavljiva od 3,5 do 4,5 cm. Izgleda zapeljivo, hkrati pa povečuje trdnost in občutljivost vaše moškosti. Raztezanje mod je čudovito vznemirljivo in prinaša prijeten užitek. Pritisk na moda je neverjetno seksi, poskusite!

    14,90 €

    9,90 €

    Ni na zalogi

  • NMC Mens Expert Ball Stretcher

    Luksuzna črna PU nosilka za moda s kovinskimi patenti za nastavitev širine od 3,5 do 4,5 cm. Izgleda zapeljivo, hkrati pa povečuje trdnost in občutljivost vaše moškosti. Raztezanje mod je čudovito vznemirljivo in prinaša prijeten užitek. Pritisk na moda je neverjetno seksi, poskusite!

    14,90 €

    9,90 €

    Ni na zalogi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Blueballs

    Morph je silikonski modni nosilec brez primere, zasnovan za genialno distribucijo vaših krokodilov. Narejen je iz kvalitetnega silikona Pure Platinum, vendar je čudovito mehak, gladek in pusti močvirje. Doživite intenziven orgazem in si omislite eno najdaljših in najbolj priljubljenih očal!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 154 od 154 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.