×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki

Elementi 97 do 128 od 151 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte še več s tem vtičem za penis XL. Narejen je iz visokokakovostnega poliranega nerjavnega jekla in njegova površina je neverjetno spodbudna. Ima tudi praktično končno oko in vam bo dal nove seksi izkušnje! Zato jih odkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Ali želite biti res zlobni do svojega kolega? Mučite njegov tiča in moda s to vrhunsko napravo! Gre za drobilnik akrila, ki je zloben v najboljšem pomenu besede. Med obema akrilnima ploščama bo počasi stiskal kroglice in penis bo ostal izpostavljen. Bodite previdni, to je res za napredne igralce CBT.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nataknite si ta na videz nevaren prstan na prst, sprostite domišljijo in prebudite svojega divjega jaza. Dražite, ščipnite in zbadajte svojega nasprotnika, kjer si zasluži. Visokokakovostno nerjaveče jeklo vam to omogoča. S Kiotos Bizarre Catnail boste imeli ostrejši krempelj kot katera koli mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    To orodje je tako majhno, da ga lahko uporabljate za različne namene! Zaradi svoje majhnosti ga bodo cenili predvsem začetniki, seveda pa lahko služi tudi izkušenim odkrivalcem. Odkrijte nove izkušnje in zaznave!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Vibracijski pripomoček namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Zahvaljujoč svoji spiralni površini v kombinaciji z vibracijami vam bo zagotovil res intenzivno stimulacijo. Izdelan je iz visokokakovostnega čistega jekla, ki zagotavlja varnost in eleganco.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče popraviti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 28mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Prstan ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče uporabiti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Ali obožuje zvok? S tem dilatatorjem ga boste še bolj vzljubili! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuževanje in sterilizacijo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Speculum Large

    Želite pokukati v anal svojega nasprotnika? Uporabite ta veliki spekulum z 2 poliranima reziloma iz nerjavečega jekla. Preprosto zavrtite vijak na zadnji strani ročaja, da povečate ali zmanjšate velikost luknje. Igrajte seks igro zdravnika in pustite domišljiji prosto pot.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Po eni strani izgleda naravnost odlično, predvsem pa res moti moda. Je sijoča, stožčasta in ima na notranji strani konice, ki bodo dražile in mučile vašo torbo. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 4

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in je namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Visokokakovosten material obljublja zelo enostavno vzdrževanje, gladko telo pa nemoteno stimulacijo. Drzni si okusiti neznano!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    Modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, znamke Kiotos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Plug OU599 6mm

    Ali obožuje zvok? S tem dilatatorjem ga boste še bolj vzljubili! Ta nekonvencionalna in razmeroma tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta iz kakovostne trdne kovine, stimulira občutljive živčne končiče in ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuževanje in sterilizacijo!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 32mm

    Ta naklon penisa ni primeren za bivalno in nežno naravo. Idealen je za tiste, katerih namen je mučenje penisa in se ničesar ne bojijo! Obroč ima na notranji strani 6 notranjih točk, ki jih je mogoče popraviti s priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani nastavljive konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head XL Plug

    Uživajte v še intenzivnejših izkušnjah s tem vtičem Showerhead XL. Vaš orgazem bo brizgal! Vtič je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki je gladko poliran in enostaven za vstavljanje. Torej delaj dobro!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Retractor Device

    Obožujete doktorske igre? Kot dober zdravnik se morate opremiti s tem posebnim orodjem. Ta nosila so izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in so bila posebej razvita za osebno uporabo. Uporabite ga za pogled v vagino ali anus, odvisno od tega, kaj gledate.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Se želite igrati zdravnikov ali samo popestriti svoje BDSM zabavo? Triune pripomočki so namenjeni naprednejšim ljubiteljem, izpostavljeni so nevarnostim in so izdelani iz luksuznega nerjavečega jekla. Ta Rectal vam bo pomagal raziskati svojega partnerja, ali si ga res želite?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 8mm

    Ta dežnik postavite na samotno mesto in uživajte v novih vznemirljivih izkušnjah! Vaš orgazem bo intenziven in uglajen, če vam bo všeč na prvi pogled in ob prvi uporabi. Prevleka za dežnik pokriva konec penisa in doda stil vaši igri.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 5mm

    Postavite ta dežnik v sečnico in uživajte v novih vznemirljivih izkušnjah! Vaš orgazem bo še bolj intenziven in v polirano nerjaveče jeklo se boste zaljubili že na prvi pogled in ob prvi uporabi. Pokrovček za dežnik čutno pokriva konico vašega penisa in vašim igram doda stil.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Si želite ogledati notranjost? S tem nevarnim orodjem ji široko razširi ustnice. Izdelan je iz trpežnega in kakovostnega nerjavečega jekla brez niklja in je primeren za kombinacijo z vsemi mazivi. Zgoraj in spodaj sta dva kompresijska vijaka, ob straneh pa vrstice dodatnih vijakov, ki se bodo boleče zarili v občutljivo tkivo sramnih ustnic. Zgrabi imbus ključ in prilagodi vijake, da bo držalo orodje na mestu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU617

    Vas privlači odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili zvočenje in se tega ne morete naveličati? S tem čepom boste zaradi trdne kovine in impresivne oblike še bolj raziskovali svojo sečnico. Uživajte v tej tvegani in nekonvencionalni avanturi, kjer dražite najbolj občutljiva mesta na telesu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Ali hrepenite po res dražeči in morda rahlo boleči stimulaciji? In si upate preizkusiti ta kovinski ožemalnik znamke Rimba? Uporabite ga lahko na penisu, modih ali prsih. Samo privijte ga in prilagajajte pritisk, dokler ne dosežete maksimuma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Včasih so najbolj grozne igre in jajca tudi najbolj prijetna! Unipolarna elektrouretralna os je prav tako izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ima gladko površino. Služi za stimulacijo sečnice od znotraj in vam bo ponudil intenziven električni impulz, ki vam bo verjetno omogočil močan in nepozaben orgazem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Privijte, dokler ne boli! Ta trdna "igrača" zgrabi vaša moda in jih čutno obremeni. Poleg tega ima tudi notranje tope konice. Ne ostanite samo pri modih, prosim uporabite tega čednega moškega na penisu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU616

    Vas privlači odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili zvočenje in se tega ne morete naveličati? Raziščite svojo sečnico še bolj s tem čepom, zahvaljujoč njegovi dolgi velikosti in razburljivi teksturi. Uživajte v tej tvegani in nekonvencionalni avanturi, kjer dražite najbolj občutljiva mesta na telesu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Ribbed Dilator

    Ali Ali sliši ljubezen? S tem dilatatorjem ga boste imeli še bolj radi! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuženje in sterilizacije!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Ali vam je všeč mučenje penisa? Ja! S tem prstanom bo še bolj zabavno (razumeti bolj grobo) kot kdajkoli prej! Moč konic vas bo spravila čez mejo prenašanja in ta zelo boleča (in tudi prijetna) izkušnja vam bo segla globoko pod kožo. S priloženim ključem nastavite konice tako, da se obroč drži na mestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Plug OU608 6mm

    Toda ali vam je všeč zvok? S tem dilatatorjem ga boste imeli še bolj radi! Ta nekonvencionalna in precej tvegana zabava (stimulacija sečnice od znotraj) zahteva posebne pripomočke, kot je ta. Stimulira občutljive živčne končiče in s svojo obliko ponuja neverjetna doživetja. Vedno ne pozabite na previdnost, razkuženje in sterilizacije!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Ouch! Urethral Sounding Ribbed Plug with Ring

    Vas privlači odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili zvočenje in se tega ne morete naveličati? S tem čepom boste še bolj raziskali svojo sečnico, saj nima samo impresivne teksture, ampak ima tudi obroček za enostavno in prijetno izvlečenje. Uživajte v tej tvegani in nekonvencionalni avanturi, kjer dražite najbolj občutljiva mesta na telesu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 128 od 151 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.